Telefona Kota Dayanmıyor
-
millet yazıyor sabahtan akşama face twitir watzap şu bu açık şarj bitmiyor diyorlar da kota da mı bitmiyor face twiter biraz kullansam navigasyon internet lazım oldugunda kullansam 1 gb 1 hafta dayanmıyor bi anarmollik mi var napmalı?
-
1 hafta 1 gb fazla gibi
-
4 gb = 1 ay videosundan müziğine aktif internet içib ideal. Ama insta tumblr youtubedan çıkmazsan 4 gb ı 2,5 haftada bitirdim denendi kesin
-
Video izlemeyeceksin. Online Müzik dinlemeyeceksin. En çok bunlar internetten götürüyor.
-
Avea sınırsız sosyal paket 6 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam.Avea kullanıyorsan parça parça alabilirsin.
Ben genelde okuyacağım zaman opera'yı kullanıyorum. Opera Turbo özelliği sayesinde veriler sıkıştırılarak geliyor, istediğim kadar sekme açabiliyorum, ileri-geri yaparken sayfa yeniden yüklenmiyor. -
telefonun modeli nedir hocam
-
fazladan yüklü oyunlar varsa onların güncellemeride yiyebilir kotadan. arka planda çalışan bulut programları ?
pttcell kota derdi yok. yüksek hız istemiyorsan ideal.
bugrahan45 tarafından 08/Şub/14 11:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Drobpbox gibi arkaplanda cacheleme yapan uygulamalar varsa onlardan olabilir..
-
telefon android bb varken aynı yerde geziyordum ayda 100 mb anca gidiyordu
-
Hacı bende de ip5 var.
Önceden dediğin gibi 2 gb aldığımda ay sonu 500 mb ille kalırdı.
Son dönemlerde 1.5 haftada 2gb bile yetmiyor ek paket almak zorunda kalıyorum.
Sonradan farkettim ki facebook deli gibi mb yiyor.
-
Uzun süre galaxy s3 kullandım. Şuan htc one kullanıyorum. Platinum kullanıyorum. 2 gb internetim var. 2 gb bana yetiyor. Tam dolmuyor. Çünkü birçok yerde wifi kullanıyorum. (Ev, işyeri internetim var wifi avantajlı) diğer yerlerde 3g hep açık. Yoksa 4 gb de yetmez ki