folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT İstanbul - "Son İftar" Bulu$Ması (11.10.2007)

TBT İstanbul - "Son İftar" Bulu$Ması (11.10.2007)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    yarın diyarbakıra gitmem söz konusu eger ayarlarsam akşam gelir sizi görür giderim diyarbakıra ama söz veremiyecem gelebilitem var gelecek olursam ararım exa

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yarın adapazarına gitmek zorundayım bayram dolayısıyla ben gelemücem :(  

iyi eğlenceler :P

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

şu an yola çıkıyorum saat 21,20

herkese iyi akşamlar memlekete yolculuk var bu akşam. kalın sağlıcakla....Tkt 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek
    allah kısmet ederse ordayım lostdream platypus ve raamlisi de getirmeye çalışıcam ilkini kaçırmıştım içime oturdu buna gelicem inşallah cebitten sonra 2. amkışmam olacak:D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    ben gelmiorum olum :D siz tıkının martı eti ile ii iftarlar size ben yarın aksam iftarı sahilde acıcam buda :D peşinden içki :C

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek
    ben de kesin ordayım lostdream da gelir ama raamlis ibilmiyorum yada cagdas siz ikiniz işten dooru gelirsiniz

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    yarın diyarbakıra gitmem söz konusu eger ayarlarsam akşam gelir sizi görür giderim diyarbakıra ama söz veremiyecem gelebilitem var gelecek olursam ararım exa
    -----------------------------
    abi gel sonkez görüşelim :((

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    beyazıttan tramwayla gelirim!..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

İnsallah bir problem olmazsaaa bende orda olurum ama ayagım yuzundeen bilmiyorum ama gelmeye calısıcam.!

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rEfLeX
    rEfLeX's avatar
    Erkek
    bakın son bu iftar amkışması olcakgeçen günkü gibi bişey düşünüyoruz yemekden sonra nargile amkışması falan filan yapmayı.

Forum,Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı... :| 20 senelik hayatımda 15 aylık reklam arasıı...izmirr / gaziemir..
Toplam Hit: 4322 Toplam Mesaj: 41