Telefon Özelliği Olmayan İphone 4S'i İpod Niyetine Kullanmak ?
-
sim karttan ziyade o cihazda gsm anteni yok haci :D gsm le calismaz o
-
yolbulucu bunu yazdı
sim karttan ziyade o cihazda gsm anteni yok haci :D gsm le calismaz o
Nasıl iPhone oluyor o zaman bu ?
-
cdma sa çalıştıramazsın türkiye'de. Türkiye'deki operatörler bildiğim kadarıyla CDMA desteklemiyor?
-
Telefon olarak kullanamayacağım onda mutabıkız.Peki Wireles bağlantıda bir sorun yaşar mıyım ?
-
abi iPod al o zaman garantili marantili. 100 lira daha fazla ver uğraşma derim.
-
Citizen bunu yazdı
Telefon olarak kullanamayacağım onda mutabıkız.Peki Wireles bağlantıda bir sorun yaşar mıyım ?
bende iphone 4 var ama şebeke arızası var, telefon çekmiyo amma wirelessdan whatsapp, viber, tango vs. her bişeyi kullanıyom, seninki de buna benzer olur herhalde.
-
CDMA nedir?[değiştir]
CDMA teknolojisi kablolu, yani ev ve iş yerindeki sabit telefonların sim kartsız ve kablosuz kullanılabilmesini sağlamaktadır. CDMA normal sabit telefon abonelerinin bu telefonları sim kartsız klasikcep telefonları gibi yanlarında gezdirebilmelerini ve Ülkenin her yerinden kullanabilmelerini sağlayan bir sistemdir.
Hangi alanlarda kullanılmaktadır[değiştir]
CDMA teknoloji sayesinde yüksek hızda veri kablosuz olarak taşınabilmektedir. CDMA teknolojini kullanarak ulaşılabilen en yüksek veri transferi 167 Gbit / saniye ile yapılmıştır.
CDMA özellikle çok yüksek hızlarda İnternet bağlantılarının taşınmasında kullanmaktadır.
gözünü sevdiğim ülkemin teknolojisi yetmiyor heyt bea.
-
3-5-7 sene sonra Türkiye'de kullanabilirsin diye düşünüyorum. + Pasaport kaydı yaptırcaksın unutma (vergisini affetmezler)
whoobay tarafından 25/Ağu/13 23:39 tarihinde düzenlenmiştir -
sLeymN bunu yazdı
CDMA nedir?[değiştir]
CDMA teknolojisi kablolu, yani ev ve iş yerindeki sabit telefonların sim kartsız ve kablosuz kullanılabilmesini sağlamaktadır. CDMA normal sabit telefon abonelerinin bu telefonları sim kartsız klasikcep telefonları gibi yanlarında gezdirebilmelerini ve Ülkenin her yerinden kullanabilmelerini sağlayan bir sistemdir.
CDMA teknoloji sayesinde yüksek hızda veri kablosuz olarak taşınabilmektedir. CDMA teknolojini kullanarak ulaşılabilen en yüksek veri transferi 167 Gbit / saniye ile yapılmıştır.
CDMA özellikle çok yüksek hızlarda İnternet bağlantılarının taşınmasında kullanmaktadır.
Benim anlamadığım operatör benim kim olduğumu nereden anlıyor ? İmei numarasına mı bakıyor telefonun ? Orayı anlamadım ? Sim kartsız telefon nasıl kullanılır ?
-
Citizen bunu yazdısLeymN bunu yazdı
CDMA nedir?[değiştir]
Benim anlamadığım operatör benim kim olduğumu nereden anlıyor ? İmei numarasına mı bakıyor telefonun ? Orayı anlamadım ? Sim kartsız telefon nasıl kullanılır ?
Verizon harici hiçbir şebeke ile kullanamazsın. Cdma bizim bildiğimiz gsm teknolojisinden baya farklı bir iletişim biçimi. Amerika da da sadece verizon ve sprint Cdma cihaz satar.
İşleyiş olarak da dediğin gibi cihazın imei numarasını operatör kendine tanımlar sen ona göre haberleşirsin. Aslında CDMA i evlerdeki telsiz telefon olayının gelişmiş hali olarak düşünebilirsin.
Evet wireless ve iphone un diğer özelliklerini kullanabilirsin ama telefon odaklı hiçbirşeyi kullanamazsın.
torpedo_XL tarafından 26/Ağu/13 10:27 tarihinde düzenlenmiştir