TBT Ankara Buluşması - Mangal
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
kesin tarih belli oldu mu?
-----------------------------yüzde 75in üstünde 28i hocam :)
-
benim gelmem işim dolayısıyla imkansız olmazsa temmuz 15-16 yapın düğünüm var halay çeker döner yeriz :D
-
yanak bunu yazdı:
benim gelmem işim dolayısıyla imkansız olmazsa temmuz 15-16 yapın düğünüm var halay çeker döner yeriz :D
-----------------------------bi çok kişi 28inde uygun oldugunu öyledi hocam onun için öyle yaptık bakalım :(
artık oruç zamanı çokkk güzel bi iftar yaparız :)
-
BarisYigit bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------bi çok kişi 28inde uygun oldugunu öyledi hocam onun için öyle yaptık bakalım :(
artık oruç zamanı çokkk güzel bi iftar yaparız :)
-----------------------------inşallah hocam..
-
manhyak bunu yazdı:
Hocalar şimdi şöle bi durum var bizimkiler cumartesi günü düğün sebebiyle ankaraya gelicekler yani ayın 2'sinde. Şincik eğer ayın 29'una kesin karar aldıysanız benim önceden ankara gitmem gerekecek yani sıkıntılı olucak yolparası yolderdi vs vs gelmicemden değil yanlış anlaşılmasın ama hafta sonuna alırsanız hem milletin işi gücü olmamış olur hemde ben rahat rahat arabayla gelir giderim eğer öyle bi imkan varsa biçok kişi için daha rahat olur die düşünüyorum. Nedersinz ?
-----------------------------genel 28 i uygun gibi durduğundan 28 i olcak gibi.. çoğunluk haftasınuna evet derse haftasonuda olur herkes gelebilecekse.. genelde 28 ine tamam dendiği için 28 dedik
-
28 Haziran 2011 Günü için ;
Kesin gelicek olanlar;
MaviGozluDev
BarisYigit
habitrail
ErzinCanLee
Milamber
Noneyim
u-f-d
manhyak (çok yüksek ihtimal )
UCANTENEKE
TheWorm -
BarisYigit bunu yazdı:
28 Haziran 2011 Günü için ;
Kesin gelicek olanlar;
MaviGozluDev
BarisYigit
habitrail
ErzinCanLee
Milamber
Noneyim
u-f-d
manhyak (çok yüksek ihtimal )
UCANTENEKE
TheWorm
-----------------------------çohta ii oldu çohta güzel ii oldu taam mı :)
sayımız gayet iyi bence eğlenebilriik :D -
@MaviGozluDev tamam hocam akşam 6 gibi yola çıkıcam ankarayı hiç bilmiyorum kalacak yerim çankayada saat kaçta buluşcaz nerde buluşcaz nası gelicem bana bi tarif edin.
Edit: Bide özelden bana tel numaranı ver nolur nolmaz.
-
hafta sonu olsa gelicezde bu hafta içi kötü oldu hacı
-
Hafta içi piknikmi olur hafta sonu yapsanıza şunu...