Telefon Konusunda Kararsız Kaldım Yardım
-
slm.ben bi telefon almak istiyorum.ama samsung s 3 mü yoksa htc one x+ mı karar veremedim.hangisini önerirsiniz
-
s3
-
note 2
-
note 2 yi bende düşündümda boyutları düşündürüyor beni;)
-
neden s3 karakule
-
one+ işlemci hızı olarak daha hızlı
-
l_i_o_n bunu yazdı
neden s3 karakule
o aptal htcnin salak salak tripleriyle uğraşmazsın hic olmazsa değiştirilebilir batarya var s3ün kendi hafızası olmasına rağmen yine de sdcard desteği var bunlar şimdi gereksiz geliyo ama ilerde çok ihtiyacın olacak ayrıca aptal sense arayüzüne bağlı kalmak zorunda değilsin touchwiz her türlü akar ayrıca NFC var s3de ayrıca ekranı görüntü olarak daha kaliteli (sağlamlık açısından HTC iyidir ama) 1-2 telefon sonra HTC One x'i atar destek vermez ama s3 her türlü desteği alır adam aceye bile destek veriyor her türlü s3 diyorum yani
-
evt karakule bunlar çok önemli.htc sattıktan sonra destek vermesse hiç bi işe yaramaz ki.para verip trip çekmenin anlamı yok.
-
note2 ye baktım çok güzel bi telefona benziyo.ama çok büyük taşıması zor.boyutları küçük olsa hiç düşünmeden alırım
-
l_i_o_n bunu yazdı
note2 ye baktım çok güzel bi telefona benziyo.ama çok büyük taşıması zor.boyutları küçük olsa hiç düşünmeden alırım
ben taşıyorum dostum öyle zor falan değil bence s3'e vereceğin parayı note2'ye ver
-
Biraz bekle S4 çıksın.O zaman S3'ün fiyatı alınabilecek seviyeye gelir.Şimdi alırsan zarar edersin.