Terörüstlere Kardeşimiz Dedi
-
http://www.gunlukbetik.com/haber/teroristlere--kardesimiz--dedi-1103146.html
arkadaşlar ben bu karıy ancak oruspu kaltak memeleri patlak derim. siz ne derseniz deyin.
-
Ben bunun ve bu zihniyetteki herkesin aklının tıpasının damına çıkıp sekiym diyorum.Ve kafamı katana mı ve tüm tanıdıklarımı bu partide yanımda beklerim..Şerefsiz karı,gancuk..
-
bende kürdüm ama bu terristlere kardeşim diyemem
-
tipe bak, allahın barzosu :F
-
suratında insan yüzü kalmamış, kaç barzoya verdi acaba kaltak. pis pis. ?
-
nakamura duymamış olayım parti marti. muşamba gibi surat var ıykk amk içim kalktı. her zamanki gibi malum yerlerini düşünün ne kadar temiz oldugunu hayal edin bir daha karı *ikmessiniz valla :D:D
-
şimdi haberlerde duydum; bizim buranın (gaziantep) dtp başkanı da kardeşlerimiz, şehitlerimiz demiş çakallar için. savcılık yakalamış,
bu mallar ne yapmaya çalışıyor. kimse sesini çıkarmasa bu gün kardeşimiz derler yarın tepemize çıkarlar. şehire indirirler terörü. bu oruspu çocukları kendilerini bi bok sanıyor. artık medyayla bi mesaj verilmeye çalışılıyor? biz de varız dermiş gibi. siz fark ediyormusunuz. son günlerde ?
-
Küfür etmek çözüm değil, bu kadını gördüğünüz yerde, ülkeniz için en doğrusunu yapmak gerekiyor.
-
ben bu karıyı alır duvara asar amına sımaç basarım amk:|
-
İyide ne bekliyordunuzki başka? gidip pkk kamplarında eğitim gördü diye içerde değilmiyi bu zilli? bize düşen bu karının zilini çalmaktır.
-
Meclis tuvaletinde ırzına geçilecek bu kadının 1 hafta içinde demedi demein ;)
Toplam Hit: 2415 Toplam Mesaj: 14