Telkinle Boy Uzatma
-
Telkinle Boy Uzatma Cd si 11 li Set 240 yerine 190 tl Bu Sette toplam 50 sayfalık telkin subliminal olarak isminize kayıt edilecektir. Bu set içerisinde dünyada en çok kullanılan 11 adet farklı boy uzatma telkin metninin isminize özel olarak seslendirilmiş subliminal kayıtları olacak.Bu kayıtlarda telkinler müziğin içerisine gizlenmiştir.11 li boy uzatma seti indirimli ücreti 240 tl yerine 190 tl dir.Cd ler yaşam boyu koşulsuz ve sınırsız iade garantilidir. BOY UZATMAK 1 - TEMEL TELKİN İçerikden bir paragraf Kalbinizdeki arzu, daha uzun olma isteğiniz içinizdeki sonsuz hayatın arzusudur, bedeninizden daha büyük olan o içinizde parça içinizde ve bedeninizde kendisini daha fazla dışa vurmayı ve büyümeyi arzuluyor, ve tek yapmanız gereken buna izin vermek... Bunu anlamak ve büyük bir minnettarlıkla buna izin vermek.................AYRİNTİ VE İCERİK : telkinleboyuzatma.com/187-boy-uzatma-11-li-cd-satinal.html
-
Mutlu ereksiyon seti ile 10 günde 2 cm garanti.
-
genetigine de tıpbına da lanet olsun yirtip atiyorum diplomalarimi :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
ahahahaha :D
-
o parayı bana ver ben hergün telkin ederim sana
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Bir arkadaş istiyordu bundan sahiden işe yarıyor mu hocam?
SweeneyTodd tarafından 15/Ara/13 04:19 tarihinde düzenlenmiştir -
SweeneyTodd bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
Bir arkadaş istiyordu bundan sahiden işe yarıyor mu hocam?
Arkadaşa erkek sesli olan gitmiş şimdi gay oldu
-
zeybekustasi bunu yazdıKalbinizdeki arzu, daha uzun olma isteğiniz içinizdeki sonsuz hayatın arzusudur, bedeninizden daha büyük olan o içinizde parça içinizde ve bedeninizde kendisini daha fazla dışa vurmayı ve büyümeyi arzuluyor, ve tek yapmanız gereken buna izin vermek... Bunu anlamak ve büyük bir minnettarlıkla buna izin vermek......
ahaha bu ne amk ya
-
KaRaKuLe bunu yazdı
biyoloji mezunu değilmisin sen? gıda müh yüksek lisans yapıyorsun diye biliyordum genetik nereden çıktı :) gerçi o kadar çok onlinesın kı akademik çalışma yapmak yerine sitede post kasıyorsun :)
hipokondriyak tarafından 15/Ara/13 07:57 tarihinde düzenlenmiştir -
hipokondriyak bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
biyoloji mezunu değilmisin sen? gıda müh yüksek lisans yapıyorsun diye biliyordum genetik nereden çıktı :) gerçi o kadar çok onlinesın kı akademik çalışma yapmak yerine sitede post kasıyorsun :)
hocam biyoloji mezunu biyoteknoloji yüksek lisans tıbbi biyokimya doktoralıyım. Çalışma alanım da moleküler genetik akademik çalışmalarım da tam postlarım da sen rahat ol :)
-
KaRaKuLe bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hocam biyoloji mezunu biyoteknoloji yüksek lisans tıbbi biyokimya doktoralıyım. Çalışma alanım da moleküler genetik akademik çalışmalarım da tam postlarım da sen rahat ol :)
adam bildiğin seni izliyor ne okuyosun ne yapıyorsun planların neler sıtede ne kadar onlınesın falan kıskandım :L