Telekomdaki Hıza Bak
-
Merak etme, işimi bir çok kişiden iyi yapıyorum. O iş yeri benim gibi çalışanıda kolay kolay bulamaz. Bu puanlarıma otomatikmen de maaşımada yansıyor genç.
Eğer gerçekten telekomdan dolayı sorun yaşayan birisiyse hizmeti alır, oda sırf insanlık için değil, tek nedeni var, işim olduğu için !
-
Farkındaysan alıntı yaptığım iletindekine göre yorum yaptım hocam ben. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Kötü bir maksatla emin ol ki yazmadım.
-
Sana aylar sonrada olsa uyduruktanda olsa bir cevap gelmiş. Hemde telekomdan :| Onu bulamayanlarda var :)
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Sana aylar sonrada olsa uyduruktanda olsa bir cevap gelmiş. Hemde telekomdan :| Onu bulamayanlarda var :)
-----------------------------
Hocam sana o da gelmemiş belli ki :) .Herkesin problemi standart, TELEKOM.
-
Öncelikle herkez birşey biliyomuş gibi konuşmasın arkadaşım ister sen kablonu değiştir ister değiştirme Türk Telekomda hattın kontrol edilir ve sorun yok deniliyorsa evet yoktur...Makinalarla ölçüm yaplırı santral çıkışından modeme kadar ulaşma hızına % oranla çözülür nerde sorun yaşanıyorsa hangi noktada olduğu tespit edilir.YALNIZ senin evindeki kablodan binandaki tesisattan türk telekoma ne?Git mütahiti bul ona söyle ve kopma yaşayan abonelerin %99u kendi sorunu olmakla birlikte 4440375 arayan %90ı yine kendi problemi olmak üzere hattı meşgul ediyorlar.Bunun dışında mail konusuna gelince abartma arkadaşım onlar için insanlar mevcut işleri sadece mail atmak ilgilenmeme gibi bişey yok en geç 3 gün içinde cevap alırsın...
-
kardeş dielimki senin dediğin amenna kabulum o zaman neden birisinin dediği dierini tutmuyo. bana geri bildirim için ulaşanlardan birisi dioki evet sorununu var ben şu anda görüyorum dio. dieri dioki biz öle bişey göremiyoz ttnet dioki evet sana net ulaşımında sorun var ama srun bizde değil hattını kontrol ettir gidiyorum telekomdan hattımı kontrol ediyorum bize gelen verilre tam olarak size ulaşıyo ama ttnetten bize gelen bişey yok dio.
Armut derken elma çıkan hizmet TTNET :D
-
lanetlicocuk bunu yazdı:
-----------------------------kardeş dielimki senin dediğin amenna kabulum o zaman neden birisinin dediği dierini tutmuyo. bana geri bildirim için ulaşanlardan birisi dioki evet sorununu var ben şu anda görüyorum dio. dieri dioki biz öle bişey göremiyoz ttnet dioki evet sana net ulaşımında sorun var ama srun bizde değil hattını kontrol ettir gidiyorum telekomdan hattımı kontrol ediyorum bize gelen verilre tam olarak size ulaşıyo ama ttnetten bize gelen bişey yok dio.
Armut derken elma çıkan hizmet TTNET :D
-----------------------------TTNeT çağrı merkezi hattını tam olarak kontrol edemez, sadece senin bilgi beyanlarına göre yorum yapar. Sen her şeyi yaptım olmuyor de, o da sorun sizden kaynaklanmıyor olabilir der ve hattının teknik ekip tarafından kontrol edilmesi için arıza kaydı açar. Teknik ekip kendisi bizzat kontrol eder, sana gereken cevabı verir...
-
kardeş o teknik ekipte de ayrı bi problem sadece oldumu die arıyolar benim sorunum zaten sıksık kesilmesi ben nerden bileyim bi bakıyosun 1 gün hiç bişey yok bi bakıyosun 15 dakika içinde defalarca gidiyo hadi diecem sorun bende bunuda dün gece fark ettim bazen bağlandı koptuktan sonra modemde dsl ışığı oturmuyo takii telefonla bi yeri arayıncaya kadar önceleri bunun rastlantı olduğunuı felan düşündüm ama artık eminim bu böle hea ayrıca adsl ve telefon birbirinden ayrı olaylarıdır felan filan bunların alakası yok demeyin bend biliyom ama bu bi gerçek
-
Acaba neden oturmuyor düşündünmü neden telefon görüşmesinde geldiğini.Neyse daire içerisinde öncelikle odalarda telefon prizi olmayacak kablolarında ek olmayacak bunları yokmu ozaman anlaman lazımki sen telefon görüşmesi sırasında hatlarda bi voltaj artması oluyor ve link sabitlenip nete giriyosun sonuca bağlamak gerekirse hattın senin binandaki ankastreye kadardır ordan sonrasındaki kablolama sana aittir eski binaysa çürümüş bok olmuştur.Yeni binaysa demekki mütahit maldan çalmış :D
-
eski binaysa çürümüş bok olmuştur.Yeni binaysa demekki mütahit maldan çalmış :D
-----------------------------Sende bi nms, repertitör havası sezdim. Onlar gibi bahane bulmaya başlamışsın :)
Teyitciler akıllı olun, bu gemi batarsa hepimiz boğuluruz ...