Tehlikenin Farkında Mısınız?
-
Mini Anket Sigara? İçiyorum 42% İçmiyorum 58% Toplam oy: 838 Gördüğünüz gibi yarımız sigara içiyor nerdeyse yarımız içmiyor arkadaşlar.Nedir sizce bu bi insan neden bile bile kendini öldürür, öldürmeyi bıraktık kendine zarar verir?Türkiye de de durum bu.Birşey dğeil içenler içmeyenleride zehirliyor.Sigara nedir erkeklik gösterisi mi? nedir.
Neden içiyorsunuz bu meleti.NEden akciğerlerinize , dünyanın akciğerlerine, dünyaya insanlığa kastediyorsunuz.Sigara olmadan yapamıyor muyuz.Tat alınmıyor birşey yapılmıyor moraliniz bozulduğunda, sevindiğinizde sigara.
Sigara neden içiliyor?Cahiller m içer, okumşlar mı zanginelr mi fakirler mi kimler ve neden?
Herkez içiyor ve nedensiz.Yazık değil mi?Sigarayla ilgili ve diğer bilinçlendirici prgoramlar tvlerde sabahın 5 inde yayınlanıyor.Para uğruna mı millete bunlar yapıyor?Yazık...
-
birkez daha yazmıştım sanırım;
sigara alkol uyusturucu sex gibi şeyler insanların tüketim ve kurallarla bozulmuş yaşantısında yaşadıkları tek gercek maceralardır.
-
Arkadas cevresi varya su arkadas cevresi, seni batagada sokarlar, seni bataktanda cikartirlar ama iyi sececen, bence baslama etkeninde %75 bu olay rol oynuyo
-
ölme yada ölmeme meselesi değil.Sigara nedir sigara?Bruda içtiğiniz için bahaneler üretmeyin.Bende şöyler düşünüyorum kim zehirlenmek için üstüne para verir.Hemde ısrarla.
Sadece kendiniz zehirlenmiyorsunuz 1 aylık bebekten tutun 90 yaşına kadar bütün insnalar sizin yüzünüzden o zehri çekiyor.Amaç nedir sigara içme amacı?Çay kavhenin yanında onu içerken kişiliğinizi mi tatmin ediyorsunuz nedir?
Alkol içilir eğlendirir milleri (öküz giib içip kavga çıkartmak değil) ancak sigara farklı bir olaydır.
-
ben içmiyorum demiştim ama 4 gündür içiyorum. yaşım 20 aslında biraz geç.
bence herkez içmeli hatta 2 tane birden içmeli manyak bi icat walla.
ben ilk içişimde karşımda ki kişi bana aynen şöyle dedi: "sen daha önce kesinlikle ot içmişsin, aynı onlar gibi çekiyon aq"
bende herkezden gordugum gibi çekiyom. ama aç karnına hiç gitmiyo.
-
bı kac sefer ıctım yada ıcer gıbı oldum herhalde :D tad zevk alamadım pek hemde zarar yanı sadece deneme amaclı bı kac sefer ıctım, ıcmemde bı daha zaten.
ıckı arada sırada ıcerım ole denk gelırse o guzel oluoda fazlası zarar 40 yılda bı cakır keyıf olcan =) saglıgı dusundugun ıcın odaa.
otun tadı bı baska bı kez denedım onuda anlatılmaz yasanır =) (ama yasamayın)
her ne olursa olsun ınsanın ıradesınde bıtıyo hersey ama saglıklı kalmak bu tur maddelerı kullanmamak en guzelı dıe dusunuyorum.
-
yemin ederimki ilk içtiğimde beni intahardan kurtardı (4-5 gun once). kafaya kotmustum jiletle kesecektim bileklerimi (kimseye de söylemedimki engel olmaya çalışmasınlar),
baktım masa üstünde sigara arkadaş yok mok dedi vermek istemedi; burda amacım
ölmeden önce bi sigara tüttüreyim (o gun e kadar agzıma sigara vurmamıstım).
neyse içmeye başaldım ve kendime dedimki "al sana hayttan keyif alacak bişey,
bir kız seni bu hale getirdi sigara seni çıkarsın bu bunalımdan" ve oylede oldu.
-
VisualBoy bunu yazdı:
-----------------------------ben içmiyorum demiştim ama 4 gündür içiyorum. yaşım 20 aslında biraz geç.
bence herkez içmeli hatta 2 tane birden içmeli manyak bi icat walla.
ben ilk içişimde karşımda ki kişi bana aynen şöyle dedi: "sen daha önce kesinlikle ot içmişsin, aynı onlar gibi çekiyon aq"
bende herkezden gordugum gibi çekiyom. ama aç karnına hiç gitmiyo.
-----------------------------töbe töbe.Ben ne diyorum sne ne diyorsun iç iç kendine ne istersen yap başkasını zehirleme.Çokta umrumda milletin içmesi içmemesi bana ne millet ölse ne kalsa ne.Önemli olan başkasını zehirlemesinler zarar vermesinler.Otta çek alkolda al sigarada iç tiner dene.
Manyak icraat dediğin senin ciğerlerinin aqoyan bir icat.Şimdi bi bok anlamıyorsunuz da geleceksinzi 60-70 yaşına gelirseniz tabi, kolunuz bacağınız sağlamda olrusa bir yerdne bir yere giderken diyeceksinzi ulan ne salakmışım niye içiyorsun ki amacın ne diye dersiniz.
Fakat iş işten geçecektir.Benima rkadaş cevremde ekstazi alan vardı ne oldu bende mi içtim bahane bunlar.Kendinizden kaçmanıon bahanesi kişilik meselesidir.Ben içmedim sevmiyorum istemiyorum.He ne var öküz gibi kola içeirm kimseyi zehirlemem günde 5 ytl verceğime 2.5 ytl veriyorum.Buda kötü ancak bilgisayar başında iyi gidiyor.
-
zumsuk abim bende senin gibi düşünüyordum, ama oyle değil bak 5 gün onceye kadar ağzıma sürmemiştim ve içenlere farklı bi gözle bakıyordum.
-
valla paket taşımam günde 4 5 tane anca içerim ama paketi koy önüme bikaç saatte biter olmadığı zaman canım istemez hiç içmemişim gibi 2 hafta içmediğimde olur sigara kötüdür ama vücudun nikotin ihtiyacını gideriyo...
-
Feto$can Gülen "Tedrici İntihar olduğu için sigara haramdır." demi$ :D aq bu feto$can bile böle dediine göre var bişiy :P
Ayrıca nedir bunun zevki tutkusu akm?! yani çekion içine dı$arı verion :D ne skme yarıosa aq benden uzak olsun..
ayrıca bohk gibi kokuor :P nefret ediorum wapurda güvertede falan içenler oluor.diom sittir git $u tarafta iç diea :D