Telefon Özelliği Olmayan İphone 4S'i İpod Niyetine Kullanmak ?
-
İnternette birisiyle görüştümde bir ilan için adam diyorki bu telefon Amerikadan gelme içinde Verizon sim kartı var.Telefon özelliğini asla kullanamazasın ama ipod niyetine kullanırsın.Fiyatta uygun ve cihaz temiz.Sizce alsam mı ? Güncellemede vs sorun çıkarır mı ?
-
fiyati nasil haci ? iyiyse al
icinde verizon sim karti var derken kart gomulumu icine ? wcdma falanmi telefon ?
-
yolbulucu bunu yazdı
fiyati nasil haci ? iyiyse al
icinde verizon sim karti var derken kart gomulumu icine ? wcdma falanmi telefon ?
300 lira.Sim kart giriş yok diyor adam.
-
vay amk, oyle iphone mi varmis. wcdma dir o zaman haci, guncellemelerin vs bi sorun olacagini zannetmiyorum
fiyatida iyiymis, tablet yerine almalik bence al 1-2 ay sonra bana satarsin yine 300 e, param olsa simdi alirdim tablet niyetine oynamalik
-
yolbulucu bunu yazdı
vay amk, oyle iphone mi varmis. wcdma dir o zaman haci, guncellemelerin vs bi sorun olacagini zannetmiyorum
fiyatida iyiymis, tablet yerine almalik bence al 1-2 ay sonra bana satarsin yine 300 e, param olsa simdi alirdim tablet niyetine oynamalik
Valla bilmiyorum güncellemelerden tırsıyorum biraz garantisiz cihaz birde elimde kalırsa diye.Sim kilidi falan uğraştırmasın.
-
cdma cihazdır doğrudur, problem yaşamazsın.
-
al bişi olmaz..
-
Maresca bunu yazdı
cdma cihazdır doğrudur, problem yaşamazsın.
Peki bu telefonun içini açıp Türkiye'de çalışır hale getirilme ihtimali var mı ?
-
simkart girişi yokmu
nolanded tarafından 25/Ağu/13 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
nolanded bunu yazdıCitizen bunu yazdı
İnternette birisiyle görüştümde bir ilan için adam diyorki bu telefon Amerikadan gelme içinde Verizon sim kartı var.Telefon özelliğini asla kullanamazasın ama ipod niyetine kullanırsın.Fiyatta uygun ve cihaz temiz.Sizce alsam mı ? Güncellemede vs sorun çıkarır mı ?
imei temizse 190 tlye kilit çözülüyor
http://www.simkilit.net/amerika/usa-verizon-iphone-3g-3gs-4-4s-all-models
O değilde telefonun sim kart girişi yok. :) Sim kartı nasıl takacaz buna ?
-
Citizen bunu yazdınolanded bunu yazdıCitizen bunu yazdı
imei temizse 190 tlye kilit çözülüyor
http://www.simkilit.net/amerika/usa-verizon-iphone-3g-3gs-4-4s-all-models
O değilde telefonun sim kart girişi yok. :) Sim kartı nasıl takacaz buna ?
aynen sonradan farkettim mesajı düzenledim ama yakalamışsın :)
cdma olanlar öyle oluyomuş sim kart girişi yok hat direk içerdeyse demek :D