folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Telefonum Gasp Edilip İcindeki Hersey Silinse Bile Guvenilir Özel Bir Yedekleme İle Bilgilere Ulasabilme?



Telefonum Gasp Edilip İcindeki Hersey Silinse Bile Guvenilir Özel Bir Yedekleme İle Bilgilere Ulasabilme?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi

    Merhaba arkadaslar.

    Son zamanlarda kafami kurcalayan birsey var.

    Malumunuz hukumet polis, bekci video kaydi almayi yasakladi. Bizde cok heveslisi degiliz milleti kaydetmeye.. ancak hak arama adina yapiliyordu bu. Şimdi su konuda biri yorum.yapmis. bekci istese elimdeki telefonu alip istedigini silebilirmis. 

    https://eksisozluk.com/hirsizi-doven-a101-magaza-calisani--6937911?p=14

    Videoda var konunun icinde. Adam elindekini cekiyor sanirim.

     

    Benim kit teknoloji bilgimle birkac alternatif düşündüm . 

    1- zaten telefonum gmail ile senkronize cektigim her video ve resim otomatik yukleniyor. Ancak ben telefondan sildigimde oradanda silinmis oluyor. Ve internet sart

    2- videoyu hemen, evde hazirda beklettigim kendi telefonumun WhatsApp telegram gibi hesabina atsam benden silinse bile orda olur ancak karsidan indirmeden video telefona gecmeyecegi icin bir anlami yok. Hemde o silinse karsidan da siliniyor.

    3- yada telefonda birsey silinmesi şifre yapsak falan

     

    Basimda bizimkiler konusup duruyor  beynim durdu. Siz devam edin. Kisaca buna bir cozum istiyorum

     

     

     


    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. (Mevlana)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2017
    Homo
    futurist bunu yazdı

    bekci istese elimdeki telefonu alip istedigini silebilirmis. 

     

     

    Bu nasıl bir saçmalık, benim mahremimi alacak eline kurcalayacak öyle mi? Biraz zor yapar o dediğinizi. Ne Bekçi derim ne Allah yarattı derim, onu orda öldürürüm.

    Savcı değil ki bu Bekçi. Polis'in bile Savcılıktan imzalı kağıt almadan bu dediğinizi yapabileceğini sanmıyorum. Bunu sadece Savcı yapabilir.


    1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek

    Telefonu inceleywbilmesi için Sulh Ceza Hakimliğinden dijital materyal inceleme kararı olması gerekli. Kimse öyle kafasına göre kurcalayamaz telefonu.


    goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Bekçinin işgüzarlığı. Telefon sahibi şikayetçi olsa hakkında soruşturma açılır. Telefonun incelenebilmesi için savcının özellikle şu isim/soyisime sahip şahsın telefonunu tutanakla teslim alıp bilirkişiye inceletin diye karar çıkarması gerek diye biliyorum.

    Bu arada memurların videosunu çekmek eğer gizli çekim yapmıyorsan kanunen yasak değil. Kanunda yasak diye bir maddesi yok. O zaman ülkedeki tüm güvenlik kameralarını sökmek lazım. Sonuçta memurları görev başında elbet bir dükkanın güvenlik kamerası çekiyordur ?


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

    bekci istese elimdeki telefonu alip istedigini silebilirmis. 

     

     

    Bu nasıl bir saçmalık, benim mahremimi alacak eline kurcalayacak öyle mi? Biraz zor yapar o dediğinizi. Ne Bekçi derim ne Allah yarattı derim, onu orda öldürürüm.

    Savcı değil ki bu Bekçi. Polis'in bile Savcılıktan imzalı kağıt almadan bu dediğinizi yapabileceğini sanmıyorum. Bunu sadece Savcı yapabilir.

    Vala polisler benim telefonumun kilidini bana zorla actirip wassap gorusmelerine kadar tamamen tum telefonu galeriyi kurcaladi.

    Bunu da sadece arabada buldugu sigara kagidina istinaden yapti.

    Herhangi bi sabikam filan yok yani.

    Telefonun kilidini ancak mahkeme karariyla acabilicegimi soyledigimde ciddi anlamda ustume yuruduler zor kullanicaklarini sezdim.

    Ac su telefonu diyorum sana diyip ustume yurudu ve sallamaz tavirlarla da "bana zorla telefonun kilidini actirdilar diye ifade verirsin " dedi ! 

    Bi cekincem olmadigi icin ugrasmak istemedm açtim telefonu.

    ugrassam da ustune bi de dayak yiyip iftiraya ugrardim bence. 

    Ne olacakti ya?

     

    korkarabatak tarafından 05/Haz/21 14:43 tarihinde düzenlenmiştir

    tabi lan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    futurist bunu yazdı

    Merhaba arkadaslar.

    Son zamanlarda kafami kurcalayan birsey var.

    Malumunuz hukumet, polis-bekci video kaydi almayi yasakladi. Biz_de cok heveslisi degiliz milleti kaydetmeye.. ancak hak arama adina yapiliyordu bu. Şimdi su konuda biri yorum.yapmis. bekci istese elimdeki telefonu alip istedigini silebilirmis. 

    https://eksisozluk.com/hirsizi-doven-a101-magaza-calisani--6937911?p=14

    Video da var konunun icinde. Adam elindekini cekiyor sanirim.

     

    Benim kit teknoloji bilgimle birkac alternatif düşündüm . 

    1- zaten telefonum gmail'le senkronize, cektigim her video ve resim otomatik yukleniyor. Ancak ben telefondan sildigimde oradan_da silinmis oluyor. Ve internet sart.

    2- videoyu hemen, evde hazirda beklettigim kendi telefonumun WhatsApp-telegram gibi hesabina atsam, benden silinse bile orda olur, ancak karsidan indir(il)meden video telefona gecmeyecegi icin bir anlami yok. Hem(de) o silinse karsidan da siliniyor.

    3- yada telefonda(n) birsey silinmesi(n), şifre yapsak falan.,

     

    Basimda bizimkiler konusup duruyor  beynim durdu. Siz devam edin. Kisaca buna bir cozum istiyorum.

    telefon üstünde,

    v'alla, bu xiaomi'lerde benim bildiğim, iki ayrı ekran var, biri açık diğeri gizli, farklı ekran şifresi'yle yada parmak hareketi'yle bölümler arası geçiş var.

    lâkin, bunu bilmeyen güvenlik görevlisi de yoktur zâten diye düşünüyorum.

     

    internet'ten, karşıdan onay almadan video kaydını parça parça  göndermek için, hazır uygulama-sistem görmedim, yazdırmak lâzım, host-ftp-Server  client-telefon, gibi. çok da zor değil.

    Sote'den çekmenin yanında da, alenen çekmek için de kullanılabilir, gibi bence. ^^`

    tâbî, başlat,duraklat,devam,durdur, yeniden oynat olmalı. bunlar için de uygun, karışmayacak tuş kombinasyon'ları veya telefon hareketi lâzım.

    uygulamanın Adı-İkonu(sembolü) değiştirilebilir olmalı, açık olan uygulamalar içinde de görünmemeli, v.s. (yüklü uygulamalar içinde görünmesi sorun olmaz her'âlde.)

     

    RitmFarbRacourci tarafından 05/Haz/21 15:26 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Şubat/2014
    Erkek

    vakti zamanında 2 kez telefon şifresini yanlış girince gizlice kamera kaydı yapan makro yapmıştım daha sonra bunu google drive hesabına aktarabiliyordu otomatik


    Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek

    icloud drive da  evdeki bilgisayar açıksa bir foto çeksem evdeki bilgisayara yedekleniyor ve telefondan silsem bile icloud bilgisayara indirdiği için silinmiyor.

    android için fotoğraflar uygulaması drive dan ayrı çalışıyor ve sanırım pc için uygulaması sadece webten çalışıyor.

    normalde goole drive da o ayar vardı. senkronize ederken pc den yedeği silme gibi ayarı olacak.

    tabi evde yedekleme işleri için kullanacağın sürekli çalışacaak laptop filan olması lazım. genelde açık brakıtırım kafasına göre yedekler filan.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    abdullahazad
    abdullahazad's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2007
    Erkek

    andorid'te autosync isimli yazılımı kullanıyorum mesela cagri kayıtlarımı drive'a yedeklemek icin. ister iki tarafli ister tek taraflı senkronizasyon ayarlayabiliryorsun.

    ben tek taraflı ayarladım. telefondan silsem bile dosyalar drive'da duruyor.

    telefon hafizasi ya da hafiza kartındaki istedigin kadar klasoru anlık olarak drive'a yedekletebiliyorsun. verdigin klasorlerde degisiklik oldugu an yuklemeye basliyor.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttxapps.autosync&hl=tr&gl=US

     

     

    abdullahazad tarafından 05/Haz/21 18:24 tarihinde düzenlenmiştir

    az insan çok huzur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rahmandaburda
    rahmandaburda's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ağustos/2017
    Homo
    korkarabatak bunu yazdı
    rahmandaburda bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

    bekci istese elimdeki telefonu alip istedigini silebilirmis. 

     

     

    Bu nasıl bir saçmalık, benim mahremimi alacak eline kurcalayacak öyle mi? Biraz zor yapar o dediğinizi. Ne Bekçi derim ne Allah yarattı derim, onu orda öldürürüm.

    Savcı değil ki bu Bekçi. Polis'in bile Savcılıktan imzalı kağıt almadan bu dediğinizi yapabileceğini sanmıyorum. Bunu sadece Savcı yapabilir.

    Vala polisler benim telefonumun kilidini bana zorla actirip wassap gorusmelerine kadar tamamen tum telefonu galeriyi kurcaladi.

    Bunu da sadece arabada buldugu sigara kagidina istinaden yapti.

    Herhangi bi sabikam filan yok yani.

    Telefonun kilidini ancak mahkeme karariyla acabilicegimi soyledigimde ciddi anlamda ustume yuruduler zor kullanicaklarini sezdim.

    Ac su telefonu diyorum sana diyip ustume yurudu ve sallamaz tavirlarla da "bana zorla telefonun kilidini actirdilar diye ifade verirsin " dedi ! 

    Bi cekincem olmadigi icin ugrasmak istemedm açtim telefonu.

    ugrassam da ustune bi de dayak yiyip iftiraya ugrardim bence. 

    Ne olacakti ya?

     

    Uğraşmak istememişsin. Ayrıca adi suçtan veya torbacılıktan sabıkan varsa, dediğini yap zaten. Cebine esrar yerleştirirler, torbacı diye alırlar seni. inandıramazsın da kimseyi.

    Sindirebildiğini sindiriyorlar demek ki, Askerde bile öyleydi zaten o.

    Ama benim mesela sabıkam falan yok. Sıradan Aile adamıyım, telefonumda da özel mesajlarım, özel fotoğraflarım var. Ne yapabilirler bana, bir darp raporu alsam tutuşa tutuşa gelirler özür dilerler. 

    Anlaşılan Polisler de yaka kamerasını kanuna geçirtmek için hükümete baskı uygulamalıyız.


    1 mkyb gitsin yerine 20 Pakistanlı'nın bu ülkeye gelmesini kabul ediyorum. Pakistanlılar terbiyeli insanlar ayrıca da kültürümüze ayak uydurmaya çalışıyorlar, bu konuda oldukça çaba gösteriyorlar. Misal Afganlar öyle değil, yine Afganlar da terbiyeli insanlar 1 mkyb gitsin 2 Afganlı gelsin. Ama bu Afganlar darülharpcı yinede inanıyorum ki, kültürümüzden kısa sürede etkilenip ayak uydurucaklar. 1 mkyb gitsin 25 Moğol gelsin, şu budist olanlardan, çok saygılı insanlar, şimdiye kadar bir terbiyesizliklerine şahit olmadım. 1 tane yamyam gelsin, 1 tane mkyb gitsin ülkeden. Niyet önemli benim için; Yamyamların insanları yemesine karşı değilim. Ama insanların anasına, bacısına sövülmesine karşıyım. O yüzden mkyb gitsin. Yerine her millet den en az 1 kişiyi kabul edebilirim.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

    vakti zamanında 2 kez telefon şifresini yanlış girince gizlice kamera kaydı yapan makro yapmıştım daha sonra bunu google drive hesabına aktarabiliyordu otomatik

    hocam hala kullanılabiliyor mu, paylaşsan güzel olur :)


    goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 3676 Toplam Mesaj: 36
program bekçi video kayıt yedekleme