TBT Tshirt İstek
-
aman düşürmeyin konuyu . rene bakmıyor muydu bu işlere . Rene t shirtler karaborsaya düşecek nerdesin reneee.
-
gerçekten de yaz başı yapsanız şunu sebit diye 10, ayda yapıyorsunuz kış geliyor :)
-
DJ_Alper bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
abi şunun psd' kalıbını alsak ta bizler bastırsak olmaz mı ?
kim yaptıysa al amk bastıralım ben tbtden 30 kişi toplarım organizasyonuda ben yaparım :D
2. resimdeki siyahla 3. resimdeki beyazdan alırım ben 4 adet eğer yaptırılırsa.
Kardeşime ve kendime alıcam. -
DJ_Alper bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
kim yaptıysa al amk bastıralım ben tbtden 30 kişi toplarım organizasyonuda ben yaparım :D
2 tane de ben alacam bi siyah bi beyaz . Yap organizasyonu alper hoca . al 4 tane alacam diyen adam var . 6 tane oldu bile
-
yanlış hatırlamıyorsam. 2 sezondur TBT t-short diye başlık açılıyor. işte tasarımlar falan sergileniyor. ama bir türlü basıma geçilemiyor ? sıkıntı...
2 sezondur t-short alamıyoruz.
Draenei tarafından 08/Mar/13 18:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Draenei bunu yazdı
yanlış hatırlamıyorsam. 2 sezondur TBT t-short diye başlık açılıyor. işte tasarımlar falan sergileniyor. ama bir türlü basıma geçilemiyor ? sıkıntı...
2 sezondur t-short alamıyoruz.
galiba geçen sene tasarım sıkıntısı vardı ama sonra noldu hatırlamıyrm .
-
Bu siteye ilk üye olduğumda bekardım nişanlandım,evlendim,çocuk sahibi oldum ama bi tişört sahibi olamadım amk..3 tane alacam la ailecek giyeriz :D
-
livane bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıAmd-x bunu yazdı
2 tane de ben alacam bi siyah bi beyaz . Yap organizasyonu alper hoca . al 4 tane alacam diyen adam var . 6 tane oldu bile
bir tane de ben alırım abi banko etti 7 :)
-
Schwarz bunu yazdı
Tekrardan merhaba arkadaşlar.
2 Renk 100 Adet T-shirt Baski Fiyati 300 TL Olarak yapabilirim siz muridlere .
Yalnız T-shirt'de fazla abartı yazılar olmayacak sade ve resimler olmayacak çünkü bunun baski işi baya bir zor .
Baskıyı bizzat kendim yapacağım.İlgilenen arkadaşlar pm iletişim adresi bırakıp detaylıca konuşabiliriz.
iyi forumlar.
lan hiçbiriniz cevapları okumuyosunuz. bak adam yazmış buraya iş de sadece ben de isterim ben de isterim ...
-
asa42 bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
Tekrardan merhaba arkadaşlar.
2 Renk 100 Adet T-shirt Baski Fiyati 300 TL Olarak yapabilirim siz muridlere .
Yalnız T-shirt'de fazla abartı yazılar olmayacak sade ve resimler olmayacak çünkü bunun baski işi baya bir zor .
Baskıyı bizzat kendim yapacağım.İlgilenen arkadaşlar pm iletişim adresi bırakıp detaylıca konuşabiliriz.
iyi forumlar.
lan hiçbiriniz cevapları okumuyosunuz. bak adam yazmış buraya iş de sadece ben de isterim ben de isterim ...
tm hocam adam 100 tanesini diyor. önce bi organizasyon lazım . sayı lazım .