Telefon Konusunda Kararsız Kaldım Yardım
-
5800 ı satam sana 500 liraya alırsan üstüne 200 lira veririm
-
kararsız kaldım ama kaldıklarımın arasında 5800 bulunmuyo kardeşim.sagol
-
Android'de stabilite ve performans konusunda nexus 4'ten iyisi yok şuan. Fiyat olarakda google 0 karla satıyor bu telefonu.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Android'de stabilite ve performans konusunda nexus 4'ten iyisi yok şuan. Fiyat olarakda google 0 karla satıyor bu telefonu.
Arttırılabılır hafıza olsa duşunmeden alacagım tek cihaz :)
ama sınırlandırmak , sıkıntı.... -
suhatuna bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
ama sınırlandırmak , sıkıntı....O mevzu benide düşündürmüştü,ama bunun bulut depolamaya geçilmesi için yapıldığı söyleniyor.
Genede hafıza kartı takılabilmeliydi bencede.
Çok yüksek boyutlarda oyun oynanmayacaksa gene sıkıntı olacağını zannetmiyorum,birde 32 gb'lık versiyonları çıkar belki.
-
pcdoktor636 bunu yazdısuhatuna bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
ama sınırlandırmak , sıkıntı....O mevzu benide düşündürmüştü,ama bunun bulut depolamaya geçilmesi için yapıldığı söyleniyor.
Genede hafıza kartı takılabilmeliydi bencede.
Çok yüksek boyutlarda oyun oynanmayacaksa gene sıkıntı olacağını zannetmiyorum,birde 32 gb'lık versiyonları çıkar belki.
Karakule kardesım bılır :) Mesela hafıza gereksınımı çok ıhtıyac duyulan bır durum :)
Ben 8GB , 8GB ve 16GB 3 hafıza kartıyla dolasan bır adamım :D
Mesela bunun 32 yada 64GB lıgını cıkasalardı bu ozellıklerıyle ve bu fıyatlarıyla dusunmeden alırdım :)
Ama adam sımdı S4 cıkarıyor kesınlıkle Arttırılabılır hafıza olacak ama ıste onda da fıyat KÖK olacak :)
Yoksa NEXUS hepsını oturtacak bır cıhazdı ama HAFIZa dan batırdılar ıcıne :) -
Bence şu an piyasadaki en güzel dizayna sahip telefon ve androidlerden performans konusunda en yüksek telefon Sony Xperia Z. Bir düşün derim. Ben alacam büyük ihtimal nisanda geliyor türkiye'ye.
-
XpertVision bunu yazdı
Bence şu an piyasadaki en güzel dizayna sahip telefon ve androidlerden performans konusunda en yüksek telefon Sony Xperia Z. Bir düşün derim. Ben alacam büyük ihtimal nisanda geliyor türkiye'ye.
Beklemeye gerek var mı? Para varsa basın alın :) Gelmiş bile meret cihaz :)
http://forum.donanimhaber.com/m_72804369/tm.htm
Ve - Veya :)
İlan Başlığı Fiyat İlan Tarihi İl / İlçe SONY XPERİA Z ZENGİN GSM FARKIYLA PASAPORT KAYITLI ORJİNAL ÜRÜN 1.599 TL01 Mart
2013İstanbul
GaziosmanpaşaXPERİA Z 16GB++KAYITLI+2 YIL SONY TR GARANTLİ++ELMA BİLİŞİM 1.650 TL07 Mart
2013İstanbul
BahçelievlerXPERİA Z 16GB++2 YIL SONY TR GARANTİLİ++ADINIZA-ŞİRKETE FATURALI 1.999 TL07 Mart
2013İstanbul
Bahçelievle -
One X
-
Lc nexus
Her zaman ilk güncellemeleri alan olursun.