Teknosa Turuncu İndirim Başladı
-
Apple ipad 2 16 cgb wifi
1343 --- > 849 diyor.
Dİğerlerinede bir göz atın derim.
http://www.teknosa.com/arama/?s=turuncuindirim
-
hocam ipad2 ilk çıktığı zaman haricinde ne zaman 1350 lira olmuş :) 800-900 arası satıyo mağazalar arada 700-750 ye kampanyaya felan koyuyolar.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
hocam ipad2 ilk çıktığı zaman haricinde ne zaman 1350 lira olmuş :) 800-900 arası satıyo mağazalar arada 700-750 ye kampanyaya felan koyuyolar.
Aga bi bilgim yok.
Sadece gördüm ve yazayım dedim hani belki harbi adam gibi indirimli bişiler vardırda millet yararlanır diye.
-
Bu fiyatlar kliksa nın yakınında bile değil hocam :) ama bir s3 mini kampanyası bulsam direk atlayacam
-
ne indirim ama iphone 5 1999 tl yalan abi bi indirim yok ya
-
Bana da pek indirimliymiş gibi gelmedi. Önceden bindirdiklerini sonradan indirmişler gibi duruyor :)
-
indirim öyle olmaz böyle olur
türk firmaların indirim anlayışını sikeyim... -
hocam fiyatlar çok ama çok kötü.
-
DaveReed bunu yazdı
...
türk firmaların indirim anlayışını sikeyim...Hocam, iyi hoş diyorsunuz da, bu örnek verdiğiniz indirimlerin gerçekleştiği ülkelerdeki vergi durumlarına da göz atmak gerek. Türkiye'de alacağınız bu tip ürünlere verdiğimiz KDV+ÖTV vergilerinin yanı sıra ülke içerisinde üretilmediği için + Gümrük vergisi de ekleniyor.
Daha geçende sırf eğlence olsun diye BMW fiyatlarına bakayım dedim. Sıfır 2013 model BMW 3.20d ederi;
- Vergisiz 24.650 Euro
- ÖTV 19.720 Euro
- KDV 7.987 Euro
- Toplam eder 53.220 Euro
Bir de üstüne Dolar ve Euro'nun değerinin para birimimiz üzerindeki etkisini düşünün. Buradan hesap edin işte...
RaNGeR tarafından 19/Mar/13 23:50 tarihinde düzenlenmiştir -
RaNGeR bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
...
türk firmaların indirim anlayışını sikeyim...Hocam, iyi hoş diyorsunuz da, bu örnek verdiğiniz indirimlerin gerçekleştiği ülkelerdeki vergi durumlarına da göz atmak gerek. Türkiye'de alacağınız bu tip ürünlere verdiğimiz KDV+ÖTV vergilerinin yanı sıra ülke içerisinde üretilmediği için + Gümrük vergisi de ekleniyor.
Daha geçende sırf eğlence olsun diye BMW fiyatlarına bakayım dedim. Sıfır 2013 model BMW 3.20d ederi;
- Vergisiz 24.650 Euro
- ÖTV 19.720 Euro
- KDV 7.987 Euro
- Toplam eder 53.220 Euro
Bir de üstüne Dolar ve Euro'nun değerinin para birimimiz üzerindeki etkisini düşünün. Buradan hesap edin işte...
kaldırtsınlar hoca vergileri o kadar tusiad musiad kuruluşları var ibneler bi yaralı parmağa işeyip devlete baskı yapıp şu siktiğminin vergilerini kaldırtamıyorlar...
-
neresi indirim amk. monteye 329 demişler lan 2 sene önce 350ydi.
indirim falan yok hacılar :)
eyw gene de haber için.