folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT İstanbul - "Son İftar" Bulu$Ması (11.10.2007)

TBT İstanbul - "Son İftar" Bulu$Ması (11.10.2007)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    güzel geçti ama aq gaza gelip tam döner aldım içinden cıkmayan kalmadı bi kemik cıktı  dişimi kırıyodum amk

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    ben daa yeni kendime geldim amk benimde ilk nargilemdi kafamda hala baloncukların sesi war bi daa hayatta elma yiyemem amk :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:
    -----------------------------
    son iftar güzeldi kafa binbeşyüz oldu :) ilk nargile içişimdi bu da sizinle son oldu ehuehueheuhe  :))

jaa Hatta kalktı ba$ı döndü .p Neyse ilkten kötü olabilüüsünüz kafa dönmesi veya :D Chaoser manyak aq dedim lan bundan nie duman gelmio herif bi çekti Fabrika bacası gibi duman çıktı =P Neyse güzel bi bulu$maydı ilk sayfaya gelenlerin isimlerini salladım. Resim fln çekmedik sanırsam. Dönerler yine berbattı aq :D Hatta bi ara masada martı tüyü görür gibi olmu$tuk Dünyahaliyle beraber ;P Satanların aq Özellikle Newyork :D durqrimast  v fistan erken kaçtı durqrimast ın annesi kızıomu$ geç gitmesine jaa xD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    S-ExcaliburTBT yarraaa bunu yazdı:
    pit10din bunu yazdı:
    son iftar güzeldi kafa binbeşyüz oldu :) ilk nargile içişimdi bu da sizinle son oldu ehuehueheuhe  :))

jaa Hatta kalktı ba$ı döndü .p Neyse ilkten kötü olabilüüsünüz kafa dönmesi veya :D Chaoser manyak aq dedim lan bundan nie duman gelmio herif bi çekti Fabrika bacası gibi duman çıktı =P Neyse güzel bi bulu$maydı ilk sayfaya gelenlerin isimlerini salladım. Resim fln çekmedik sanırsam. Dönerler yine berbattı aq :D Hatta bi ara masada martı tüyü görür gibi olmu$tuk Dünyahaliyle beraber ;P Satanların aq Özellikle Newyork :D durqrimast  v fistan erken kaçtı durqrimast ın annesi kızıomu$ geç gitmesine jaa xD
    ne :| durqri nin annesimi kızıyomuş :| izmir e gelcan dimi sen durqri? ya**raa gelirsin :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

afferin len yine martı eti yemişiniz..nys hp32 izir olayını biara konusalım durqinin peşine takılmayı düşünüyorum : )

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek

o kadar da fena değildi martılar en azından sonuna doğru dondu:D bu arada satış koymak lafını kabul etmiyorum bindim otobüsüme gittim illa senimi beklicem aq 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

ii ki kacmak ici bi bahane bulduq :P ... yayin ortaliga ne olcak ...

abi karsiadan gelioz ewe odnce zbırakmıolar ne yapalim :D sakamaka

cok guzeldi we ho32 ye subatda kalmaya gidiyorum kesin :D  

Nerede o eski günler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Buluşma fena değildi de  o büfelere sadece adamlarla muhabbet için gitmek lazım.. Ne güzel Balık yiycektik.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek

harbiden paşalar gibi balık yicektik duqrimast yüzünden herkesi korkuttu yemeyin sakın falan dedi...

gittik martı yedik bizde... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek
    walla balık yenmez sacmalamayin ya sewmem ben

Nerede o eski günler...
Toplam Hit: 4317 Toplam Mesaj: 41