TBT İstanbul - "Son İftar" Bulu$Ması (11.10.2007)
-
güzel geçti ama aq gaza gelip tam döner aldım içinden cıkmayan kalmadı bi kemik cıktı dişimi kırıyodum amk
-
ben daa yeni kendime geldim amk benimde ilk nargilemdi kafamda hala baloncukların sesi war bi daa hayatta elma yiyemem amk :D
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
son iftar güzeldi kafa binbeşyüz oldu :) ilk nargile içişimdi bu da sizinle son oldu ehuehueheuhe :))
jaa Hatta kalktı ba$ı döndü .p Neyse ilkten kötü olabilüüsünüz kafa dönmesi veya :D Chaoser manyak aq dedim lan bundan nie duman gelmio herif bi çekti Fabrika bacası gibi duman çıktı =P Neyse güzel bi bulu$maydı ilk sayfaya gelenlerin isimlerini salladım. Resim fln çekmedik sanırsam. Dönerler yine berbattı aq :D Hatta bi ara masada martı tüyü görür gibi olmu$tuk Dünyahaliyle beraber ;P Satanların aq Özellikle Newyork :D durqrimast v fistan erken kaçtı durqrimast ın annesi kızıomu$ geç gitmesine jaa xD -
S-ExcaliburTBT yarraaa bunu yazdı:
pit10din bunu yazdı:
son iftar güzeldi kafa binbeşyüz oldu :) ilk nargile içişimdi bu da sizinle son oldu ehuehueheuhe :))
jaa Hatta kalktı ba$ı döndü .p Neyse ilkten kötü olabilüüsünüz kafa dönmesi veya :D Chaoser manyak aq dedim lan bundan nie duman gelmio herif bi çekti Fabrika bacası gibi duman çıktı =P Neyse güzel bi bulu$maydı ilk sayfaya gelenlerin isimlerini salladım. Resim fln çekmedik sanırsam. Dönerler yine berbattı aq :D Hatta bi ara masada martı tüyü görür gibi olmu$tuk Dünyahaliyle beraber ;P Satanların aq Özellikle Newyork :D durqrimast v fistan erken kaçtı durqrimast ın annesi kızıomu$ geç gitmesine jaa xD
ne :| durqri nin annesimi kızıyomuş :| izmir e gelcan dimi sen durqri? ya**raa gelirsin :D -
afferin len yine martı eti yemişiniz..nys hp32 izir olayını biara konusalım durqinin peşine takılmayı düşünüyorum : )
-
o kadar da fena değildi martılar en azından sonuna doğru dondu:D bu arada satış koymak lafını kabul etmiyorum bindim otobüsüme gittim illa senimi beklicem aq
-
ii ki kacmak ici bi bahane bulduq :P ... yayin ortaliga ne olcak ...
abi karsiadan gelioz ewe odnce zbırakmıolar ne yapalim :D sakamaka
cok guzeldi we ho32 ye subatda kalmaya gidiyorum kesin :D
-
Buluşma fena değildi de o büfelere sadece adamlarla muhabbet için gitmek lazım.. Ne güzel Balık yiycektik.
-
harbiden paşalar gibi balık yicektik duqrimast yüzünden herkesi korkuttu yemeyin sakın falan dedi...
gittik martı yedik bizde...
-
walla balık yenmez sacmalamayin ya sewmem ben
Toplam Hit: 4317 Toplam Mesaj: 41