TBT Pm Checker[Python][Basit]
-
Şöyle python başına oturmayalı 3 ay oldu herhalde bende bi proje gibi birşeyler yapayım dedim.
Şuan sadece iskelet olarak var buna GUI oturtup kaç pm var ve pm leri gui üzerinden cevaplama eklemeyi düşünüyorum şimdilik bu halini paylaşayım
öncelikle mechanize modülü gerekli
bunun için pip install mechanize yaparsanız kurulurimport mechanize web = mechanize.Browser() web.addheaders = [ ( 'User-agent', 'Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.1) Gecko/2008071615 Fedora/3.0.1-1.fc9 Firefox/3.0.1' ) ] request = web.open("http://www.tahribat.com") form = web.select_form(nr=0) web.form["username"] = "username" web.form["password"] = "passwd" web.submit() pm = web.follow_link() ara = re.search("""<font color="FF0000">""",pm.read()) if ara: print "PM var" else: print "Yok" -
bende diyom bu niye akşam akşam pm attırıyor bana :D
-
Lotus bunu yazdı
bende diyom bu niye akşam akşam pm attırıyor bana :D
Asudhasdu :D kanka napayım anında cevap vercek sen vardın
-
Ka1nsha bunu yazdı
ara = re.search("""<font color="FF0000">""",pm.read())şu kısma hayran kaldım , çok pratik olmuş :D
Lightsaber tarafından 28/Eyl/14 20:18 tarihinde düzenlenmiştir -
ben desktop olayını yazıcaktımda ,
programa id pass girileceği için yönetim ters teper diye
bi türlü devam edemedim o projeye.
bazı müridler bildiğin pm ile iletişim kuruyor çünkü
-
Baris onuda yapıcam kodlar açık halde olduğundan yani - birşey olmıycagını düşünürekden tabi ki yönetim ters teperse yapcak birşey yok :)
0x656e tarafından 28/Eyl/14 20:28 tarihinde düzenlenmiştir
@LightSaber regex bilgimi sorgulama :D -
chrome extension yazında eğlenek, ayrıca extension yazılırsa username-password almadan giriş sağlanabilir belki (browserda çalıştığı için makinada login olunan cookie'yi kullanabilir belki)
-
I <3 Python
-
Ka1nsha bunu yazdı
Baris onuda yapıcam kodlar açık halde olduğundan yani - birşey olmıycagını düşünürekden tabi ki yönetim ters teperse yapcak birşey yok :)
@LightSaber regex bilgimi sorgulama :Dyok yav cidden hoşuma gitti :D basit bi gözlemin sonunda pratik bir şey çıkmış ortaya :D
-
Lightsaber bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
ara = re.search("""""",pm.read())şu kısma hayran kaldım , çok pratik olmuş :D
Holy anasayfanın biyerine kırmızı renk yazı koysunda ötüp dursun uygulama :D
torpedo_XL tarafından 28/Eyl/14 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdıLightsaber bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
ara = re.search("""""",pm.read())şu kısma hayran kaldım , çok pratik olmuş :D
Holy anasayfanın biyerine kırmızı renk yazı koysunda ötüp dursun uygulama :D
aynen onu dicektim zaten denmiş