Tek Link Oyun Arşivi [ Sürekli Güncel ]
-
piratekadir bunu yazdı:
-----------------------------
TheLaz bunu yazdı:
Oyunları Rahat Rahat İndirebilmeniz İçin Premium
Id: absba Şifre: absba1
-----------------------------tolga abi resmi duzenleyıver eline saglık :) Tek Link Aşkına :D
-----------------------------eywallah kadirim düzelttim:)
-
battlefield vietnam 3,5 gözle bekleniyor hocam.. allah hayrını kabul etsin çok güzel yardımlar :) paylaşımlar :)
-
en iyi oyun hangisi beyler ona öre çekcem . vurdulu kırdılı silahlı bi oyun olsun . pmden msj atarsanız sevinirim . konuya dönemem bidaha
-
Hdd oyun doldu sayende :)...
-
God Of War 3 Gördüm PS Salonunda Oynuyorlardı Cok Hosuma Gitti.... PC Versiyonunun Tek Linkinden Olan Varsa Paylaşabilirmi ? Sanırım Baya Büyük Bir Oyunmuş
-
evet god of war çok büyük bir oyun ayrıca benim bildiğim hiç bir zaman için pc için çıkmadı malesef... olsa da 1 den itibaren pc için olanı otursak oynasak...
-
slmarlq bunu yazdı:
God Of War 3 Gördüm PS Salonunda Oynuyorlardı Cok Hosuma Gitti.... PC Versiyonunun Tek Linkinden Olan Varsa Paylaşabilirmi ? Sanırım Baya Büyük Bir Oyunmuş
-----------------------------pc versiyonu yok hocam ,ps3 alıcan oynıcan müdür god of war diye tutturursan :)
-
çok iyiler
-
hadi ya. bunu söylediğin iyi oldu. sabahtan beri googlede god of war 3 diye arayıp durdum hatta bi tane buldum 40 part her part 1 GB hatta 2 part indirdim amk :)) tüm Umutlarim suya düştü iptal ettim
-
bu indirmek istediimde video2k.tv die bir siteye yonleniyo bi yanlısklımı var nerden downolad yapıcamı benmi bulamadım:S