Telekomdaki Hıza Bak
-
Benim Yoladığım Mesaj
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TÜRK TELEKOM Kesik Adsl’in Faturasını Kime Kesecek? Lanetlicocuk [18 Ekim 2007, 09:00]
Ben Türk Telekom ADSL abonesiyim, son 4-5 gündür bağlantımda sık sık kesilmeler oluyor. Çağrı merkezini aradığımda, bana arızanın düzeltilip haber edileceğini söylüyorlar. Evet bana arızanız giderildi diyegeri dönüş yapıyorlar ama değişen hiçbir şey yok, ben yine kopma yaşıyorum. Sorarım firma yetkililerine; bunun faturası kime? Hizmet alamadığım için bana mı yoksa hizmet vermediğiniz için size mi? Bence hizmet alamadığım halde faturayı ben ödeyeceğim, sizce?
-------------------------------------------------------------------------
Verdikleri cevap
---------------------------------------------------------
21.Oca.2008 13:08 konu RE: TÜRK TELEKOM Kesik Adsl'in Faturasını Kime Kesecek? Sayın Müşterimiz,
web sayfasındaki ilgili yazınız üzerine gereken incelemeyi yapabilmemiz açısından bilgilerinizin yeterli olmadığı görülmüştür.
ADSL hizmet numaranız veya alan koduyla birlikte ADSL’ inizin bağlı olduğu telefon numarasını şikayetinizle birlikte bize iletirseniz size yardımcı olabiliriz.
TTNet A.Ş.’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür eder, her türlü düşünce ve önerinizi bizimle paylaşmanızı dileriz.
Saygılarımızla,
TTNET A.Ş.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 mail arasında yaklaşık 3 ay var ve ben daha hala aynı sorunla karşı karşıyayım ve fala daha pişkinlikle kalkmışlar benden abune numaramı istiyolar ben zaten 1000 defa aradım verdim abone numaramı ne değişti? Beni size mahkum eden zihniyete ne dieyimki ........
-
olm sen onun yöntemini bilmiyosun.
çengel atacaksın tele..
-
Eğer sana santral tarafındaki sorunun yok diyorlarsa, sorunun santraldan kaynaklanmıyordur. Sen sık sık kopuyorsan bunun telekomdan kaynaklandığını düşünmen çok saçma. Senin karayolunda tekerin patlayınca, kara yollarına telefon mu açıyorsun ?
Sık sık kopma sorunlarının %99 ı abonelerin kendi sorunlarından kaynaklanıyor.
Siteye gelince, 10 milyona yakın abone var. Bir çoğuda kendi saçma sorunları yüzünden siteyi mail bombardımanına tutuyorlar. Yine 3 ay erken bir süre, hem eğer bir sorunun varsa hizmet no yada telefon numaranı yazacaksın mailde...
-
emirreis bizd boş adam değiliz kardeş bina içindeki kabloları bile değiştirttim ama yinede değişen bişey yok bilgisayar modem kaçtanesini denedim saymıyom bile ayrıca benim başlıktanda anlaşılacağı üzre 3 ay bekletmeleri arkadaşım bu işten büyük rantlar sağlıyolar 3 ay bekletip sonrada biz dünyayının en iyi telekom şirketlerinden birisiyiz diolarsa kusura bakmasınlar ya 3 aymuhabbetinde bi sorun var yada onlarda bi sorun en iyilerden değiller
-
İşyerınde ayrı bı hattan ayrı bir bilgisayar ınternete girmeye çalışıyor. Çalışıyor diyorum çünkü 1 aydır nasıp olmadı o pcden ınternete bağlanmak. ADSL destek hattındakılerle arkadas olduk artık nbr falan diyorum adamlara. Bir aydır yapmadığım sey kalmadı. Başka modemler denedim butun kabloları değiştirdim. PCye format attım. Yok bağlanıyoruz 30 sanıye sonra güümmm. İşin ilginç tarafı aynı mekanda benımde pc var ayrı hat benımkınde hiç bi sorun yok (Şükürler olsun). Hadi dedim ben cahil herifin tekıyım çakmıyorum bişeyden (Gerçektende öyle) ayri ayri tamırcıler getırdım . Adamlar hiç bi bok bulamadılar. Bu arada hala destek hattını aramaya devam edıyoruz. Onlar sorunun bizde olduğunu söyluyor. En son bugun konusrken telefon hışırtı yapıyodu. Bütün kablolar yenı. Kadın dedıkı işte bu sesın gelmemesı lazım. ne yapmam lazım dedım. Kabloları değiştir dedi. Bende zaten yenı değiştirdim dedım. Kadın bekelyıp düşünüyo. Beyefendı o sesı hallorsa bağlantınızda düzelir dedi
Bende gelde düzel o zaman lan dedım kapattım. Şimdi onlar beklıyo biz beklıyoruz. Tabi her ay 29 mılyon göte giriyo
-
aynısı banada oldu aynen aradım 3 kere öğleden sonra düzelcek düzelmezse arayın dediler.düzelmedi aq.sora teknisyen yolladılar gine düzelmedi. sonra kendiliğinden düzeldi.heralde hallettiler. tabi bu olay yılbaşında olduydu senin yaşadıgın sorunla aynımıdır bilmem..
-
dodobig bunu yazdı:
-----------------------------
aynısı banada oldu aynen aradım 3 kere öğleden sonra düzelcek düzelmezse arayın dediler.düzelmedi aq.sora teknisyen yolladılar gine düzelmedi. sonra kendiliğinden düzeldi.heralde hallettiler. tabi bu olay yılbaşında olduydu senin yaşadıgın sorunla aynımıdır bilmem..
-----------------------------vallaha kardeş aynımı die bilemem ama pazartesi tüketici hakları ile ilgili bi yere başvurmayı düşünüyom sizce nereye gideyim?
-
Yahu o Sorun benimde başıma geldiydi Telekomda teknisyen tanıdık aynen şunu dedi, Sorun sizin orada yoksa Allahtan ben anlıyorum davadan, Dedi o zaman buradan Yönlendirme almıyor hattınız, Az bekle hattı farklı bir hatta yönlendirecem düzelir, kalktılar hattı Yönlendirdiler, Düzeldi Sorun o zamandan beridir Şeytan kulağına Kurşun yok.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Eğer sana santral tarafındaki sorunun yok diyorlarsa, sorunun santraldan kaynaklanmıyordur. Sen sık sık kopuyorsan bunun telekomdan kaynaklandığını düşünmen çok saçma. Senin karayolunda tekerin patlayınca, kara yollarına telefon mu açıyorsun ?
Siteye gelince, 10 milyona yakın abone var. Bir çoğuda kendi saçma sorunları yüzünden siteyi mail bombardımanına tutuyorlar. Yine 3 ay erken bir süre, hem eğer bir sorunun varsa hizmet no yada telefon numaranı yazacaksın mailde...
emir baba nerelerdesin gorusemiyoruz.
soruna gelince valla benim arabanin tekeri patladiginda patlamasinin sebebi bozuk yol ise ararim karayollarini ama kaldi ki karayollarinda sorunlariniz icin arayabileceginiz bir musteri hizmetleri yok + karayollarinin kisiye ozel hizmeti yoktur halka hizmeti vardir + bunun icin para almamaktadir paramizi alip bizi enayi yerine koymamaktadir + + +
;) kizma sakin. telekomu seviyoruz
-
underzero bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Eğer sana santral tarafındaki sorunun yok diyorlarsa, sorunun santraldan kaynaklanmıyordur. Sen sık sık kopuyorsan bunun telekomdan kaynaklandığını düşünmen çok saçma. Senin karayolunda tekerin patlayınca, kara yollarına telefon mu açıyorsun ?
soruna gelince valla benim arabanin tekeri patladiginda patlamasinin sebebi bozuk yol ise ararim karayollarini ama kaldi ki karayollarinda sorunlariniz icin arayabileceginiz bir musteri hizmetleri yok + karayollarinin kisiye ozel hizmeti yoktur halka hizmeti vardir + bunun icin para almamaktadir paramizi alip bizi enayi yerine koymamaktadir + + +
-----------------------------eyw abi, ben buralardayımda bir türlü seninle görüşemiyoruz :)
İnanın bir çok kişi ttnet e küfür ediyor, yok şu yok bu ama ben bir müşteri hizmetleri yetkilisi olarak başladığım işimde, sırf insanlara hizmet vermenin heyecanı ile başlarken bu işe, artık babam bile arasa hizmet vermiyorum.
Gelen sorunların %99 u, kendi sorunları, telefon açar açmaz, ben neden internete giremiyorum lan, neden modemim bozuldu, gelinim neden evden kaçtı, kızım neden sex sitelerine giriyor, canım sıkıldı reset tusuna bastım hadi bana modemi kurdur başta olmak üzere gelen binlerce çağrıdan dolayı alayının amk ve hizmet vermem. Dün kuzenim aradı, beni tanımadı, o olduğunu bildiğim halde ona bile yardımcı olmadım, olmam da.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------eyw abi, ben buralardayımda bir türlü seninle görüşemiyoruz :)
İnanın bir çok kişi ttnet e küfür ediyor, yok şu yok bu ama ben bir müşteri hizmetleri yetkilisi olarak başladığım işimde, sırf insanlara hizmet vermenin heyecanı ile başlarken bu işe, artık babam bile arasa hizmet vermiyorum.
Gelen sorunların %99 u, kendi sorunları, telefon açar açmaz, ben neden internete giremiyorum lan, neden modemim bozuldu, gelinim neden evden kaçtı, kızım neden sex sitelerine giriyor, canım sıkıldı reset tusuna bastım hadi bana modemi kurdur başta olmak üzere gelen binlerce çağrıdan dolayı alayının amk ve hizmet vermem. Dün kuzenim aradı, beni tanımadı, o olduğunu bildiğim halde ona bile yardımcı olmadım, olmam da.
Gerçekten yardıma ihtiyacı olan birisine? Bencu bu zihniyet, zihniyet değil. O zaman sen orada çalışmayı hak etmiyorsun. Hak etmiyorsun derken aldığın para? Kızıyorsun bana ama kardeş problem senin yapabileceğin bir şeyse yardımını esirgeme. Eğer kızım sex sitesine neden giriyor derse? açıklamasını yaparak adamı mort yapabilirisn. Bence Müşteri Hizmetleri mesleği eğlenceli bir meslektir :)