folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefon Çamaşır Makinesinde Yıkandı , Yardım ( İphone 5 )

Telefon Çamaşır Makinesinde Yıkandı , Yardım ( İphone 5 )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    ahmetdsn bunu yazdı

benim n8 marka telefonum 4 gün boyunca karın altında kaldı bulunduğunda kar kalkmış çaamur içindeydı telefonu sildim ve pirince koydum şimdi çalışıyor 

not ocak ayında yaşadım bu kazayı

4 gün olmasada 1-2 saat karda kalmıştı benim 4s te.. bahçede köpekle boğuşurken karda, düşmüş meret.. 1-2 saat sonra bahçede oynayan çocuk elinde benim telefonla geldiydi.. böle bi an "hassktr" oluyo ya filmlerde ki tipler, o tipe büründüm 2 saniyede.. baktım hala açıktı, etrafını sildim kolanyalı mendille, aynen devam :) kendisi şu an 5cm yanımda hala çalışıyor :D

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Türkiyede Resmi apple store olsa 200 liraya telefonu komple değiştirirlerdi..

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

sahibinden ter temiz satılık i phone 5 

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Pozitif bakıyorum; en azından temizlendi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    bu soktumun şeyi LG'nin telefonlarında da var. Onu tespit ettim :D Bataryanın hemen altında (LG Optimus Black) yeşil bir nokta vardı.

Suya düştüydü, kurcalarken oranın Pembe olduğunu gördüm.

Hocam küçük-büyük neredeyse tüm elektronik aletlerde var zaten.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Makineden çıkarır çıkarmaz açılıp açılmaması sorun değil. Önemli olan yıkandığı anda telefonun bataryasının devrede olup olmadığı. Eğer batarya devrede değil ise 3-4 gün kullanma pirinç ve tuz içinde beklet çalışır ama yıkanırken batarya aktif durumda ise geçmiş olsun kardeşim %95 ölmüştür telefon. Eğer öldüyse telefonun kasası, iç ekranı gibi parçaları satmaya çalış zararın azalsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Telefonun board ı anakartı çoktan kısadevre yapmıştır. Malesef garanti dışı kalır cihaz. Yaptırlmaz büyük ihtimalle. Bataryası çıkarılabilseydi ve çok fazla kısa devre yapmamışsa masraflı bir şekilde kurtarılır ama ömrü uzun olmaz. Denize düşse çöpe at derdim ama sen yine tanıdık bir telefoncuya göster.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

ben daha 1 hafta önce iphone 4s ile telefonun yarısına gelecek kadar şekilde denize girdim. Mayonun cebinde unutmuşum. Zaten bi 30 snde farkettim hemen çıkıp kapattım telefonu. Eve gidince de nemli bir bezle tuzlanmış kısımları sildim.

24 saat kurumaya bıraktıktan sonra açtım, ilk 3-4 gün hoparlörü gidip geldi şimdi hiçbir problemi yok.

Ama senin telefon yaım saat sıcak-soğuk-kimyasal suda yıkanmış, moralini bozmak gibi olmasın ama o telefon uçmuş olabilir. Eğer anakartı gitmişse yeni bir iphone parası vermeye hazır ol.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek

tarihi konu,çiziğini atsın herkes.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun demekten başka bir şey yazmaya gitmiyor elim :D

Toplam Hit: 14000 Toplam Mesaj: 56