folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Tercih Yaparken Aranılan Nitelikler

Tercih Yaparken Aranılan Nitelikler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hadida
    hadida's avatar
    Erkek

altta resimde bir memurluk için aranan nitelikler var bir yer için orada niteliklerin hepsine birden mi sahip olacağız yoksa bir tanesine sahip olmamız yetiromu

http://i50.tinypic.com/35idizq.jpg

netturko
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

1 den kaç a kadar gidiyorsa o satır üzerindeki kodlarda belirtilen tüm niteliklre sahip olman gerekiyor 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

1 den kaç a kadar gidiyorsa o satır üzerindeki kodlarda belirtilen tüm niteliklre sahip olman gerekiyor 

yok hocam ya tam öyle değil sanırsam.. bölüm kodlarınıda nitelikelre yazmışlar, mesela 4531 bilg müh, 4533 yazılım müh.. ikiside yazıyo, adam nası ikisininde mezunu olcak :D 

aranan nitelikler kısmına bakın, ordaki bölüm kodu olanlar arasından sadece 1 i olsa yter, ama sql bildiğini belgelemek, java bilgidiğini belgelemek vs gibi olan niteliklerin hepsini karşılıyo olmak gerek :)

mesela nitelikler kısmına adam 10 tane bölümün kodunu yazmış, 10 undan birden mezun adam mı var dünyada :D

edit : müridin yolladığı fotodakier hepsi bölüm mesela, 1 ini sağlasa yeter.. kılavuzun en altında bo kodların ne odlukları yazıyo onlara bak hocam. eğüer bölüm kodlarıysa hepsi cidden birini sağlasan yeter. ama şunu bilmek bunu bilmek tarzı şeyler olursa hepsini biliceksin .

MaviGozluDev tarafından 20/Kas/12 03:35 tarihinde düzenlenmiştir

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hadida
    hadida's avatar
    Erkek

ama o şekilde biraz saçma olur çünki orada o kodlarda iktisat fakültesi mezunu olmak muhasebe mezunu olmak kamu yönetimi mezunu olmak diye gidiyor bir adam o kadar niteliğe anca 50 yaşında falan sahip olur 50 yaşında memur mu yapacaklar ? 

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 69 puanım var maliye lisans mezunuyum gelmeeyebilir ama bir şansa olsa sizce nereleri yazayım 

hadida tarafından 20/Kas/12 03:36 tarihinde düzenlenmiştir

netturko
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bide hocam konu neden iş güç takasta? bilgi almak için konu açmışsında silinecek yazık olacak

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hadida
    hadida's avatar
    Erkek

memurlukta iş güç durumu sonuçta onun için bu bölüme açtım sitede kpss bölümü varmı 

netturko
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

elimde klavuz olmadan cahil cahil konuşursam böyle olur :) ben eski bilgilrime dayanarak söylemiştim hocam. birden fazla özellik istiyorlardı. kpss için değil de o tarz şeylerde denk gelmişim. ama senin dediğin gibi bilg. mühendisliği ve yazılım mühendisliği varsa birinin olması yeterli :) 

ayrıca iş güç de satış işleri falan oluyor :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

elimde klavuz olmadan cahil cahil konuşursam böyle olur :) ben eski bilgilrime dayanarak söylemiştim hocam. birden fazla özellik istiyorlardı. kpss için değil de o tarz şeylerde denk gelmişim. ama senin dediğin gibi bilg. mühendisliği ve yazılım mühendisliği varsa birinin olması yeterli :) 

ayrıca iş güç de satış işleri falan oluyor :) 

senlik bi sorun değil aslında hocam :Daranan nitelikler dediğin işte sql oracle java vs ne istiyosan onların yazılması lazım :D bu herifler başvurabilecek bölümlerin kodlarınıda buraya yazıyolar sırayla, insanlarda da öle bi algı oluşabiliyo :D başvurabilecekler diye bi sütun koy oraya güzelce ayır demi işte :)

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tercih yapma aşamasında bile eliyorlar o halde :) benim gibi biri anlamazsa tutmayan şeyleri yazmaz mesela :) neyse Allah yardımcıları olsun ve gönüllerine göre versin diyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

işallah :) toptan hepsi atansın ehrkes mutlu olsun en temizi :D

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

memurlar.net 'in hazırladığı tercih robotu işi bayağı bir kolaylaştırıyor

http://www.memurlar.net/kpss_2012_2.aspx