Termal Macun Sürülmesi Ve Sonuçları
-
DrKill bunu yazdı
termal macun yerine diş macunu tavsiye ederim.
hocam yanlış bilgi veriyorsun :) neden dersen
1- termal macunun içinde metal vardır, o yüzden iletimi daha iyi yapar, diş macununda böyle bir şey yok
2- diş macunu ısıya dayanıklı değildir, o macun bir iki güne kurur, istersen bir deneme yap, fanları ve bakır soğutucuyu takma, sadece diş
macununu sür 1 dakika içinde kurur :)
-
6 ayda bir çekiyorum bu ayarı :D
-
garantisi bitsin ilk işim laptopu söküp macunlara falan bakmak olcak. Servisler galiba ücretsiz yapıyormuş temizlipği ancak istanbula kargolamam lazım bunun için. en az 1 hafta sürer
-
unbalanced bunu yazdıDrKill bunu yazdı
1- termal macunun içinde metal vardır, o yüzden iletimi daha iyi yapar, diş macununda böyle bir şey yok
2- diş macunu ısıya dayanıklı değildir, o macun bir iki güne kurur, istersen bir deneme yap, fanları ve bakır soğutucuyu takma, sadece diş
Ben de diş macunu sürüyordum emektara. Colgate iyi iş yapıyor da ipana sıkıntı çıkarıyor. Colgate sürdüğümde ne kuruma yapıyordu ne de ısınma oluyordu :)
-
Bende benim 5 yıllık emektara yaptım çok fark etti ama bir yerden sonra yenisini almak gerekiyor.Bu arada kullanılacak macun kalitesi önemli diye düşünüyorum.50 gramı 5 liraya olan macunda var 4 gramı 35 lira olan macunda var. Diş macununu ilk defa duydum.
-
xxjokerxx bunu yazdı
alırken bi tane kontak spreyi ( http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market/kontak-sprey-yagsiz-81367017 ) alıp fanın içine sıkarsanız sesi keser fanlarınız yağsız olandan alın çünkü yağlı olan sonradan yaga toz yapışma oranı cok oluyor.
ve cok önemli bi uyarı yapayım ekran kartına süreceğiniz termal macun ekranı cip setini her zamanki ısının altında çalıştıracağı için ekran kartı chip setinin soğuk lehim olma ihtimali coooooook fazla buda demek oluyorki 2 - 3 gün belkide 2 - 3 saat sonra laptopunuz bozulabilir.
bu ses kesme olayı önemli hocam ya . Benm masa üstünü peder kullanıyor aga sanırsın uçak kalkıyor . İşe yarar mı dersin. Bide metal fanmış bizimki.
bide bildiğin içine mi püskürtcez.
-
geçen işlemciye sürdüm işlemci yandı gittim sıfır pc aldım sokarım macununa
-
unbalanced bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Hocam aklı selim adam termal yerine tabiki diş macunu kullanmaz. Dikkat ettimde çok ciddi yamışım. Biraz dalgasına yazmıştım :D. Ama diş macunu ısı iletimi anlamında termal macun kadar iş görüyor dayanıklılık anlamında uzun süre gitmediğini söyleyebilirim.
-
Çizik
-
tesadüfe bak bende daha dün toptancıdan tek kullanımlık alıp sürdüm bi güzel