folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Termal Macun Sürülmesi Ve Sonuçları

Termal Macun Sürülmesi Ve Sonuçları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

termal macun yerine diş macunu tavsiye ederim.

hocam yanlış bilgi veriyorsun :) neden dersen

1- termal macunun içinde metal vardır, o yüzden iletimi daha iyi yapar, diş macununda böyle bir şey yok

2- diş macunu ısıya dayanıklı değildir, o macun bir iki güne kurur, istersen bir deneme yap, fanları ve bakır soğutucuyu takma, sadece diş

macununu sür 1 dakika içinde kurur :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

6 ayda bir çekiyorum bu ayarı :D

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

garantisi bitsin ilk işim laptopu söküp macunlara falan bakmak olcak. Servisler galiba ücretsiz yapıyormuş temizlipği ancak istanbula kargolamam lazım bunun için. en az 1 hafta sürer

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    unbalanced bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

1- termal macunun içinde metal vardır, o yüzden iletimi daha iyi yapar, diş macununda böyle bir şey yok

2- diş macunu ısıya dayanıklı değildir, o macun bir iki güne kurur, istersen bir deneme yap, fanları ve bakır soğutucuyu takma, sadece diş

Ben de diş macunu sürüyordum emektara. Colgate iyi iş yapıyor da ipana sıkıntı çıkarıyor. Colgate sürdüğümde ne kuruma yapıyordu ne de ısınma oluyordu :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek

Bende benim 5 yıllık emektara yaptım çok fark etti ama bir yerden sonra yenisini almak gerekiyor.Bu arada kullanılacak macun kalitesi önemli diye düşünüyorum.50 gramı 5 liraya olan macunda var 4 gramı 35 lira olan macunda var. Diş macununu ilk defa duydum.

21 mayıs 1864
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    xxjokerxx bunu yazdı

alırken bi tane kontak spreyi ( http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market/kontak-sprey-yagsiz-81367017 ) alıp fanın içine sıkarsanız sesi keser fanlarınız yağsız olandan alın çünkü yağlı olan sonradan yaga toz yapışma oranı cok oluyor.

ve cok önemli bi uyarı yapayım ekran kartına süreceğiniz termal macun ekranı cip setini her zamanki ısının altında çalıştıracağı için ekran kartı chip setinin soğuk lehim olma ihtimali coooooook fazla buda demek oluyorki 2 - 3 gün belkide 2 - 3 saat sonra laptopunuz bozulabilir.

bu ses kesme olayı önemli hocam ya . Benm masa üstünü peder kullanıyor aga sanırsın uçak kalkıyor . İşe yarar mı dersin. Bide metal fanmış bizimki.

bide bildiğin içine mi püskürtcez.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

geçen işlemciye sürdüm işlemci yandı gittim sıfır pc aldım sokarım macununa

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Hocam aklı selim adam termal yerine tabiki diş macunu kullanmaz. Dikkat ettimde çok ciddi yamışım. Biraz dalgasına yazmıştım :D. Ama diş macunu ısı iletimi anlamında termal macun kadar iş görüyor dayanıklılık anlamında uzun süre gitmediğini söyleyebilirim.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Çizik

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

tesadüfe bak bende daha dün toptancıdan tek kullanımlık alıp sürdüm bi güzel

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 3488 Toplam Mesaj: 28