folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekom Göreve !

Telekom Göreve !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    -----------------------------

Avea , Telsim zikizuyu tuttu.. Türkcell her zaman ki gibi çatır çatır..

Bide Türk Telekomaa KAFAM girsin... Ulan nedir bu kurumdan çektiğimiz..

Özelleştirildiğinden beri orospu evine çevirdiler aq kurumunu... Bi kerede adam akıllı bi bok yapsalar...

iyide Türkcell de Telekom Alt yapısını kullanıyo yani arada pek bi fark yok şansına denk gelmiştir :D 

fak yu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

onu bunu bilmem grev bana yaradı 12 ye kadar yattım

uzun zamandır ilkdefa bu kadar iyi uyku çektim 

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    sanki adam gibi is yapiyolar gibi

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydrazined
    hydrazined's avatar
    Erkek
    Stifler bunu yazdı:
    Türkiye-Yunanistan maçını izleyemeyebilirsiniz!
    Grev Türk Telekom altyapısı kullanan sektörlere darbe vuracak.

16.10.2007 10:17

Türk Telekom’da Haber-İş ve yönetim arasındaki uzlaşma görüşmelerinde anlaşma sağlanamadı. Saat 08.00 itibarıyla başlayacak grev telekomünikasyon sistemine ve Türk Telekom altyapısı kullanan sektörlere darbe vuracak

Türk Telekom’da bugün greve çıkmaya hazırlanan işçilerle yönetim arasındaki çözüm arayışı dün saatler süren bir görüşme trafiğine yol açtı. Dün öğleden önce Telekom’un Ankara’daki tesislerinde başlayan görüşmelerde iki taraf yine anlaşma sağlayamayınca, devreye Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Türk-İş Başkanı Salih Kılıç girdi. Bir süre ara verilen görüşmeye akşam saat 17:30’da Ulaştırma Bakanlığı’nda devam edildi. Görüşmenin bu kısmına Bakan Yıldırım ile Türk-İş Başkanı Kılıç da katıldı. Ancak 6 saati aşkın bir süre devam eden görüşmelerden sonuç çıkmadı.

aha bide bu var ak. la zombie gsm'ler Telekomun altyapısını kullanıyormuş :S vay ak 1 hafta tel şeyimi tuttu ya ona yanıyorum.

BİRADER YEMİSİM YHA. 3 HAT VAR BENDE DE AMA PEK FAZLA KULLANMIYORUM DA TURKİYE - yunanistan MACINI IZLEMESSEM YANARIM

İki Mavide Bir Hayat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    herşey telekomun başının altından cıkıyo Türk Telekoma Kafam Girsin !

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    netimizi s.kt.kleri yetmedi bide dolaylı yoldan gsm lerimizi de s.kt.ler ... yok yok bunlara silahlı eylem falan yapacan anca o zaman akıllanırlar

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

valla şu an türkcell de gitti, sms yolluyamıyorum hatta kontor bile sorgulayamıyorum. beles sms sitesi bile göndermiyor amk. her an internet de gidebilir hocalar.

işi çirkinleştiriyorlar. sabotaş iddiaları gerçek gibi. çünkü normalde hemen gitmemesi lzm'dı ancak arıza verirse onarılmayacaktı. ama hemen fiberoptik kablolarını kesmişler :S

edit: TELEKOMA VUCUDUM GİRSİN. VERSENE A.G. İŞÇİNİN HAKKINI :s

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Türkcell yok şu anda...

Nette 100 le indirecekken sabahtan beri maximum 6 yı gördüm ya iş yawaşlatıyorlar ya başka bi bok var...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redLine
    redLine's avatar
    Erkek

niye hemen sabotaj ihtimallerine bakıyosunuzki Hırsızlar akıllanıp doğru zamanlama seçmiş olamazmı ? :D ben hırsız olsam

en fazla kabloyu bu arada çalabilirim çalabildiğiniz kadar bakır ve fiber çalın :D fiber sizin işinize pek yaramaz ama olsun en azından kablo kopar :D 

fak yu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

Türk Telekom'da grevin ilk günü sancılı başladı. Telekom sabotaja uğradığını iddia ederek Haber-İş sendikasına suçlamalar yöneltti.

Normal arıza sayısının 5'i geçmediği bir gecede 13 noktada fiber kabloların kesildiği ileri sürüldü.

Yönetim Kurulu Başkanı Paul Doanny ve diğer yetkililerin katıldığı basın toplantısında, kesik kabloların yer aldığı fotoğraflar basına gösterildi.

Sabotajlara karşı hukuki girişim başlatılacağını kaydeden yetkililer arızaların giderilmesi için için aralıksız çalışıyor.

Türk Telekom, sabaha karşı yapılan sabotajla ilgili olarak Edirne İl Müdürlüğü Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

http://internethaber.com/news_detail.php?id=108920

redline :)  senin telekomla ne ilişkin var bi gün çözecem ama :D hocam bu sitede tt yi senin kadar savunana biri daha görmedim , adamlar %100 zam yapsa ; çok akıllıca bir zamdı filan diyecen :) 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
Toplam Hit: 5307 Toplam Mesaj: 46