TBT-Alışveriş Sistemi
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
lalada bunu yazdı:
tarikat felsefesine ters.bence böyle fikirleri olanlar toplanıp kullanıcı grubu açsınlar orda ne istiyolarsa yapsınlar... tbtusers.org falan...
-----------------------------tbt felsefesi alışverişe karşı mı :|
o zaman alışveriş takas bölümü niye var
yarın sınav var ben dahil birçok müridin kafası dağınık :W
-----------------------------hoca tbt nin amacı ne?
-
HolyOne "Tahribat.com'a gelince... bu sitenin amacı nedir diye merak ediyorsanız, buna ben de emin diilim..."
-
adımızın herhangi bir alış veriş işlemine karışması doğabilecek sorunlarda bizi göt altına iter.
sbu sebeple sıcak bakılacağını sanmam
-
agrilion bunu yazdı:
HolyOne "Tahribat.com'a gelince... bu sitenin amacı nedir diye merak ediyorsanız, buna ben de emin diilim..."
-----------------------------hocam amacının ticaret olmadığının garantisini verebilirim...
-
lalada bunu yazdı:
agrilion bunu yazdı:
-----------------------------hocam amacının ticaret olmadığının garantisini verebilirim...
hocam adam site alışveriş sitesine çevrilsin mi demiş?İş - Güç, Takas - Alışveriş bölümü var, üyelerde birbirine güvenip rahatlıkla alışveriş yapıyor - ki bende çok kişiyle yaptım- öyle alışveriş sistemi falan olabilir demiş. Olabilir normalde ama uğraş vermesi ve bi olay olduğunda renenin bi kaç kişinin dırdırını vs çekmek istemiyeceğini düşündüğümden olmaz.
ama bence forumun amacına aykırı bişe değil sonuçta.
-
sirpence bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
agrilion bunu yazdı:
hocam adam site alışveriş sitesine çevrilsin mi demiş?İş - Güç, Takas - Alışveriş bölümü var, üyelerde birbirine güvenip rahatlıkla alışveriş yapıyor - ki bende çok kişiyle yaptım- öyle alışveriş sistemi falan olabilir demiş. Olabilir normalde ama uğraş vermesi ve bi olay olduğunda renenin bi kaç kişinin dırdırını vs çekmek istemiyeceğini düşündüğümden olmaz.
ama bence forumun amacına aykırı bişe değil sonuçta.
-----------------------------hocam bişeyle bu kadar uğraşılıcaksa onun forumun amaçlarından biri olması gerekir.ortak doküman paylaşım şeysi yapalım demiştik bi ara google docs kullanın demişti sanırım adminlerden biri :D sahibinden.com rulz yani
-
karakutu bunu yazdı:
adam haklı beyler
-----------------------------çoğaldı bu tip inci yorumları :/
-
profillere yorum yapılabilir, işte şu alışverişi yapmıştık bana şöyle yamuk yaptı veya çok iyidir, sözünün eridir filan diye
edit: onaylanmayan yorumlar gözükmüyor pardon
-
yapılan yorumlardan yola çıkarak diyorum ki;
tbt de ticaret sistemi eklemnesin ama müridlerin alışveriş yapabileceği bir site kurulsun. bu siteye sadece mürdiler üye olsun. üyelik formunda tbt deki kullanıcı adı kullanılsın. üye araştırılır ona göre üye yapılır. milleti dolandırmaya meyilli potansiyeli olan üyeler reddeilir bizde güvenle alışveriş yaparız. yapıcağım sitenin kodlamasına başlılyorum ben. yardım etmek isteyenler interfector@windowslive.com msn adresini eklesinler. sistem tamamen tbt üyeleri için olucak ve ücretsiz ilan verilecek. sizlerden de fikir bekliyorum. hertürlü fikire açığız :D (sitenin ismi, işleyişi hakkında.)
-
lan insan bi yardım eli uzatır laaan :D
duyarsız hayvanatlar :P
konu güncel.