TBT Tshirt İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

aman düşürmeyin konuyu . rene bakmıyor muydu bu işlere . Rene t shirtler karaborsaya düşecek nerdesin reneee. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

gerçekten de yaz başı yapsanız şunu sebit diye 10, ayda yapıyorsunuz kış geliyor :)

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

abi şunun psd' kalıbını alsak ta bizler bastırsak olmaz mı ?

kim yaptıysa al amk bastıralım ben tbtden 30 kişi toplarım organizasyonuda ben yaparım :D

2. resimdeki siyahla 3. resimdeki beyazdan alırım ben 4 adet eğer yaptırılırsa.
    Kardeşime ve kendime alıcam.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

kim yaptıysa al amk bastıralım ben tbtden 30 kişi toplarım organizasyonuda ben yaparım :D

2 tane de ben alacam bi siyah bi beyaz . Yap organizasyonu alper hoca . al 4 tane alacam diyen adam var . 6 tane oldu bile

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

yanlış hatırlamıyorsam. 2 sezondur TBT t-short diye başlık açılıyor. işte tasarımlar falan sergileniyor. ama bir türlü basıma geçilemiyor ? sıkıntı...

2 sezondur t-short alamıyoruz.

Draenei tarafından 08/Mar/13 18:52 tarihinde düzenlenmiştir

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı

yanlış hatırlamıyorsam. 2 sezondur TBT t-short diye başlık açılıyor. işte tasarımlar falan sergileniyor. ama bir türlü basıma geçilemiyor ? sıkıntı...

2 sezondur t-short alamıyoruz.

galiba geçen sene tasarım sıkıntısı vardı ama sonra noldu hatırlamıyrm . 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Bu siteye ilk üye olduğumda bekardım nişanlandım,evlendim,çocuk sahibi oldum ama bi tişört sahibi olamadım amk..3 tane alacam la ailecek giyeriz :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

2 tane de ben alacam bi siyah bi beyaz . Yap organizasyonu alper hoca . al 4 tane alacam diyen adam var . 6 tane oldu bile

bir tane de ben alırım abi banko etti 7 :)

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı

Tekrardan merhaba arkadaşlar.

2 Renk 100 Adet T-shirt Baski Fiyati 300 TL Olarak yapabilirim siz muridlere .

Yalnız T-shirt'de fazla abartı yazılar olmayacak sade  ve resimler olmayacak çünkü bunun baski işi baya bir zor .

Baskıyı bizzat kendim yapacağım.İlgilenen arkadaşlar pm iletişim adresi bırakıp detaylıca konuşabiliriz.

iyi forumlar.

lan hiçbiriniz cevapları okumuyosunuz. bak adam yazmış buraya iş de  sadece ben de isterim ben de isterim ... Bağırma.%20Gezinmek%20için%20sağ%20ve%20sol%20okları%20kullanın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı
    Schwarz bunu yazdı

Tekrardan merhaba arkadaşlar.

2 Renk 100 Adet T-shirt Baski Fiyati 300 TL Olarak yapabilirim siz muridlere .

Yalnız T-shirt'de fazla abartı yazılar olmayacak sade  ve resimler olmayacak çünkü bunun baski işi baya bir zor .

Baskıyı bizzat kendim yapacağım.İlgilenen arkadaşlar pm iletişim adresi bırakıp detaylıca konuşabiliriz.

iyi forumlar.

lan hiçbiriniz cevapları okumuyosunuz. bak adam yazmış buraya iş de  sadece ben de isterim ben de isterim ... Bağırma.%20Gezinmek%20için%20sağ%20ve%20sol%20okları%20kullanın.

tm hocam adam 100 tanesini diyor. önce bi organizasyon lazım . sayı lazım . 

Toplam Hit: 7827 Toplam Mesaj: 73