TBT İstanbul- Paintball Bulu$Masi (04.05.2008) {Canlı Counterstrike}
-
hacılar, fiyatları bilinde sonra arıza cıkmasın. istanbulda benim bildigin en iyi yer ares paintball. kavacıkta korulukta mis gibi mekan. seas uzerinden ucretlendirme var bir seans iki saat uzerinden ve 30 ytl. bu paraya silah, 100 adet kapsul, maske, tulum, hakemlik dahil. kdv dahil degil yani siz ona duz hesap 40 diyin. zaten jungle olmalı bizim mac alanımız, diger turlu arenada hem sıkıcı, hem amacsız. deli dana gibi saga sola kosmaktan baska birsey degil. jungle imkanı olan bildigim bir burası var birde şile tarafında bir yer var, oranın fiyatları daha uygun ancak verdigi kapsul sayısı az. alacagınız ek kapsul parası (15 ytl) ve yol parasıyla birlikte daha pahalıya gelir. son ekleyecegimde takımların max 8-8 olabilecegi. daha fazlası icin 3. takım kurdururlar 3. takım olursa 4. takım gerekir ve 2 seans kakalamaya calısırlar fiyat 2 katına cıkar vs vs. yani durum budur buna gore gelin paintball ucuz bi oyun degil bastan soyleme geregi duydum.
ek not olarakta sunu soyleyeyim; eger jungle degilde arena macı yapıcaksak beni silin yerime gelmek isteyen baska bir arkadası yazın, arenada oynamam jungle da jungle ^^ -
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
şerefsizlere bak bana sormadan adımı yazmışlar :|
-----------------------------En azından yazmışlar :)
-----------------------------senin adının yanında daha güzel dururdu :FF nerdesin olm sen..?
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Tyler_Dayi bunu yazdı:
şerefsizlere bak bana sormadan adımı yazmışlar :|
-----------------------------En azından yazmışlar :)
-----------------------------senin adının yanında daha güzel dururdu :FF nerdesin olm sen..?
-----------------------------Dayı ben burdayım, sen yoksun. Malum msn olayını da iptal ettim, görüşemiyoruz galiba :)
-
abiler benim ismimide yazarmısınız.. ama benım ismimin yanınada belki koyarmısınz..ne olur ne olmaz..
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Dayı ben burdayım, sen yoksun. Malum msn olayını da iptal ettim, görüşemiyoruz galiba :)
-----------------------------sen seslen ben çıkarım biyerlerden...
HeadBanger bunu yazdı:
abiler benim ismimide yazarmısınız.. ama benım ismimin yanınada belki koyarmısınz..ne olur ne olmaz..
geliyosun anlıyorum yasin...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
-----------------------------sen seslen ben çıkarım biyerlerden...
HeadBanger bunu yazdı:
geliyosun anlıyorum yasin...
-----------------------------öyle diyorsan öyleolsun abi :|
-
oooo dayı,barış,doğukan .. iyi yaa .. para bulursam gelirim bnde komünist avlayayım biraz :P
-
Demodor bunu yazdı:
Enis yaz benide geliyorum %100
ehuehu :D enis benide yaz %200 gelebilirim :D -
büyük şehirde olmak var.. aq. yaa keşke bende gelebilsem.. ama inş. üni yi kazanınca gelicem.. aslında burda müridlerin sayısı faslamı ki bisde toplansak.. Giresun-Ordu falan.. ne bilim yaa..
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------hiç oynamadım bilmiyorum o yüzden Dkn dediği gibi malesef gelemiycem
ileride uçurtma yarışı olur umarım.
-----------------------------Hocam hic oynamadın diye gelmemek olurmu, oynamazsan nası ogreniceksin. ben onu demek istemedim, ayaklı odunlar varsa aramızda ki şayet yoktur, gelipte oyunu bok etmesin dedim. yoksa tabii bilmeyende gelecek oyle sey varmı, kralmıyım ben ona gel buna gelme diyeyim (: