folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekineziye Başlayacağım. Püf Noktalar Lazım.

Telekineziye Başlayacağım. Püf Noktalar Lazım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şöyle bir internnette araştırdım Psi Whel, mum vs. bahsediyorlar, nasıl yapılacağını anlatıyolar ama püf noktalara değinmiyorlar..

Bu işle bayağ uğraşmış ve adı gibi bilen müridler varsa püf noktaları nelerdir? bilmek istiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

yeterince inanç ve yanında sabır.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

DjBarky bunu yazdı:
    -----------------------------

Peki ne düşünmem gerekiyor o anda, mesela kağıdı hareket ettirirken özel bir referansı düşünerek işimi kolaylaştırabilir miyim ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:

DjBarky bunu yazdı:

Peki ne düşünmem gerekiyor o anda, mesela kağıdı hareket ettirirken özel bir referansı düşünerek işimi kolaylaştırabilir miyim ?

Ona cok iyi odaklanman gerekiyor birazda beynini aldatabilmenle alakalı bir durum. Zihnini çok ama çok iyi boşaltmalısın birkere dikkatını dagıtabilecek hertürlü şeyden uzak olmalısın.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o çevireceğin kağıdın sanki senin organınmış gibi düşünmen gerekiyor nasıl kolunu rahatça oynatıyorsun o kağıdıda kolun gibi oynatabileceğini düşünmen gerekiyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Meditasyon da önemli galiba ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ciddi anlamda ilgilenicem diyosan dikkat et hocam parapsikoloji şakaya gelmez, taklaya gelirsin :P

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

Ben yılmadan 10 ay çalıştım ve sadece 1 defa astral boyuta çıkabildim ( bir daha hayatta denemem o ayrı )  , sen bide telekinezi falan diyorsun :)   Hocam yanlış anlama hayatını vermen ,  meditasyonun dibine vurman lazım . İlla uğraşacam diyorsan meditasyonla zaman kısaltma ve uzatma tarzında çalışmalar yapmaya başla . 1 saat boyunca meditasyon yapıp bunu 5 dakika olarak hissedebilmeye başladınmı beynini boşaltmayı öğrenmeye başlıyorsun demektir. Hevesini kırmayayım ama adamlar 2 gün hiç durmadan meditasyon yapıp chi yi hissetmeye çalışıyorlar.  Senin de bu hissiyatı algılaman düzenli çalışmayla temiz 10 yılını alır :D  

Not: Tamamen kişisel tecrübelerimdir. Hayatta her şeyin olabileceğine inanan bir insanım ancak bu kadar zor bir olay için fazla kafanı yormanı önermem. Başından çok korkunç olaylar geçebilir... Keza bu meditasyon olayına fazla girersen astral boyutla ister istemez yüzleşmek zorunda kalırısn ; ben tövbe ettim imana geldim :)

İndia İndia !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bloodmage bunu yazdı:

Ben yılmadan 10 ay çalıştım ve sadece 1 defa astral boyuta çıkabildim ( bir daha hayatta denemem o ayrı )  , sen bide telekinezi falan diyorsun :)   Hocam yanlış anlama hayatını vermen ,  meditasyonun dibine vurman lazım . İlla uğraşacam diyorsan meditasyonla zaman kısaltma ve uzatma tarzında çalışmalar yapmaya başla . 1 saat boyunca meditasyon yapıp bunu 5 dakika olarak hissedebilmeye başladınmı beynini boşaltmayı öğrenmeye başlıyorsun demektir. Hevesini kırmayayım ama adamlar 2 gün hiç durmadan meditasyon yapıp chi yi hissetmeye çalışıyorlar.  Senin de bu hissiyatı algılaman düzenli çalışmayla temiz 10 yılını alır :D  

Not: Tamamen kişisel tecrübelerimdir. Hayatta her şeyin olabileceğine inanan bir insanım ancak bu kadar zor bir olay için fazla kafanı yormanı önermem. Başından çok korkunç olaylar geçebilir... Keza bu meditasyon olayına fazla girersen astral boyutla ister istemez yüzleşmek zorunda kalırısn ; ben tövbe ettim imana geldim :)

Astrale cıkınca nooldu da töbe ettin hacı?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

up.

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gizlimabet.com

gerekli forum bölümleri ve başlıklar var hocam.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
Toplam Hit: 5939 Toplam Mesaj: 42