Telefon Çamaşır Makinesinde Yıkandı , Yardım ( İphone 5 )
-
İyi işte virüs felan kalmamıştır.
-
Keyr00t bunu yazdı
hocam bide sadece sıkma programında yıkamayı dene düzelir belki :D
günün daşşağı :d
-
hocam iphone'larda suya düştüğünde hemen kendini kapatma zımbırtısı mı ne vardı.
hiç açmaya kalkma :D
ama sıcak su, deterjan (çamaşır suyulu vs) gibi faktörlerle zaten pert olmuştur.
eğer board iyice uçtuysa geçmiş olsun (: garantiye girme ihtimali %0,00454 :D
-
KrypT bunu yazdı
Eski iphone'larda vardı 5'te de var mı bilmiyorum ama bir el feneri yardımıyla kulaklık jackı ve şarj soketine bak hacım. Eğer pembemsi renkli bir yer görüyorsan telefonun suyla temas ettiğini anlayacaklarından garanti kapsamı dışında kalacak.
Örneğin;
bu soktumun şeyi LG'nin telefonlarında da var. Onu tespit ettim :D Bataryanın hemen altında (LG Optimus Black) yeşil bir nokta vardı.
Suya düştüydü, kurcalarken oranın Pembe olduğunu gördüm.
Daniel-Koo tarafından 17/Ağu/13 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
telefonun kapalıyken su aldıysa %50 kurtulma şansı varda %90 ekran su almıştır ekran su aldıysa değişmesi gerekir iphone 5 ekran parasıda muhtemelen telefonun 3te 2 fiyatınadır
-
mizahi bunu yazdı
hocam tebrik ederim. camasir makinasinda iphone5 yikandigini ilk defa gordum. telefonu eline alir almaz acmis olman ilk hata. hic calistirmadan pirince atip, 3-5 gun pirincin icinde tutup acsan belki olabilirdi. bu saatten sonra yapilacak pek bisey oldugunu sanmiyorum.
bu arada sahibinden temiz diye gonul rahatligiyla satabilirsin artik.
nick yorum uyumu :D
-
hocam pirince yatırdın iyi de kapağını aç içerde daha yoğun bir nem oranı oluşacak dışarıya göre...
-
içim cızz etti lan iphone 5 i sadece rüyamda görüyorum ben
-
Kesin adamın sevgilisi yok moruk yoksa o telefonu pantalonda unutmaz
Sende yanlızsın demi la. -
ben de ustune yatmisim ekranin renkleri filan gitti. power tusunda kronik sorundan vardi ondan dolayi diye verecegim bakalim ins degisirler...