Terörist Sultan Yakalandı !
-
Bu karı kumrulardaki bombayı patlatan kadın terörist ve yakalandığı zaman "yaralananlara yardım ediyordum" diyerek acıtasyon yaparak,mağduru oynayarak kurtuluyor polisin elinden.
http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/sasirtan-tesaduf-826741007593
Patlamadan 1 sene sonrada polisimizi lokantada yemek yerken şehit ediyor ve kayıplara karışıyor.Ve bugünde son olarak polisle çatışmaya girip yaralanarak yakalanıyor.Gerçekden mutlu oldum bu habere.Videoda ne kadar güzel yalan söylediğine ne kadar ustaca masumu oynadığına bakabilirsiniz.
-
vay arkadaş...
beynini çamaşır suyuyla yıkamışlar.
kurtardın mı bacım ideolojini.
-
vay ...........
bunun gibilere edecek küfür bulamıyorum ya.
arkadaki filistin bayrağıda garip..
-
bu kız dhkc üyesi (dhkp-c değil) çok fazla olmasa da genelde dersim bölgesinden çıkıyorlar.. bunlar gibi bir kaç tane aşırı sol fraksiyonlar da var. onlar da bir çok eyleme katılıyor ama medya genlde pkk yı ön plana çıkardığı için pek bunlar duyulmuyor..
kan döke döke sosyalist devrimi yapacaklar. filistin bayrağının olmasının sebebi de filistin halkını ezilmiş olarak görüyorlar ve ezilmiş halkların kardeşliği prensibinden onları destekliyorlar. zaten 60 larda deniz gezmişlerin filistin e gidip savşması eğitim vermesi bu yüzdendir..
-
yaw bide okumuş teroristler var bunlara şaşırıyorum arkadas ! bunlar aslen solcu tamam herkesin görüşüne saygımız sonsuz. adamlar bir görüş yüzünden kardeş olup ülkeyi bölmeye calısıyorlar ! bunların hepsi boş iş tek parti devlet/halk partisi. halkımız devletimiz için en iyisini yapanlar/yapmaya calısanlardanım arkadas ama bu şerefsizlerden değilim !
-
amına koyim videoda yalan söylediği o kadar belli ki hiçkimse mi farketmemiş bunun yalanını? çocuğa izletsen yalan söylüyor der. polisler farketmiş önce demek ki ama tutamamışlar.
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------vay arkadaş...
-----------------------------bunu,bunun gibilerini,bunlardan kaç tane varsa .......
biliyoruz artık sıkıştıkları zaman iyi kıvırırlar,kızdığım olay söyledikleri
yalanlarla diğer insanları arkalarından sürüklemeleri
anlayamıyorum ya delirecem artık yıllardır eziyet görüyorlar bu siyasetten hiç vazgeçmediler
ikinci vazgeçilmeyen temel propaganda halkların kardeşliği mademki kardeşlik var
bi araya geldiklerinde neden gruplaşıp her sektörü tekellerine alıyorlar ve neden kürt olmayanların
o işlere girmesini engelliyor bu ib*eler
pazar esnafı hep bunlar,sebze meyve hali bunlarda,telefon gsm hep bunlarda
bir ara iyi hatırlarım korsan cd pazarı izmirde diyarbakırlıların elindeydi sonrasını bilmiyorum
mademki halkların kardeşliği var mafyacılık oynayıp insanların işlere girmesini engellemesinler
bu saatten sonra bir kürdün söylediği hiçbir söze güvenilmez ve güvenmiyorumda inanmıyorumda
hepsi potansiyel birer tehlikedir.
ne zaman önemli birşeyler olsa mahalle aralarından gruplar halinde geçerler biryerlerde toplaşırlar
bugunlerde mardinde bdp kampı var ya anlayın işte.daha yarım saat önce mardinli maymunlar buralardan 3-5
kişilik gruplar halinde geçtiler.her sokakta her mahallede adamları var yani dehşet bir istihbarat akışı var
hangi semtte ne oluyor anında haberleri oluyor
uyan artık türkiye.osman pamukoğluna saygılarımı sunuyorum
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 19:54'da alexfarrow tarafından düzenlendi. -
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------vay arkadaş...
-----------------------------devrimin şanlı yolunda nice mokarlara oturmuş bir hanım kızımıza benziyor.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------amına koyim videoda yalan söylediği o kadar belli ki hiçkimse mi farketmemiş bunun yalanını? çocuğa izletsen yalan söylüyor der. polisler farketmiş önce demek ki ama tutamamışlar.
-----------------------------doğrudur. ama poliste tipten belli deyip içeri atamazki delil isterler adamdan.
ama videoda anlattığına göre poliste bundan şüphelenmiş.
-
Bununla aynı koguşa giriceksin sabah akşam sikeceksin aq adi orospu tecavüzcülerle aynı yere atıcan memnun kalır ama :S değilmi arkadaşlar
-
mutfakta aşcı yatakta orospu sokakta terörist amk fahişesi
< id="__chango" ="text/">//