Tek Tıkla Bilgisayarı Kullanılmaz Hale Getirmek!
-
S.a. Müridler, hacılar, hocalar.. Mobilden giriyorum ve aradığım şeyi tam olarak bulamıyorum.. Bi ara siteyi kurcalarken ufak bi .exe uzantılı bi program görmüştüm ya da ben öyle hatırlıyorum, velhasıl dosyayı açtığın zaman bilgisayarı göçertiyormuş.. Daha da iflah olmuyormuş o bilgisayar.. Bana böyle bişey lazım acil bi şekilde.. Yardımcı olursanız sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..
-
cok bilgim yok nasıl yapılır ama komut isteminde system kalsoru sildirecek bir komut yazdırabilir diye tahmin ediyorum
-
-
SeRDaR bunu yazdı
Eyvallah hoca ;) makbule geçti gece gece ;) yalnız bunu karşıya yedirmem gerekiyor de mi? Tıkladığı anda hayatı ofline olacak de mi? -
xp bilgisayarmı kaldı artık
-
akmarky bunu yazdı
hoca pek anlamıyorum ondan dolayı az yardımcı olun hee.. Benim bu bilgisayarı uçurmam lazım.. -
MsXLaBs bunu yazdıakmarky bunu yazdı
hoca pek anlamıyorum ondan dolayı az yardımcı olun hee.. Benim bu bilgisayarı uçurmam lazım..yani o yontem sanırım sadece windows xp de calısıyor
-
Bu işlerden anlayan bi mürit el atsa, ucundan tutsa olmaz mı? Gece gece gözüme uyku girmiyor yaa..
-
MsXLaBs bunu yazdıBu işlerden anlayan bi mürit el atsa, ucundan tutsa olmaz mı? Gece gece gözüme uyku girmiyor yaa..
şeyh görürse bişeler der belki :D
-
-
Yen işletim sistemlerinde bu işleri yapan programlar bulmaz bir hayli zor. Win 2000 veya XP ve öncesi sistemlerde bunları yapan yazılımlar bir haylı fazla idi.
Toplam Hit: 6065 Toplam Mesaj: 29