Telefon İşletme Suçu (Yardım)
-
Arkadaşlar bir ara türkselin yaptığı beleş kontör kampanyasından kazandığımız kontörlerle adam işletiyorduk.Polis geldi.Dedi yarın karakola gelin.Ne demeliyim kurtarın beni
-
bilmiyorduk, haberimiz yoktu, sakıncalı olmadığını sandık. deyin.
bile bile insanları işlettik demeyin ;)
-
savcılığa vermiştir :)) puhahha kapak olsun
adam a söyleyin şikayletini geri alsın sizde abi şaka yapalım dedik yada kardeşim açmış küçük yaşlı 10-11 yaşlarında birini bul onun üstüne atın hiç değilse ceza almaz :)
-
Ya arkadaşlar bu konuyu yanımdaki başka bir arkadaş açtı da asıl konu öyle değil.Benim telefonum aylar önce çalındı.Ve çalan adam öyle olmalıdır ki bu adamı işletti.Sonra ben telefonu buldum.Ve suç benim üstüme kaldı.Bunun yaptırımı ne olur.??
-
sen çalındığını savcılığa bildirdinmi.
edit : sen harbidende 23 yaşındamısın?
-
Hayır hattıda iptal ettirmedim......Kahretsin
-
hehe bizde yedik :D sen savcıyı zor inandırırsın.
çalındığına dair dilekçe verdin mi? yok.
telefonun faturası varmı ? yok.
-
35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
Ya arkadaşlar bu konuyu yanımdaki başka bir arkadaş açtı da asıl konu öyle değil.Benim telefonum aylar önce çalındı.Ve çalan adam öyle olmalıdır ki bu adamı işletti.Sonra ben telefonu buldum.Ve suç benim üstüme kaldı.Bunun yaptırımı ne olur.??
-----------------------------napıyorsun birde hırsızlık çıakrsa piyasa allak bullak olur.Bedava kontörlerle şaka yapıyorduk.Bu kadar ileriye gideceğini snamamıştık.Derslerden çok bunaldık sadece eğleniyorduk deyin.
Adama sizden defalarca özür diliyoruz deyin kurtulursunuz.Hiç hırsız falan karıştırma iice bok ederisn
-
zümsük güzel akıl vermişsin de
arkadaşlar çalan adamın ne şekilde işlettiğini biliyo musunuz?
Eğer tehdit taciz falan var da siz de kabullenirseniz ayvayı yediniz. He yoksa da çalındı muhabbetine girerseniz kötü olabilir ama bence ilki daha tehlikeli.
Rahatsız edilen kişilerle yüzleşin, sesinizden bunlar değildi derler belki.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------35ygt45 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------napıyorsun birde hırsızlık çıakrsa piyasa allak bullak olur.Bedava kontörlerle şaka yapıyorduk.Bu kadar ileriye gideceğini snamamıştık.Derslerden çok bunaldık sadece eğleniyorduk deyin.
Adama sizden defalarca özür diliyoruz deyin kurtulursunuz.Hiç hırsız falan karıştırma iice bok ederisn
-----------------------------ha eleman 3 yaşındaki çocuk derslerden bunaldık felan :)
-
:)) Geçmiş Olsun.. İtiraf et.. belki cezanı birazda olsa affedebililer:D