Terlikli Hayalet
-
Hocam anladığım kadarıyla sana Musallat olmuşlar. Bir gün o terlikli yürüme sesleri, terlikli üzerine koşma sesine dönmez umarım
-
insanlardan kork dostum, hayaletler zararsizdir
-
BerkayCit bunu yazdı
Hocam anladığım kadarıyla sana Musallat olmuşlar. Bir gün o terlikli yürüme sesleri, terlikli üzerine koşma sesine dönmez umarım
:)
-
mizahi bunu yazdı
insanlardan kork dostum, hayaletler zararsizdir
+1 :D Oluden zarar gelmez, adam hakli
-
Hacu köpeğe koklat oraları ve sal sende silahla git. O vatandaşlar belli sana trol yapıyor ava giderken avlansınlar bir hocamızın dediği gibi...İn,cin,peri vs diye bir şey olsa Amerika'da 1 milyon dolar ödüllü yarışma var ispatlamaya çalıştılar kimseden tık yok. Onun için sen takılma ama intikam al pijden böyle trol mü olur amk inançlı birisin ya korkup bir şey gelse başına
-
Şıpıdık terlikle dolaşan hayaletle çok güzel tavla atılır. Bi çay demleyip içeri davet et bence.
-
Son durum ne merak ettim :)))
-
Hocalar herkes korktuğumu sanmış ama benim ki korku değil hani ben yaşadıktan iki gün sonra tesadüfen bu adamın bunu bana anlatması çok garibime gitti normalde ben o kadar paranormal olay delisi değilim herşeyin bilimde bir açıklaması olduğunu az çok düşünürüm. Büyük ihtimal benden önceki bekçi abi de uykudan kaynaklı yaşadı ama neden terlik seni onu çözemedim.
-
Eski bekçinin şaka yapma ihtimalini elediysen, bölgedeki bir kuş ya da böceğin çıkardığı seste olabilir.
-
GusFring bunu yazdı
Eski bekçinin şaka yapma ihtimalini elediysen, bölgedeki bir kuş ya da böceğin çıkardığı seste olabilir.
gece burada baykuştan başka bir hayvan olmaz bir de köpek. Hani bariz şıpıdık telik sesi :D Aklım heralde oyun oynuyor benle. Şizofrenmiyim acaba O_o