Tercih Yaparken Aranılan Nitelikler
-
altta resimde bir memurluk için aranan nitelikler var bir yer için orada niteliklerin hepsine birden mi sahip olacağız yoksa bir tanesine sahip olmamız yetiromu
http://i50.tinypic.com/35idizq.jpg
-
1 den kaç a kadar gidiyorsa o satır üzerindeki kodlarda belirtilen tüm niteliklre sahip olman gerekiyor
-
unbalanced bunu yazdı
1 den kaç a kadar gidiyorsa o satır üzerindeki kodlarda belirtilen tüm niteliklre sahip olman gerekiyor
yok hocam ya tam öyle değil sanırsam.. bölüm kodlarınıda nitelikelre yazmışlar, mesela 4531 bilg müh, 4533 yazılım müh.. ikiside yazıyo, adam nası ikisininde mezunu olcak :D
aranan nitelikler kısmına bakın, ordaki bölüm kodu olanlar arasından sadece 1 i olsa yter, ama sql bildiğini belgelemek, java bilgidiğini belgelemek vs gibi olan niteliklerin hepsini karşılıyo olmak gerek :)
mesela nitelikler kısmına adam 10 tane bölümün kodunu yazmış, 10 undan birden mezun adam mı var dünyada :Dedit : müridin yolladığı fotodakier hepsi bölüm mesela, 1 ini sağlasa yeter.. kılavuzun en altında bo kodların ne odlukları yazıyo onlara bak hocam. eğüer bölüm kodlarıysa hepsi cidden birini sağlasan yeter. ama şunu bilmek bunu bilmek tarzı şeyler olursa hepsini biliceksin .
MaviGozluDev tarafından 20/Kas/12 03:35 tarihinde düzenlenmiştir -
ama o şekilde biraz saçma olur çünki orada o kodlarda iktisat fakültesi mezunu olmak muhasebe mezunu olmak kamu yönetimi mezunu olmak diye gidiyor bir adam o kadar niteliğe anca 50 yaşında falan sahip olur 50 yaşında memur mu yapacaklar ?
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 69 puanım var maliye lisans mezunuyum gelmeeyebilir ama bir şansa olsa sizce nereleri yazayım
hadida tarafından 20/Kas/12 03:36 tarihinde düzenlenmiştir -
bide hocam konu neden iş güç takasta? bilgi almak için konu açmışsında silinecek yazık olacak
-
memurlukta iş güç durumu sonuçta onun için bu bölüme açtım sitede kpss bölümü varmı
-
elimde klavuz olmadan cahil cahil konuşursam böyle olur :) ben eski bilgilrime dayanarak söylemiştim hocam. birden fazla özellik istiyorlardı. kpss için değil de o tarz şeylerde denk gelmişim. ama senin dediğin gibi bilg. mühendisliği ve yazılım mühendisliği varsa birinin olması yeterli :)
ayrıca iş güç de satış işleri falan oluyor :)
-
unbalanced bunu yazdı
elimde klavuz olmadan cahil cahil konuşursam böyle olur :) ben eski bilgilrime dayanarak söylemiştim hocam. birden fazla özellik istiyorlardı. kpss için değil de o tarz şeylerde denk gelmişim. ama senin dediğin gibi bilg. mühendisliği ve yazılım mühendisliği varsa birinin olması yeterli :)
ayrıca iş güç de satış işleri falan oluyor :)
senlik bi sorun değil aslında hocam :Daranan nitelikler dediğin işte sql oracle java vs ne istiyosan onların yazılması lazım :D bu herifler başvurabilecek bölümlerin kodlarınıda buraya yazıyolar sırayla, insanlarda da öle bi algı oluşabiliyo :D başvurabilecekler diye bi sütun koy oraya güzelce ayır demi işte :)
-
tercih yapma aşamasında bile eliyorlar o halde :) benim gibi biri anlamazsa tutmayan şeyleri yazmaz mesela :) neyse Allah yardımcıları olsun ve gönüllerine göre versin diyorum
-
işallah :) toptan hepsi atansın ehrkes mutlu olsun en temizi :D
-
memurlar.net 'in hazırladığı tercih robotu işi bayağı bir kolaylaştırıyor
http://www.memurlar.net/kpss_2012_2.aspx