folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Terrier Köpeği Temizleme - Adana Mersin

Terrier Köpeği Temizleme - Adana Mersin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Melik bunu yazdı

Hacı nasıl pahalı yahu ?
    Bizde chinchilla türü kedi vardı bol tüylüsünden, terrier'lerden daha büyük kedi.
    30 tl'e kestiriyorduk tüylerini, anesteziyi yiyince hayvancağız 2 gün boyunca yan yan yürüyordu o ayrı. :D

Bugün bir veterinere götürdüm kuduz aşısını yaptırdım ancak hani daha çok büyükbaş hayvanlarla ilgilenen. Çarşıdakiler yapar temizliğini ama 100 TL filandır dedi hoh dedim. Belki buradan veteriner çıkar diye sorim dedim. Ama başka veterinerlerede sorim o zaman sağol hocam fiyat bilgisi için.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    mctatlises bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı

makasla tabikide olmaz makine al bi tane 15tl ye önünede biraz şeker koy o yiyene kadar kesersin. yıkadıkdan hemen sonra kes

şekermi ? hayvanin gözünü körmü ediceksin be :S

Evet bir de öyle durum var :D Şeker yerse kör olur derlerde ne kadar doğru bileme.

erick bunu yazdı

sosyetik bir ye değilse ortalama başlangıç fiyatı olarak 30-40 liraya keserler de makasla hakkaten olmaz hele ki 6 aylık diyosun makina al kendin kes bari:)) ağzı geniş dişli aralıkları büyük bi makina almalısın onu da diyeyim.

En iyisi önce dediğiniz gibi makine ile deneyim ben. Ama işte pezemenk yerinde durmuyor :D Olmadı dediğiniz fiyata bir yeri bulurum. Ne bilim bügünkü veteriner 100 TL civarı dedi tırstım :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    Melik bunu yazdı

Hacı nasıl pahalı yahu ?
    Bizde chinchilla türü kedi vardı bol tüylüsünden, terrier'lerden daha büyük kedi.
    30 tl'e kestiriyorduk tüylerini, anesteziyi yiyince hayvancağız 2 gün boyunca yan yan yürüyordu o ayrı. :D

Bugün bir veterinere götürdüm kuduz aşısını yaptırdım ancak hani daha çok büyükbaş hayvanlarla ilgilenen. Çarşıdakiler yapar temizliğini ama 100 TL filandır dedi hoh dedim. Belki buradan veteriner çıkar diye sorim dedim. Ama başka veterinerlerede sorim o zaman sağol hocam fiyat bilgisi için.

Yok hocam aman yapma öyle en fazla köpek dahi olsa anesteziyle beraber en baba yer 40 tl der.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

hocam bizim persian kediyi traş ettirdik 25 tl ye.

anestezi yaptı kedi eve geldiğinde hala gözlerini açamıyordu.

sonra kendini öyle tüysüz görünce psikolojik bunalıma girdi 3 gün saklanıyordu evde.

Adana reşatbey de veterinere gitmiştik

İyimiş ya fiyatı. Hocam ismini hatırlıyormusun veterinerin. Google mapsdan tam adrese bakimde Adana ya diğer gelmemde oraya götüreyim. Kozan çarşısında köy veterinere götürdüm ben aşı için veteriner bulamadıydım o adam korkuttu gözümü yahu 100 diye :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Melik bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı
    Melik bunu yazdı

Hacı nasıl pahalı yahu ?

Yok hocam aman yapma öyle en fazla köpek dahi olsa anesteziyle beraber en baba yer 40 tl der.

Çok sağol hocam. Burada biraz daha aşığıdadır o. Yarın makine ile denerim yada diğer haftta geldiğimde myblackworldweb söylediği veterinere götürürüm. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Resim isteyen olur belki yarın koyarım buraya. 

hocam resim ve fotoğraf farklı şeyler rahatsız oluyorum kusura bakma :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    kadirozdemir bunu yazdı

Resim isteyen olur belki yarın koyarım buraya. 

hocam resim ve fotoğraf farklı şeyler rahatsız oluyorum kusura bakma :)

Haklısın hocam :) Türkçeye olabildiğince dikkat ediyorum ancak bu farka da dikkat ederim artık.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek
    mctatlises bunu yazdı
    UzatmaNaciye bunu yazdı

makasla tabikide olmaz makine al bi tane 15tl ye önünede biraz şeker koy o yiyene kadar kesersin. yıkadıkdan hemen sonra kes

şekermi ? hayvanin gözünü körmü ediceksin be :S

:D bende 2 tane sibirya kurdu war şeker fazla verirsen şeker ignesi vurmaz zorunda kalırsın  ama günde 1 cikolata kadar sorun olmaz sadece kilo alırlar sn hayatında hic köpek beslemedin heralde :D

yüksek dozda yerlerse ilk önce felc sonrada ölüyorlar

Resimdekileri tanıtim

1. ŞARA

2. KARTOPU

3.ZEUS 2 YAVRUNUN BABASI 

belki

UzatmaNaciye tarafından 26/Oca/13 01:46 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kovboy287
    kovboy287's avatar
    Erkek

adanada bi veteriner var böyle ben kopeğimin herşeyini ona yaptırıyorum bilgileri pmledim bi ara yarın konuş istersen

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bek0
    bek0's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sedapet diye bi ilaç var al onu ağızdan az miktarda ver sersemler zaten . eğer ağızdan veremem dersen şuruplar var pasiflora bi tatlı kaşıgı ver yemeğine sonra al makası kes hayvanı güzelcene 

Toplam Hit: 5325 Toplam Mesaj: 38