Telekinezi
-
böyle şeyler yapıldığını biliyordum fakat araştırmamıştım. bu konu iyi oldu, ilk fırsatta denicem ben de.
-
Yakında Star Tv'de bu konularla ilgili "Fenomen" adında bir yarışma başlayacakmış.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------günlerce böyle şeyler için kafa yoran anca memur emeklisidir.
-----------------------------
üzerime alındım :D memur emeklisi falan değilim daha yaşım 20ayrıca bu bir ilimdir dostum insanların önceden yaptıkları fakat bu çağlarda unutulan bir ilimdir.atlantisten mısıra kadar uzanan bir ilimdir ha sen anlamıyorsun veya uğraşmıyorsan çamur atmana gerek yok :)çünki telekinezi sadece alfabenin baş harfi daha neler neler yapılıyor....
-
Levitasyonu başarabilen varmı aramızda?
-
http://www.youtube.com/watch?v=w86hDdUD03o bu adam asmis bu videoyu izledikten sonra harbiden inandim bende basliyom :d
-
Pis-Ball
Aklının enerjisinin topa aktığını ve elindeki topa aktığını düşün.Bu işlemi ne kadar uzun yaparsan o kadar kuvvetli olur.Psibalda ilerledikçe psiballınızı pyrokinesis , aerokinesis , electrokinesis le birleştirebilirsiniz. Pis ball enerjinin yoğunlaştırmasıyla yapılır ve gerçekten çok etkileridir. cisimleri hareket etirebilir camları kapıları açıp kapaya bilirsiniz. Bunda ustalaşarak aklınıza gelen birçok şeyi yapabilirsiniz. Başarılar.
PSİ BALL I SIKIŞTIRMA TEKNİK 1Psi ballı kuvvetlendirmek için sıkıştırılır.Ellerini açtıkça boyutta büyüyor olan psi topunu gözünde canlandır. Şimdi ellerini kapatıkça boyuttu küçültüyor olan ve daha yoğun oluyor olan topu gözünde canlandırır. Bir dakika civarı bunu yap.PSİ BALL I SIKIŞTIRMA TEKNİK 2
Öncelikle psi topu yapın.Şimdi onu daha da yoğunlaşırken gözünde canlandırır. Bir dakika civarı bunu yap.PROGRAMLAMA TEKNİĞİ 1Psi ball ı programlamak doğal bir yetenektir . İlk olarak, iyi katı bir psi ball yap, ve senin niyetini açık bir şekilde belirt. Şimdi psi ball ın senin için yapmasını istediğin olayı gözünde canlandırır.PROGLAMLAMA TEKNİĞİ 2Öncelikle iyi katı bir Psi ball yap ve metnin özdeyişindeki gibi ne yapmasını istediğini gözünde canlandır. Sonra gitmesi için ona izin ver.PROGRAMLAMA TEKNİĞİ 3İyi bir psi topunu yap, katı ve iyi, ve psi topunda merkez noktasını gözünde canlandırır . Şimdi, psi topunun gidip yapmasını istediğini yaptığını gözünde canlandırır.PROGRAMLAMA TEKNİĞİ 4Bir psi ball yap (Sen, şimdiye kadar bunu yapmayı bilmeliydin) Sonra gözünü kapat ve gözünün önüne bir menü geldiğini o menüde istediğini seçtiğini gözünde
canlandır. -
mum alevi , kaptaki yağı ve iğnedeki kağıdı döndürebiliyorum.
el desteği yok , arada mesafe çok..
bazen bakma bile yok.. göz kapalı kağıt çeviriyorum.
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------mum alevi , kaptaki yağı ve iğnedeki kağıdı döndürebiliyorum.
el desteği yok , arada mesafe çok..
bazen bakma bile yok.. göz kapalı kağıt çeviriyorum.
-----------------------------gözün kapalıyken, kağıdın döndüğünü nerden anlıyon ?
-
way be deneyim bende :)
aklıma geldide lisede milli güvenlik dersine bi yüzbaşı giriyodu.. adam derdiki
aklınızla hareket ettirebileceğiniz tek şey penisinizdir :| -
milli guvenlik hocanin ici kotuymus senin :P bende denedim dun butun gun ugrastim pes etmedim ve olumlu sonuc aldim, kagit donuyor ruzgardan felanda deil bende suphelendim cesitli tesler yaptim kagit harbiden donuyor :D, ama biraz daha calisip guce hakim olmam lazim , herkes yapabiliyormus demekki, konuyu acipta bana bole bi ozellik kazandira arkadasimiza en icten teskkurlerimi sunuyorum