TBT İstanbul- Paintball Bulu$Masi (04.05.2008) {Canlı Counterstrike}
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Gelmem ben herhalde, Gelelirimde belki. ben gelmesemde afişim gelsin :D
-----------------------------
güzel olmuş eline sağlık -
istanbula taşınmak istiyorum :|
-
ArmadA bunu yazdı:
istanbula taşınmak istiyorum :|
taşın tabi ya burda ortam iyi -
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Gelmem ben herhalde, Gelelirimde belki. ben gelmesemde afişim gelsin :D
-----------------------------nası gelemem lan vururm seni paintball tabancasıyla walla :)
-
Ey çok yapmayı istediğim şeylerden birisi paintball. ama gelemem zannımca
-
DkN bunu yazdı:
hayatında eline silah almamıs, nisan almayı bilmeyen, paintball gibi ciddiyet gerektiren bi oyunu mekanda mac sırasında tassaga baglayacak insanlar yoksa beni yazabilirsiniz gelirim. aksi halinde sizinde paranıza yazık, ucuz birsey degil gununuz bok olur.
Bence ne nişan almaya nede profesyonel olmaya gerek var 300 fps hızlı menzılı taş catlasın 30 metre olan bı sılahla koskoca ınsanı vurmak için sılahı dogrultmak yeterlidir bence ayrıca taktıkten öte paintballda seri olmak daha önemlidir bence. -
Hele $unu bi atlatalım exca amcanız sizi nerelere götürcek daha :F
-
suko demiş;
Bence ne nişan almaya nede profesyonel olmaya gerek var 300 fps hızlı menzılı taş catlasın 30 metre olan bı sılahla koskoca ınsanı vurmak için sılahı dogrultmak yeterlidir bence ayrıca taktıkten öte paintballda seri olmak daha önemlidir bence.
------------------------------------
2 metreden dogrultursan silahı yeterlidir tabiki. paintball sadece arena macı olarak oynanmıyor, ormanda savas similasyonu olarakta oynayabilirsin. boyle parkurda taktikte gerekir nisan almayı bilmekte. seri olmanada gerek yok takımın stratejisi dogrultusunda hareket edersin hatta butun el boyunca pusup kıpırdamaman bile gerekebilir sana dusen vazife neticesinde. zaten zevki bu sekilde oynanmasında. aksi halinde arenada şişme siperlerin arkasına deli dana gibi koşmanın ne mantıgı nede zevki yok.
-
peniscim benide yaz :C bnde geliorm :C x)
-
benide yaz :P