Telefonumu Satıyorum Beyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

anladim hocam iyi satislar

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    y10 bunu yazdı

hacı senın konuyu baltalamıyımda bende satıyorum .

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-5800-xpressmusic-ilksahibinden.sorunsuz.kutulu-113734107/detay/

olurmu canim hic baltalamamissin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    y10 bunu yazdı

hacı senın konuyu baltalamıyımda bende satıyorum .

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nokia-5800-xpressmusic-ilksahibinden.sorunsuz.kutulu-113734107/detay/

olurmu canim hic baltalamamissin.

sorun değil hocam. herkes işini görsün :) 

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sanalpazar da aç , isteyen tek çekim , isteyen 12 taksit ile alsın hocam sende paranı peşin al. %5 komisyon koymaz 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

hocam ilanı baltalamayın demişsin ama baltalamamak elde değil fiyatı 500 lira yazmışsın, bu fiyat cidden yüksek.

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sıfır iphone 4s 32 gb bile yurtdışında şuan 650 tl. Birde pasaport kaydı yapılsa 750 tl ye gelir. 3gs için ve üstelik 2. el çok değilmidir bu rakam ?

Geçen hafta 300 tl ye arkadaş teleefoncudan aldı zaten aynısını... Sen bu rakamı bir gözden geçir hocam

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Vay arkadaş yurtdışında şu kadarmış da, arkadaşı şu kadara almış da. Ürün, satan adamın değil mi hoca? isterse 1 trilyon fiyat çeker bi öğrenemediniz şunu yemin ederim. Fiyatı 350'ye çekse 1 saate alıcaksınız sanki... Hayırlı satışlar hocam.

manyaki tarafından 08/Şub/13 13:05 tarihinde düzenlenmiştir

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

@kadirozdemir e ulaş bence hocam görmemiş olabilir konuyu. 3gs alma düşüncesi vardı.

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manyaki bunu yazdı

Vay arkadaş yurtdışında şu kadarmış da, arkadaşı şu kadara almış da. Ürün, satan adamın değil mi hoca? isterse 1 trilyon fiyat çeker bi öğrenemediniz şunu yemin ederim. Fiyatı 350'ye çekse 1 saate alıcaksınız sanki... Hayırlı satışlar hocam.

Peki hocam sen 500 e al. Ben piyasasından bahsetttim. Türkiyede git 2. el olanını sor bakalım ne kadarmış... Makul olan şey fiyatı gözden geçirmektir. Bu benim düşüncem. Senin düşüncene göre de 10 lira olan şeye 100 lira istenebilir... Ayrıca fiyat 300 liraya gelse mademki temiz almayı düşünebilirim... 

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    opusdei bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

Peki hocam sen 500 e al. Ben piyasasından bahsetttim. Türkiyede git 2. el olanını sor bakalım ne kadarmış... Makul olan şey fiyatı gözden geçirmektir. Bu benim düşüncem. Senin düşüncene göre de 10 lira olan şeye 100 lira istenebilir... Ayrıca fiyat 300 liraya gelse mademki temiz almayı düşünebilirim... 

şu yazdığımdan ben 500e almak istiyorum sonucunu çıkaryısan zaten dicek pek bişey yok hocam. Adama kendini savunurken yurtdışı fiyatlarından bahsediyorsun sıfır şu kadar diye kendin bana Türkiye 2.el fiyatlarını söylüyorsun. Makul olan şey satıcının istediği fiyatı vermesi alıcının da uyuyosa alması bu kadar basit aslında. Neyse hocam herkes haklı kendince konu dağılmasın.

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 4131 Toplam Mesaj: 27