Tayyip Yargılanıyor!
-
benim anlamadigim niye rte ile ilgili bir konu acilsa konuyu donup dolastirip chp ye deniz baykala getiriliyor ki ?
:) adamin ismi bile gecmiyor camur atmayi ne cok seviyorsunuz.
:) bir gun konu acilacak. rte basin toplantisinda gaz cikartti. biri konu acacak, arkasindan ne yazacaksiniz "deniz baykalda sicmisti" mi diyeceksiniz :)
simdi baslar konular underzero deniz baykalci, chp ci diye :)
Allah la ilgili bir konu acilinca Allahsiz oluyoruz,
amerika ile bir konu olunca Emperyalist oluyoruz,neyse :)
-
ya arkadaş hangi zihniyet apo ya "Sayın" terimini kullabilir ya bu kim ki sayın diyeceksiniz, Bu adam Türk'ün ezeli düşmanı bu adam kendi vatanını kurmayı çalışan böücü terör örgütünün başı bu adam kürdistan zihniyetini , cahil okuma yazma bilmeyen kişilere aşılayan bi şerefsiz, gidin sokaktaki çocukları çevirin Apo kimdir diyin onlar size gerekli cevabıı verecektir.
-
yaw tayyip harbiden öcalana 'sayın' demiş mi? kafam karışık gerçek olduğunu nasıl anlayacaz! Ya dememişse? bu ses kayıtlarına nasıl ulaşa bilirim? Bu kayıtların güvenilebilir olduğunu nasıl anlayacaz? :(
-
Asıl yargı sandıkta olacak!
Aklı olan insan buna oy vermez... Mantıken.
-
ya kayıtlara nerden ulaşacağını bilmiyorum ama ses tayyip in cumhuriyet mitinglerinde gösteriyolardı. Doğruluğu kesin sonuçta tayyip te bunu açıklamaya çalıştı ağzında bişeyler geveledi.
bu adama oy verecek zihniyeti anlayamıyorum.
adamın bi de her yaptığında sanki başka bişey varmış gibi söylemeleri yok mu ? adamı güldürüyolar ya neymiş dalga geçmek için sayın demiş miş ... pehh...
-
gluonpower bunu yazdı:
-----------------------------yaw tayyip harbiden öcalana 'sayın' demiş mi? kafam karışık gerçek olduğunu nasıl anlayacaz! Ya dememişse? bu ses kayıtlarına nasıl ulaşa bilirim? Bu kayıtların güvenilebilir olduğunu nasıl anlayacaz? :(
-----------------------------
100de 100 gerçek... Lamı cimi yok yani..
Bazı tayyip körükçüleride alayla sayın demiştir diolar ulan Allah beyin vermiş size kullanmıcakmısınız onu hiç? Kelleyide şehitlerle dalga geçmek için mi söledi o zaman? Adamı savunmak için avukat olmuşsunuz... Boşuna dememişler deveyi DİKEN,insanıda siken yaranır diye.. Adam ülkeyi siktikçe millet şevke gelio Daha da çok tayyip die inliolar..
---------------------------------
Bozkurt denen dallamada alakasız yere Baykala saldırmış birisi anasını mikse Baykal mikti dicek.. Bu kadar saldırmayın,korkmayın adamdan Tayyipten 1000000 kat daha iyidir hiç şüphen olmasın..
Bide Baykalı apoyla aynı okulda okudu bilmem ne gibisinden salakça saldırarak adilik yapıyorsun ulan şerefsiz sen zaten kimsin ki Baykalı apoyla bir tutuyorsun..
Anca barzaniyle,talabaniyle görüşen onlara kardeş olan,islam terör örgütlerine kefil olan SAYIN Rte yi bir tutabilirisn Baykalı değil..
-------------------------------
Nenemin kızlık zamanında adam partiye birilerine almış üstelik kürtler pkk lı olacak diye birşey yok.. Adamlar sonradan götverenlik yapmış sonra ne oldu Baykal pkklara kardeş oldu bilmem ne...
Alt kimliği üst kimliği çıkaran,Cumhuriyet döneminin sonunu getiren,İlk kez dindar Cumhurbaşkanı seçen,Bütün okullar imam hatip olacak vs. gibi konuşan adamlara niye karı gibi LAF ÜRETMİYORSUNUZ... Neyse sinir yaptım yine Allahım insanlar niye bu kadar katıksız öküzzz..
-
hocam :D kötü sözler sarf etmeye ne gerenk var kardeşim sen şimdi kime oy vercen
cem uzanamı adam barajı bile aşamıycak adam giresuna gidio 50 kişi gelio bu 50 kişide fabrika işçisi
chp ye mi oy vercen chp nin devlete atmadıı kazık kalmadı
saadet e mi vercen adamlar yaşlı
dp ye mi vercen adam lar 3 kağıtçı
akp ye mi vercen bu kdr laf ettikten sonra
kime oy vermeyi düşünüo boş mu atcan at oyun boşa gitsin :D
bu durumda kime oy atarsın
sen onu bana söle
ztn diğer partiler barajı aşamıycak
ona göre cevap ver sonra siyaset konuş partilerin atmadıı kazık kalmadı hadi sen bi parti kur o zmn bizde ona oy verelim
( tayyipin aleyhine veya lehine konuşmak faketmes maksat bu olaya çözüm bulmak)
sen bul çözümü
bakın ben size anlattım olayı siz çözceniz artık
-
kimsenin devlet düşmanı olduu yok adam olayı yanlış bilio
herkes vatanını sever
-
uğraşmasınlar artık şu adamla
-
uğraşcak adam yokmuş gibi