Telekinezi
-
@oksijen
ekledim :P boş zamanım olursa direk sana yazıcam :D
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------günlerce böyle şeyler için kafa yoran anca memur emeklisidir.
-----------------------------her mesajında bu olayla dalga geçtiğin belli. zorla mı okutturuyolar okumuosan çık girme su topice arkadasım.
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------@oksijen
ekledim :P boş zamanım olursa direk sana yazıcam :D
-----------------------------
herzaman yardımcı olmaya çalışıtrım arkadaşım baya arkadaşr başardı. eminim sende başarabilirsin -
Bende denedim ama başaramadım.Belki akşam yorgunluundan enerjm tükenmiştir dedim sabah kaktım kavaltıdan sonra yine denedim olmadı.Bi ara döndü ama burnumdan çıkan havayla mı dönüo die emin olamadım.Büyük saydam plastik kap kapadım yine denedim olmadı.Benide msnine eklersen ordan kafama takılanları daha detaylı sorarım.
-
jevler35 bunu yazdı:
-----------------------------
Bende denedim ama başaramadım.Belki akşam yorgunluundan enerjm tükenmiştir dedim sabah kaktım kavaltıdan sonra yine denedim olmadı.Bi ara döndü ama burnumdan çıkan havayla mı dönüo die emin olamadım.Büyük saydam plastik kap kapadım yine denedim olmadı.Benide msnine eklersen ordan kafama takılanları daha detaylı sorarım.
-----------------------------dışına kap koyduğun zaman normalden 10 kat daha zor oluyo die duymuştum
kendini geriye çekerek dene
-
Bi deneyelim
-
telekinezi boşverin direk astral seyahati öğretın bana dolaşmak istiyorum harbi merak ettim
Edit: http://www.astralseyahat.com bu siteyi biraz inceleyeyım gerçi girmek biraz zor oldu acayıp bi site ama öğrenıcem ben bu işi
-
Bende başlayacam yarın biliyodum bu olayları ama herkes başlıo bende başlıcam :D
-
Bende döndürdüm ama yön veremedim bi türlü.Elimi sağa yapıyom sola dönüo sola yapıom sağa dönüo :S Kontrolsüz gücümü güç saymıyorum yapan varsa yardım etsin.
-
arkadaşlar kimsenin hevesini kırmak istemem ama...ilk günden döndürdügünü söyleyenler ..hiç kagıtla ilgilenmeden kagıdı 1 saat falan oldugu gibi bırakabilir mi ..kagıt zaten kendi kendine de dönüyo..kagıt pervane seklinde en ufak bi rüzgardan etkilenir.. yan odada biri hapşursun..2 dk snra o kagıt döner..
ben şimdi kimse ceviremez demiyorum..hani yönünü belirleyemiyosunuz ya..işte o siz döndürmüyorsunuz demek..beyingücü sitesindeki elemanların birinde webcam de izlemiştim..kaç tur atacagana ne zaman duracagana ne tarafa dönecegine kendisi karar veriyor.. işte o zmn telekineziyle o cismi hareket ettirmiş sayılırsınız..
ayrıca ilkgünden kagıdı döndürdügünü idda eden arkadaşlar..madem bu konuda bu kadar başarılılar..allah rızası için biri bana kagıdı degilde altındaki igneyi cevirdigini gösterebilirmi..mantık aynı herşey aynı...tek yapmanız gereken kagıda napıyorsanız igneye de onu yapıcaksınız..
igne videosu bekliyorum..yapamazsanız oksijene başvurun çünkü o bu sitedeki 15-20 kişiye telekinezi ögretmiş : D