Terlikli Hayalet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

Hocam anladığım kadarıyla sana Musallat olmuşlar. Bir gün o terlikli yürüme sesleri, terlikli üzerine koşma sesine dönmez umarım

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

insanlardan kork dostum, hayaletler zararsizdir

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    BerkayCit bunu yazdı

Hocam anladığım kadarıyla sana Musallat olmuşlar. Bir gün o terlikli yürüme sesleri, terlikli üzerine koşma sesine dönmez umarım

:)

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

insanlardan kork dostum, hayaletler zararsizdir

+1 :D Oluden zarar gelmez, adam hakli

**EbMaRtEu**
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Hacu köpeğe koklat oraları ve sal sende silahla git. O vatandaşlar belli sana trol yapıyor ava giderken avlansınlar bir hocamızın dediği gibi...İn,cin,peri vs diye bir şey olsa Amerika'da 1 milyon dolar ödüllü yarışma var ispatlamaya çalıştılar kimseden tık yok. Onun için sen takılma ama intikam al pijden böyle trol mü olur amk inançlı birisin ya korkup bir şey gelse başına

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Şıpıdık terlikle dolaşan hayaletle çok güzel tavla atılır. Bi çay demleyip içeri davet et bence.

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Son durum ne merak ettim :)))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Hocalar herkes korktuğumu sanmış ama benim ki korku değil hani ben yaşadıktan iki gün sonra tesadüfen bu adamın bunu bana anlatması çok garibime gitti normalde ben o kadar paranormal olay delisi değilim herşeyin bilimde bir açıklaması olduğunu az çok düşünürüm.  Büyük ihtimal benden önceki bekçi abi de uykudan kaynaklı yaşadı ama neden terlik seni onu çözemedim.

Ne Mutlu Türk Doğana..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Eski bekçinin şaka yapma ihtimalini elediysen, bölgedeki bir kuş ya da böceğin çıkardığı seste olabilir.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Eski bekçinin şaka yapma ihtimalini elediysen, bölgedeki bir kuş ya da böceğin çıkardığı seste olabilir.

gece burada baykuştan başka bir hayvan olmaz bir de köpek. Hani bariz şıpıdık telik sesi :D Aklım heralde oyun oynuyor benle. Şizofrenmiyim acaba O_o

Ne Mutlu Türk Doğana..
Toplam Hit: 4479 Toplam Mesaj: 34
ruh hayalet hayal