Tbt İstanbul Buluşması [02.11.2008]Zaman Ve Mekan Belirlendi
-
organizatöre selamlarımı yolluyorum hoca esenkent ne ? ben küçükçekmecede oturuyorum gelebilecek yerdeyim ama benim bile gözümde büyüyo yol sen kadıköydeki adama gel diyosun :D avcılar olsa yine bi nebze ama esenkent :| ... ayrıca merkezi bi yerdeki buluşma her zaman iidir...
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
organizatöre selamlarımı yolluyorum hoca esenkent ne ? ben küçükçekmecede oturuyorum gelebilecek yerdeyim ama benim bile gözümde büyüyo yol sen kadıköydeki adama gel diyosun :D avcılar olsa yine bi nebze ama esenkent :| ... ayrıca merkezi bi yerdeki buluşma her zaman iidir...
-----------------------------hocam uzak yoldan gelicek arkadaşları ben esenyurt meydanda karşılicam..ayrıca üstad k.çekmecede uzak deil tek otobüs :D ben kimseyi zorlamıyorum abi rica ediyorum yani gelebilecek gelebilri..:) senide beklerim :D
-
head nigga bizim üst caddeden mecidiyeköy arabası geçiyo. ( meci diye köy mü olur? orası ayrı :D [bkz. çok güzel hareketler bunlar])
mköy e gidip ordan esenyurta gidicem metrobüsle ?sen orda bizi alcan he mi?
-
arkadaşlar üzülerek söylüyorumki gelemeyebilirim :(
ayın 2sinde hoşlandıgım kızla sinemaya gitme ihtimalim var. anlarsınız ya :)
saw5 de vizyona giriyor imiş.
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar üzülerek söylüyorumki gelemeyebilirim :(
ayın 2sinde hoşlandıgım kızla sinemaya gitme ihtimalim var. anlarsınız ya :)
saw5 de vizyona giriyor imiş.
tamam hocam içini rahat tut ;) -
konuyu uplıuyorum bu gün hafta sonu görmeyenler olabilir..
-
daha bir hafta var gelebilitem var edirnekapı avcılar esenyurt 3 hat giriyo ama tbt için eğer :) head hocam sen pm den tele gelsene olurda kaybolursam irtibata geçelim :|
-
enes bunu yazdı:
daha bir hafta var gelebilitem var edirnekapı avcılar esenyurt 3 hat giriyo ama tbt için eğer :) head hocam sen pm den tele gelsene olurda kaybolursam irtibata geçelim :|
esenyurta deilde ordan esenkent e geçicez ayrıca ufak tefek sorunnları atlatabilirsem sizleri avcılardan almaya çalışcam.. -
arkadaşlar abiler kardeşler herkesden özür diliyorum ama 2 kasımdaki buluşmaya gelemeyeceğim. bazı nedenlerden dolayı müsait olmuycam. listeden ismimi silebilirsiniz. gelecektim ama beklenmeyen gelişmeler oldu tekrar kusra bakmayn.
-
konpicyus bunu yazdı:
arkadaşlar abiler kardeşler herkesden özür diliyorum ama 2 kasımdaki buluşmaya gelemeyeceğim. bazı nedenlerden dolayı müsait olmuycam. listeden ismimi silebilirsiniz. gelecektim ama beklenmeyen gelişmeler oldu tekrar kusra bakmayn.
tmm beyler bu arada 2 kasımda avcılarda bulunup yolu bilmeyen veya uzaktan gelen arkadaşları alıcam..