TBT Ankara Buluşması - Mangal
-
u-f-d bunu yazdı:
-----------------------------
28 yapın teneke abiyle kkesin geliyoz işte :d
-----------------------------tamamdır :D
MaviGozluDev
dersi kurucak bende zaten boşum diğer arkadaşlarada uyuyormuş 28i akalım kopalım eğlenelim :))
-
kızılayda toplanalım, dağınık gitmeyelim.. oradan nereye gitmek istersek gideriz sonrada herkes ya kızılaya geri doner yada oradan tekrar ewe..
-
u-f-d bunu yazdı:
-----------------------------
kızılayda toplanalım, dağınık gitmeyelim.. oradan nereye gitmek istersek gideriz sonrada herkes ya kızılaya geri doner yada oradan tekrar ewe..
-----------------------------aynen ortak bi nokta belirleyelim :)
orda buluşuruz :D
ilk buluşmada UCANTENEKE ile ben aynı yerdeyiz yanyanayız ikimizde yarım saat bekliyoruz :D taki birbirimizi tanıyıp konuşmuyoruz :D
en son HolyZone geldide bağıra bağıra Tahribat filan dedik öyle çıkmıştı :D
buda öyle olmasında :D
-
telefonları alırız gelenlerin o şekilde hallederiz o sorunu
-
şimdi ben tatile çıkıncada yapılmaz ki
malesef gelemem 2.5 ay yokum ankarada
-
yukarı bi çıkarayım şunuda haftasonudur görenler olur
-
beyler benim internete girememde bi problem var taşınıyorum eve çıkıyorumda. ufd ve barışyigite numaramı yolluyorum bana haber verin kesin tarihi
-
Hocalar şimdi şöle bi durum var bizimkiler cumartesi günü düğün sebebiyle ankaraya gelicekler yani ayın 2'sinde. Şincik eğer ayın 29'una kesin karar aldıysanız benim önceden ankara gitmem gerekecek yani sıkıntılı olucak yolparası yolderdi vs vs gelmicemden değil yanlış anlaşılmasın ama hafta sonuna alırsanız hem milletin işi gücü olmamış olur hemde ben rahat rahat arabayla gelir giderim eğer öyle bi imkan varsa biçok kişi için daha rahat olur die düşünüyorum. Nedersinz ?
-
haftasonu tercihim ama gelmeye çalışırım
-
kesin tarih belli oldu mu?