folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekom'a İsyan

Telekom'a İsyan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

3 aydır 4 mbit olan internetim 3 gündür 1 bit bazende 512 kb arıyorum biri adslyi olamaz efendim altyapınız çok iyi diyor hız ölçere giriyorum arkadaş 1 mbit  günün farklı saatlerinde 4 mbit oluyor 10 15 dakka adama söylüyorum inanmıyor anlamıyorum bu milleti sanki enayiyimde bunları uğraitırmak için arıyorum bi çözüm bulamadım...

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:
    -----------------------------

kullandığın xp modifiyemi ?

bana söylediysen perf. xp .

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Bu hattınız kaldırmıyor, santrale uzaksınız muhabbeti %99 palavra. Santrale uzaklığım 1470 metre(google earht sağolsun). 1mbitlik paketteyken 80kb üstünü göremiyordum. Aradığımda bina tessisatı, eski kablo muhabeti yaptılar. Azıcık artsın yeter düşüncesiyle netlimitsize başvurdum netten. Birkaç gün sonra okuldan geldiğimde baktım hız 7mbps.

Benim net hızlanınca alt komşuda netlimitsize geçti. Onların hızını aynı söylemlerle 2mbps'ye sabitlemişler. Canım sıkıldıkça ttnet'i arayarak onlarınkinide yükselltim.

Şimdide 2mbit sınırsızdayım yine aynı sorun.

arbeit macht frei
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

şimdi benim anlamadığım eski kablo bahanesini nasıl söyleyebiliyorlar. lan bu kabloları siz döşemediniz mi? koyun yenisini ş..............ler

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kablo eski , hattınız kaldırmıyo !  bunların hepsi gerçekten çok güzel yalanlar

9 ay 8mbps kullandım     netlimitsiz e geçince  önce 2mbps da sabitlendi hızım aradıgımda bir problem yok hattınız desteklemiyor dedi

9ay 8mbps kullandım aynı hat aynı ev ne iş dedim , bölge müdürlügüne başvur dedi kapattı

10 kere arıza kaydı yaptırdım  8mbps limitsiz ken hiç kesilmeyen hızım netlimitsiz e geçince sürekli kesilmeye başladı (hatta ya sorun )

gelip evin telefon kablolarını değiştirip gidiyorlar ertesigün gene başlıyor kesilmeler

en son genç bi telekomcu geldi durumu anlattım hattım destekliyor destekledigi halde hızımı sabitlemişler dedim santral i aradı bişiler dedi

hızım 8mbps oldu  2 gün sora baktıgımda  4mbps di  şuan hala öyle

düşünün 8mbps destekledigi halde  2mbps a sabitlendim bagırınca  4 oldu  bu yaptıklarısa dece kullanabildikleri kadar bizi kullanmak

bilinçli kullanıcılardan da kaçabildikleri kadar kaçmaya çalışıyorlar bize böyle yapan parasını verip hizmet alan ama bu konuları bilmeyen müşterilere neler yapıyordur

8mbps  4mbps diye  512 veriyorlardır ttnet ten beklerim, o ve onun alt yapısını kullanan her firma aynı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

ttnet tekel konumunda olduğu sürece yapacak birşey yok

daha 10 dk. evvel haber dinledim.ttneti zamanında alan firma suan 0 vergi göstermiş.tüm karı yatırım diye götürmüş adamlar kendi ülkelerine

gelde sinirlenme...............................................

mademki türksün systeme göster ürksün
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

Notorious bunu yazdı:

kullandığın xp modifiyemi ?

bana söylediysen perf. xp .

botnet falan olabilir hocam :| dikkatli ol bu modifiye xplerden her bi bok beklenir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cippio
    Cippio's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

Ve Zafer !

Az önce bi dosya indireyim dedim 4 kb la indirdiğini görünce sinir oldum müşteri hiz. aradım böyle böyle dedim 2 mb yaptılar

1.77 down ping 27 ms 69 up..

şükür yaa.. hakkınızı arayın arkadaşlar sustukça mahvederler..

Bana mesaj yolu ile 189 ile başlayan abone numaranı gönder bir bakalım neymiş sorunun..

aLem bana ben sana hastayım...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cippio
    Cippio's avatar
    Erkek

Şimdi bazı arkadaşlar yorumlar yapmış farklı operatorlere dikkat çekmiş... Şuanda telekomun 140 milyon dolarlık alt yapı çalışması 2010 içerisinde başlamış ve devam etmektedir. Bakır ve fiber teknolojileri ile aldığınız diğer operatorlerin de alt yapısı telekomdan gitmektedir, BT rekabet oluşturması için telekom tarafından bu servis sağlayıcılar kiralanmaktadır sadece Superonline nın konutlara çektiği fiber kendisinindir bu konuda telekom ve superonline den gerisi yalanlardan ibarettir. Sadece istanbulda 6 milyondan fazla abonesi bulunan ttnet bu gibi problemlerle karşılaşması normaldir. Size yeni hat çeksin demesi kolay ama bunun önündeki belediye engeli kazı engelleri bunların nasıl işlediğini bilmediğinizden böyle konuştuğunuzu düşünüyorum.

aLem bana ben sana hastayım...
Toplam Hit: 4580 Toplam Mesaj: 33