Tbt İstanbul Buluşması [02.11.2008]Zaman Ve Mekan Belirlendi
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------evet head bu buluşmanı organizatoru sensin bi bilgi ver en son nerde kararlaştırdık filan
bana tel nonu da pm at.
-----------------------------beyler uzaktan gelen arkadşaları ben avcılar metrobüs çıkışında alıcam karşılicam sonra hasbahçeye az yemek yıyıp sohbet edip cayımızı içip kalkıcaz ve teras cafeye gdip nargilemizi kahvemizi içip dağılcaz kalmak isteyen kalıp içebilir ama ben yokken :D
edit: 0534 426 17 77 telefon numaram sıkıntıya düşerseniz buluşma güünü arasınız..ayrıca bu gün ve yarın aramayın kontörüm yok :D
-
2000 yılından beri bu siteye uguruyorum aktiv olmasamda arada bir ziyarete bulunuyorum hep bu siteye takılan arkadaşları tanımak istedim ama bir turlu kısmet olmadı
sanırım buluşma 02 11 2008 gunu o gun aksi bir durum çıkmasa acaba bende buluşmada yer alabilirmiyim ????
-
eet arkadaslar son 1 gün inş bi arıza cıkmadan bulusurz.
-
el_tarikat bunu yazdı:
-----------------------------2000 yılından beri bu siteye uguruyorum aktiv olmasamda arada bir ziyarete bulunuyorum hep bu siteye takılan arkadaşları tanımak istedim ama bir turlu kısmet olmadı
sanırım buluşma 02 11 2008 gunu o gun aksi bir durum çıkmasa acaba bende buluşmada yer alabilirmiyim ????
-----------------------------
tabki usta estafrullah.. -
olm beni silmedin mi sen :|
sonra satı$ felan dicekler 1 hafta oldu sil diyeli :|
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------olm beni silmedin mi sen :|
sonra satı$ felan dicekler 1 hafta oldu sil diyeli :|
tmm la düzelttim işlerim wardı aklıma gelmedi.. -
vay yakın dershaneden çıkıp gelebilirim belki :) antivirusle komşuyuz geliriz beraber :)
-
harddeath0070 bunu yazdı:
vay yakın dershaneden çıkıp gelebilirim belki :) antivirusle komşuyuz geliriz beraber :)
gelmezsen harbi antivir kosun sana :| -
yasin avcılar duruken neden esenkent yaptın bulusma yerini milleti bosuna 2 vesait yaptırcan hem avcılar daha iyiydi ama gecti artk sanırım ben sana bu aksam söylerim gelip gelmeyeceğimi gelemzsem iyi eylenin;)
-
antivirus bunu yazdı:
yasin avcılar duruken neden esenkent yaptın bulusma yerini milleti bosuna 2 vesait yaptırcan hem avcılar daha iyiydi ama gecti artk sanırım ben sana bu aksam söylerim gelip gelmeyeceğimi gelemzsem iyi eylenin;)
-----------------------------avcılar cok dağınık abi..yemekler normalinden pahalı ayrıca kalabalık bir yer yani..