folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telekom'a İsyan

Telekom'a İsyan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

sorunun geçici veya bölgesel olabilir.bende de 1 haftadır yavaşlama vardı.biraz düzeldi sanki.yinede bu hız kesmedi beni.

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    türktelekoma geçen herkes en az 331231249871289341 kere pişman oluyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

dava açıp hiçe sayılan 2-3 memurun lafıyla yokmuş gibi davranılan sözleşmemin hakkını savunup iptalini ardından biri,smile,superonline hangisi uygun gelirse birine geçmeyi planlıyorum..

7 yıldır kullanıyorum 1 kez mutlu olmadım internetten fatura tahsilatına gelince seve seve alırlar..

lafa gelince efendim , şöyle böyle..

hizmet yok.

son 20 dk dır youtube da 4.18 sn lik 1 videoyu arabelleğe almaya çalışıyorum. abartısız !

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Son 3 gündür raid yapamıyorum yurtdışı çıkışları yüzünden... TTnete Kafam, Kolum , Bacagım, Hertürlü organım hatta komple ben...

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

ttnete memleketçe herkesin kafası girsin

öncelikle tekelci zihniyeti bıraksınlar.azevvel smile adslyi aradım.yapılandırma var dediler.ttnetin altyapısını kullananlarda dogal olarak etkileniyor

mademki türksün systeme göster ürksün
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

www.sikayetvar.com a yaz ilgilenirler.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

Ve Zafer !

Az önce bi dosya indireyim dedim 4 kb la indirdiğini görünce sinir oldum müşteri hiz. aradım böyle böyle dedim 2 mb yaptılar

1.77 down ping 27 ms 69 up..

şükür yaa.. hakkınızı arayın arkadaşlar sustukça mahvederler..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence vodafone'un gelişiyle ülkede gsm rekabeti arttı. Mesela vodafone alt yapıları 3 katına felan çıkarmış. Reklamlardan. Neyse Türkiye'ye de farklı bir servis sağlayıcısı gelmeli. 75 milyon nüfus var. Bilgisayarlar da artık yaygınlaştı. Yani bu işi yapacak olan kişi bence çok kar eder. Çünkü herkes istisnasız telekomdan şikayetçi. Gelen internet sağlayıcısının yapacağı alt yapı çalışmalarıyla yani telekomunkilere muhtaç kalmadan bence çok kullanıcı çekecektir. Sonra telekom da paşa paşa kendi alt yapısını yenileyecek, fiyatları düşürecektir bence. Bu konu ile google ilgileniyor diye biliyorum. Bununla ilgili örgütlenmeler yapılmalı faceden vs. Sonra mesela internet siteleri oluşturularak ne kadar çok isteyenin olduğunu gördükçe bu kıvılcım googleı ateşleyecektir. Mesela örnek site ismi: bringtheinternettoturkeygoogle.com felan vs. Bak bu müthiş bir fikir. :D Başkası almadan ben alayım domaini :D

-----------------------------

türk telekom bu konuda tekeldir.

tekel olan bu kurum devlet tarafından özelleştirilmiş, halkın iletişim üzerindeki hakkı yabancı bir şirkete devredilmiştir.

bu dediğin olayın yapılabilmesi için olağanüstü bir yatırım gerekmekle beraber, bunu yapmaya çalışan türkiye'nin en zengin adamı karamehmet 2 senede ancak bir kaç siteye hat çekebilmiştir.

He is finding himself.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

fiber optik kabloyla gelmediği için ev santrala uzaksa hız dusuyo o zamn kopmalar yasanıyo müşteri hizmetleri arıyo ama telekom santraldan cıkıs hızı olarak 8 mgbiti veriyo ama kimse bilmyo tabi sonra düşmeler baslayınca arıza kaydı verysn bilişim ağları da hızını dusuruyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

kullandığın xp modifiyemi ?

Toplam Hit: 4959 Toplam Mesaj: 33