Telefon Sapığı
-
musty28 bunu yazdı:
-----------------------------
aklıma şöyle bişey geldi ev telefonunu cep telefonuna yönlendirsem arayınca cep telefonundan numarası gözükür. yönlendirme yapmayı bilen var mı ???
-----------------------------cep telefonunun ekranında gizli numara arıyor die hic mi gormedin birader. Gizliyse cebe de cıkmaz eve de
-
musty28 bunu yazdı:
aklıma şöyle bişey geldi ev telefonunu cep telefonuna yönlendirsem arayınca cep telefonundan numarası gözükür. yönlendirme yapmayı bilen var mı ???
-----------------------------evt bende bi ara öle yapmıştım. eskiden böyleydi değiştiysede bilmiyorum
*121*yönlendireceğin numara#
-
bayhan dinlet daha aramaz
-
onurvardi bunu yazdı:
bayhan dinlet daha aramaz
:))iyi güzelde ya arayan bayhan hastasıysa :D
-
100.000.000 da 2 denk gelir bayhan hastalıgı :S oda ona vurmamıstır herhalde :)
-
Bu Telefon Yüzün'den Mahkemelik Oldum...
Sapığın Birisi Dadanmış Aileden Birine.. Bulduk!...
Adam Şimdi Felç....
Sorgularken; Çektiğim Ses Kayıtları elimde...
Ailesine CD olarak çekip Gönderttim.... ( Yoksa Kıçı Zor Kurtarırdım Sanırım:S )
Bi ton Mevzu...
Ama Sanmam Bidaha Sapıklık Yapamaz...
Ne Anlarlar Anlamadım. Herifin Kendisi'de Ben Bi Sapığım Diyordu....
'' öldürmediğime'mi Yoksa Sapıklığınamı yanayım bilmiyorum.... ''
Denk Getirirsen Veya Adamı Bulma Şansın Olursa;
Bir Kaç Kişi Al Yanına.. Adamı Tenha Bi Yere Cek ( Mümkünse Kapalı Bir Yer Olsun ) Herifin Üzerine Battaniyeyi Ört... Battaniye Üzerin'den Boğazına İp Geçir... Adamın Üstüne Otur Canın Sıkıldık'ca İpi ırgala ( kendine doğru çek ) İnan Bunu Defalarca o Adamın üzerinde yaptım.. Nasıl Böğürüyordu Ama...
Biz Üç Kişi İdik... Sanırım En İdaalide Budur...
Adamı Felç Olana Kadar Yıpratıp,Hırpalayıp, Arabaya Bir Mal Gibi Yükleyip, Şehir Dışın'da Yol Kenarına Yakın Bir Yerde Salıverdik Azad Eddik Geberseydi YEMİNLE ACIMAZSIM,ZERRE VİCDAN AZABIM OLMAZDI.... YAPTIKLARIM'DAN DOLAYI VİCDAN AZABI'DA ÇEKMİYORUM..
Bul Herifi Dediklerimi Uygula... Bak Bidaha Yapabiliyormu ?
-
kurtlar vadisi sadece bir dizi feryad :D
-
Hoca yeni birsey çıkmış yeni duydum.Bu sapık die arıyanlar varya bir şekilde aradıklarında fatura size girio.Benim bi arkadaşa olmuştu acayip bi sistem yapmışlar.Telefonla geceleri arıodu(robotta olabilir) sesi çıkmıodu yarım saat kapatmadan dursan oda kapatmıodu telefonu.Fatura tam 1,5 milyar geldi göte geldi yani.Numarasıda gözükmüo hacının.
-
Naptın abi 1,500 YTL olur mu bi fatura ?!!
:S
-
ne ugraşıyon bırak arasın sen aç fatura 1 2 defa girince anlar :D cem yılmazı izleyen varsa mangal yapar o faturayla :D arkıyı arıyorlardı işte bizde maç izliyorduk açtık maçı dinletik acaba nasıl bir fatura girmiştir :D şşş kız mız arıyor olmasın sana aşık oldu da :D