folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teröristbaşı Öcalan:"Devlet Artık Bana Teröristbaşı Diyemez!"



Teröristbaşı Öcalan:"Devlet Artık Bana Teröristbaşı Diyemez!"

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek
    q0x bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

    kürtlüğü savunup sonra türkçe mi konuşuyor

     

    Yahu kürtleri senin gibi düşünenler mi zannettin kimse türkçeye karşı değil ki yani en kötü şeydir bir türkün kendi dilini kendi kültürünü öğrenememesi. Almanya'da ve diğer ülkelerde yaşayan türk asıllı gençlerin konuşma tarzları giyim tarzları kendi kültürüne uzaklıkları içler acısı bir durumdur ben türk olmamama rağmen bunu düşünüyorum. Ama sen burada çok affedersin at gözlükleriyle bakıyorsun olaya. Her insan kendi dilini kendi kültürünü yaşamalıdır korumalıdır. kürtçe türkçeyi döver türkçe kürtçeden üstündür gibi yaş seviyesi 10 olan kıyaslamalara girmiyoruz sende girme yoksa cahil muamelesi görürsün.

    Kürtçe Türkçeyi döver muhabbetine girecek bir şey söylemiş mi bak bakalım.nerenden uydurdun bunları?Güzel söylemiş videodaki öküz Kürt devleti kurmak isteyen bir Kürt milliyetçisi (!) değil mi?

     

    Futurist, bildiğim kadarıyla ortada bütün Kürtlerin anlayabileceği bir Kürtçe yok bir yerde konuşulan ile başka bir yerdeki birbirini tutmuyor.Pkk içerisinde bile Türkçe konuşuluyormuş genellikle.Bi aralar meşhurdu askerleri pusuya düşürürken video çekip yüklerlerdi,operasyonda kullandıkları dil Türkçeydi.

    Dağdaki ayıların tamamı kürtlerden oluşmadığı için sadece Kürtçe konuşmalarını beklemekte yanlış olur.Zamanında büyük kısmını dağıtılan asala terör örgütünün elemanları oluşturmuş,avrupalı,Türk macera arayan beyinsizler de yok değil içlerinde.

    edit:Devletin ona ne diyip ne diyemiyeceği hiçbir şeyi değiştirmez,çok büyük orospu çocuğusun öcalan öyle ki memleketteki bütün orospular bir araya gelse senin gibi bir orospu çocuğu doğuramaz,terörist başısın Kürtlerin lideri değil. 

    HolyReform tarafından 24/Mar/14 19:44 tarihinde düzenlenmiştir

    Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Aralık/2005
    Erkek
    q0x bunu yazdı

    @zeratul adlı arkadaşa cevabımdır. Diğerlerinden adam akıllı bir yorum gelmemiş bana karşı. Ben yazımda başta belirttiğim gibi bir şeyi savunmuyor desteklemiyorum. Ikıncı olarak kan kokan nefes söyleminde sadece kürtlere veya devlet karşıtı insanların ölümünden bahsetmedim sonuçta ölen askerimizde oluyor onlarında kanından sorumluyuz sorumlusun sorumlular. Bu böyledir. ister sev ister sevme bir seneden fazla etti insanların evine ateş düşmeyeli gencecik insanların kanı dökülmeyeli bundan daha güzeli ne var ? Araştırmayan etmeyen yapınızla kafatasçı ulusalcı yapılarla gelip devlet erkanı tadında konuşmalar beni benden alıp bitiriyor. Devletin başında ki adamlar işleri güçleri bu senin benim gibi medya üzerinden takip edip çalışmıyorlar. Neyi verip neyi vermeyecekleri beklenen tehlikeler nedir ne değildir biliyorlar. Meclis vs gelsin diyorsunda dostum sana sorarım madem bu kadar demokrat mecliscisin seçim bürolarına saldırılar ne oluyor peki ? aksaray ? fethiye ? ya da geçen sene ki karadeniz gezisi ? adamlar meclise gelmek isteselerde izin verilmiyor nasıl olacak bu iş ?

     

    Bu çözüm sürecinde akp'yi destekliyorum elini taşın altına koyup cesaretli davranamayan önceki siyasetçiler ve şakşakçıları bol bol utanabilir. Eskiden başbakan derdi cehape ile mehape terör üzerinden siyaset yapar bitirirsek siyaset konuları kalmaz diye pek inanmazdım ama günümüzdeki mitinglerine bakıyoruz tamamen öyle yolsuzluk operasyonu olmasa söylüyecekleri bir şey yok

    1 senedir evine ateş düşmüyor diyorsun da daha 20 martta okulumda olaylar olduğundan bahsediyorum ben sana. Bunu yapanlar (özellikle belirtiyorum okuldan değiller provakasyon için gelmiş tipler okulda zaten o kadar kalabalık bir topluluk olamaz) da ne izinle yapıyor ne de sadece kutlama yapıyor yakıyor yıkıyor insanlara saldırıyor. Konu gizli değil diye link atmıyorum. 3 tane kıza saldırmak nedir o zaman? Sonrasında biz grup olarak karşılarına çıktığımızda (saldırmadan dikildik sadece) hemen yanar döner şekilde bizi tahrik ediyor faşistler diyorlar. Bunlarla masaya oturmam ben. Bunlar derken de eş başkan adaylarından birinden bahsediyorum orada olanlardan biri de oydu. Kan dökülmedi diyorsun da kan dökmek için yer aramak değil midir bu?

     

    Veya takip ettiysen Zeytinburnu'nda olan olayı gidip sınava girecek gençlerin geleceğiyle oynamak onların 160 dakikada belirlenen geleceklerini kaydırmaları normal mi sence ?

    Araştırmadan etmeden kafatasçı diyorsun güzel kardeşim ben burada yapılan hareketlerden bahsediyorum yani yaşadığım ve basına nasıl çarpıtılarak anlatıldığını söylüyorum yani perde arkasını gördüm olayın. Polisi aradığımızda "bilgimiz var ancak bir şey yapamayız bize emir gelmedi diyor adam orada ortalığı yıkıyor. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama olaylara denk gelmediğini düşünüyorum açıkçası.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Ocak/2010
    Erkek

    bu işin çözümü her 2 tarafa da Türkiyeliyim dedirtebilmektedir bana göre artık insanlar anlamalı milliyetçilik bu ülkeyi dibe çekiyor. He bu teröristbaşının bu kadar açılmasının konuşmasının sebebinin kimler olduğunu forumun yüzde 99 u anlamıştır da mfatihbodur ve birkaç kişi daha anlayabilecek kıvamda değiller tabi.

     

    Ama doğudaki insanlara yapılan işkencenin videosunu paylaşıp ''daha da beterini yapıcaz'' diyen arkadaş her konuda tayyoşa faşo damgası vurur ama şu yazdığı şeyle kral faşo kendi olur o ayrı bi mesele. Tayyip neyse gözümde artık o arkadaş ta o dur kendisi de k.bakmasın. İnsanların bir gece vakti evinden cıkarılıp akreplere bindirilip işkence edildiği bir dönemi savunmak bana göre en aşşağılık şeydir. Bu zihniyet sivas katliamını da maraş katliamını da dersim katliamını da savunun zihniyettir. İnsan olmanın insan doğmakla alakası yok düşünebilmek vicdan sahibi olmak gerekiyor o sıfatı kazanabilmek için.


    insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    İlk yakalandığında beni asacaklar diye tir tir titreyen hizmetkarınız olurum diye yalvaran orospu çocuğunu tepemize sıçırttık, alkış.


    sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Aralık/2009
    Erkek

    ben birşey demiyorum siz anlarsınız zaten

     

    http://www.bbp.org.tr/haber_detail.php?haberid=2455


    askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

    İlk yakalandığında beni asacaklar diye tir tir titreyen hizmetkarınız olurum diye yalvaran orospu çocuğunu tepemize sıçırttık, alkış.

    +1

    Ayrıca davereedin paylaştığı videoyu ben hiç acımam uygularım. Bana yetki verilsin, silah verilsin analarını bile sikerim. Ama bütün kürtlerin değil. pkkyı savunanların, ATATÜRK'e sövenlerin, Türkiye düşmanı olanların. Yoksa kendi halinde kürtlerle işim yok.. Yediği kaba sıçan kürtlere çok ayar oluyorum..


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    SyspioniC bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdı

     T.C devleti bu hale getirdi herşeyi, çok sevdiğiniz mevcut iktidara oy vermeye devam.

    bazı şeyleri artık sindirmeniz lazım. ota boka laf üretmenin bir manası yok. süreç bunu gösteriyor.

     

    bak tayyip devrildikten sonra size bundan daha fazlasını yapacağız

    www.youtube.com/watch?v=DyMsfFEPnjU

    oha... bu video ile bile nefret söyleminde bulunuyorsun ya pes .s.s

    SAVAŞ MI İSTİYORSUN ?  KAMOOOOON

     

    Alırım AWP yi çıkarım çatıya ağzımda sakız kulağımda kulaklık, kop kop :)

    Zamanında yapmadığı şeyler değil bunların.. Bu ırkçıların, kafatascıların, kürtleri PKK lı zannedenlerin, ülkeyi soyanların, soymayıp da soydu diyenlerin, paralel yapıların, olmayan paralel yapıları var gibi gösterenlerin, dini duyguları sömürüp siyaset yapanların, din düşmanlığı yapanların, Atatürk'ün vatan sevgisini bilmeden atatürk düşmanlığı yapanların, atatürkçülük adına sığınıp siyaset yapanların, kendi oyunu köylünün oyundan değerli görenlerin, kendini aydın halkı ise cahil görenlerin, namusuyla iffetiyle çalışanlara iftira atanların, samimi duygularla dinini yaşayan insanlara yobaz diyenlerin, götünde kısa don var diye kadınlara orospu muamelesi yapanların, kardeş kardeşe kurşun sıkanların, birbirinin özgür iradesine ve düşünceyi ifade hürriyetine engel olanların, insanların demokratik haklarını kullanmalarına izin vermeyen dikdatörlerin, diktatör olmadığı halde bi adama dikdatör diye iftira atanların, yalakaların, klavye çocuklarının, 18 yaşını geçmemiş ama google'dan c/p ile siyaset yapanların, kısa bütün bunların alayını ta yedi sülalesini...  YAYINA REKLAMDAN SONRA DEVAM EDECEĞİZ.


    Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Aralık/2012
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    SyspioniC bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdıx

     

    Alırım AWP yi çıkarım çatıya ağzımda sakız kulağımda kulaklık, kop kop :)

    Zamanında yapmadığı şeyler değil bunların.. Bu ırkçıların, kafatascıların, kürtleri PKK lı zannedenlerin, ülkeyi soyanların, soymayıp da soydu diyenlerin, paralel yapıların, olmayan paralel yapıları var gibi gösterenlerin, dini duyguları sömürüp siyaset yapanların, din düşmanlığı yapanların, Atatürk'ün vatan sevgisini bilmeden atatürk düşmanlığı yapanların, atatürkçülük adına sığınıp siyaset yapanların, kendi oyunu köylünün oyundan değerli görenlerin, kendini aydın halkı ise cahil görenlerin, namusuyla iffetiyle çalışanlara iftira atanların, samimi duygularla dinini yaşayan insanlara yobaz diyenlerin, götünde kısa don var diye kadınlara orospu muamelesi yapanların, kardeş kardeşe kurşun sıkanların, birbirinin özgür iradesine ve düşünceyi ifade hürriyetine engel olanların, insanların demokratik haklarını kullanmalarına izin vermeyen dikdatörlerin, diktatör olmadığı halde bi adama dikdatör diye iftira atanların, yalakaların, klavye çocuklarının, 18 yaşını geçmemiş ama google'dan c/p ile siyaset yapanların, kısa bütün bunların alayını ta yedi sülalesini...  YAYINA REKLAMDAN SONRA DEVAM EDECEĞİZ.

    Ben bu adamı çözemedim aga.Bunları diyor ama ne diye koruyor tayyibi anlayamıyorum

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    SyspioniC bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdıx

     

    Alırım AWP yi çıkarım çatıya ağzımda sakız kulağımda kulaklık, kop kop :)

    Zamanında yapmadığı şeyler değil bunların.. Bu ırkçıların, kafatascıların, kürtleri PKK lı zannedenlerin, ülkeyi soyanların, soymayıp da soydu diyenlerin, paralel yapıların, olmayan paralel yapıları var gibi gösterenlerin, dini duyguları sömürüp siyaset yapanların, din düşmanlığı yapanların, Atatürk'ün vatan sevgisini bilmeden atatürk düşmanlığı yapanların, atatürkçülük adına sığınıp siyaset yapanların, kendi oyunu köylünün oyundan değerli görenlerin, kendini aydın halkı ise cahil görenlerin, namusuyla iffetiyle çalışanlara iftira atanların, samimi duygularla dinini yaşayan insanlara yobaz diyenlerin, götünde kısa don var diye kadınlara orospu muamelesi yapanların, kardeş kardeşe kurşun sıkanların, birbirinin özgür iradesine ve düşünceyi ifade hürriyetine engel olanların, insanların demokratik haklarını kullanmalarına izin vermeyen dikdatörlerin, diktatör olmadığı halde bi adama dikdatör diye iftira atanların, yalakaların, klavye çocuklarının, 18 yaşını geçmemiş ama google'dan c/p ile siyaset yapanların, kısa bütün bunların alayını ta yedi sülalesini...  YAYINA REKLAMDAN SONRA DEVAM EDECEĞİZ.

    Ben bu adamı çözemedim aga.Bunları diyor ama ne diye koruyor tayyibi anlayamıyorum

    belkide gizli chplidir

    yada 100 lira yömiyesini alıp meydandan kaçıyordur :)

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ağustos/2006
    Erkek
    ReyiZ bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    SyspioniC bunu yazdı
    DaveReed bunu yazdı
    By_Gizemli bunu yazdıx

     

    Alırım AWP yi çıkarım çatıya ağzımda sakız kulağımda kulaklık, kop kop :)

    Zamanında yapmadığı şeyler değil bunların.. Bu ırkçıların, kafatascıların, kürtleri PKK lı zannedenlerin, ülkeyi soyanların, soymayıp da soydu diyenlerin, paralel yapıların, olmayan paralel yapıları var gibi gösterenlerin, dini duyguları sömürüp siyaset yapanların, din düşmanlığı yapanların, Atatürk'ün vatan sevgisini bilmeden atatürk düşmanlığı yapanların, atatürkçülük adına sığınıp siyaset yapanların, kendi oyunu köylünün oyundan değerli görenlerin, kendini aydın halkı ise cahil görenlerin, namusuyla iffetiyle çalışanlara iftira atanların, samimi duygularla dinini yaşayan insanlara yobaz diyenlerin, götünde kısa don var diye kadınlara orospu muamelesi yapanların, kardeş kardeşe kurşun sıkanların, birbirinin özgür iradesine ve düşünceyi ifade hürriyetine engel olanların, insanların demokratik haklarını kullanmalarına izin vermeyen dikdatörlerin, diktatör olmadığı halde bi adama dikdatör diye iftira atanların, yalakaların, klavye çocuklarının, 18 yaşını geçmemiş ama google'dan c/p ile siyaset yapanların, kısa bütün bunların alayını ta yedi sülalesini...  YAYINA REKLAMDAN SONRA DEVAM EDECEĞİZ.

    Ben bu adamı çözemedim aga.Bunları diyor ama ne diye koruyor tayyibi anlayamıyorum

    Sen niye mhpyi, digeri niye chp yi savunuyorsa o yuzden iste.. bu cumlelerde en az tayyip karsiti cumleler kadar mhp ve chp cumleleri de var.. Goremediginiz şeyler var tipki benim goremediklerim gibi. 


    Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 8305 Toplam Mesaj: 80