Terrier Köpeği Temizleme - Adana Mersin
-
Melik bunu yazdı
Hacı nasıl pahalı yahu ?
Bizde chinchilla türü kedi vardı bol tüylüsünden, terrier'lerden daha büyük kedi.
30 tl'e kestiriyorduk tüylerini, anesteziyi yiyince hayvancağız 2 gün boyunca yan yan yürüyordu o ayrı. :DBugün bir veterinere götürdüm kuduz aşısını yaptırdım ancak hani daha çok büyükbaş hayvanlarla ilgilenen. Çarşıdakiler yapar temizliğini ama 100 TL filandır dedi hoh dedim. Belki buradan veteriner çıkar diye sorim dedim. Ama başka veterinerlerede sorim o zaman sağol hocam fiyat bilgisi için.
-
mctatlises bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
makasla tabikide olmaz makine al bi tane 15tl ye önünede biraz şeker koy o yiyene kadar kesersin. yıkadıkdan hemen sonra kes
şekermi ? hayvanin gözünü körmü ediceksin be :S
Evet bir de öyle durum var :D Şeker yerse kör olur derlerde ne kadar doğru bileme.
erick bunu yazdısosyetik bir ye değilse ortalama başlangıç fiyatı olarak 30-40 liraya keserler de makasla hakkaten olmaz hele ki 6 aylık diyosun makina al kendin kes bari:)) ağzı geniş dişli aralıkları büyük bi makina almalısın onu da diyeyim.
En iyisi önce dediğiniz gibi makine ile deneyim ben. Ama işte pezemenk yerinde durmuyor :D Olmadı dediğiniz fiyata bir yeri bulurum. Ne bilim bügünkü veteriner 100 TL civarı dedi tırstım :D
-
kadirozdemir bunu yazdıMelik bunu yazdı
Hacı nasıl pahalı yahu ?
Bizde chinchilla türü kedi vardı bol tüylüsünden, terrier'lerden daha büyük kedi.
30 tl'e kestiriyorduk tüylerini, anesteziyi yiyince hayvancağız 2 gün boyunca yan yan yürüyordu o ayrı. :DBugün bir veterinere götürdüm kuduz aşısını yaptırdım ancak hani daha çok büyükbaş hayvanlarla ilgilenen. Çarşıdakiler yapar temizliğini ama 100 TL filandır dedi hoh dedim. Belki buradan veteriner çıkar diye sorim dedim. Ama başka veterinerlerede sorim o zaman sağol hocam fiyat bilgisi için.
Yok hocam aman yapma öyle en fazla köpek dahi olsa anesteziyle beraber en baba yer 40 tl der.
-
myblackworldweb bunu yazdı
hocam bizim persian kediyi traş ettirdik 25 tl ye.
anestezi yaptı kedi eve geldiğinde hala gözlerini açamıyordu.
sonra kendini öyle tüysüz görünce psikolojik bunalıma girdi 3 gün saklanıyordu evde.
Adana reşatbey de veterinere gitmiştik
İyimiş ya fiyatı. Hocam ismini hatırlıyormusun veterinerin. Google mapsdan tam adrese bakimde Adana ya diğer gelmemde oraya götüreyim. Kozan çarşısında köy veterinere götürdüm ben aşı için veteriner bulamadıydım o adam korkuttu gözümü yahu 100 diye :D
-
Melik bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıMelik bunu yazdı
Hacı nasıl pahalı yahu ?
Yok hocam aman yapma öyle en fazla köpek dahi olsa anesteziyle beraber en baba yer 40 tl der.
Çok sağol hocam. Burada biraz daha aşığıdadır o. Yarın makine ile denerim yada diğer haftta geldiğimde myblackworldweb söylediği veterinere götürürüm.
-
kadirozdemir bunu yazdı
Resim isteyen olur belki yarın koyarım buraya.
hocam resim ve fotoğraf farklı şeyler rahatsız oluyorum kusura bakma :)
-
Tnrsk bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdı
Resim isteyen olur belki yarın koyarım buraya.
hocam resim ve fotoğraf farklı şeyler rahatsız oluyorum kusura bakma :)
Haklısın hocam :) Türkçeye olabildiğince dikkat ediyorum ancak bu farka da dikkat ederim artık.
-
mctatlises bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
makasla tabikide olmaz makine al bi tane 15tl ye önünede biraz şeker koy o yiyene kadar kesersin. yıkadıkdan hemen sonra kes
şekermi ? hayvanin gözünü körmü ediceksin be :S
:D bende 2 tane sibirya kurdu war şeker fazla verirsen şeker ignesi vurmaz zorunda kalırsın ama günde 1 cikolata kadar sorun olmaz sadece kilo alırlar sn hayatında hic köpek beslemedin heralde :D
yüksek dozda yerlerse ilk önce felc sonrada ölüyorlar
Resimdekileri tanıtim
1. ŞARA
2. KARTOPU
3.ZEUS 2 YAVRUNUN BABASI
belki
UzatmaNaciye tarafından 26/Oca/13 01:46 tarihinde düzenlenmiştir -
adanada bi veteriner var böyle ben kopeğimin herşeyini ona yaptırıyorum bilgileri pmledim bi ara yarın konuş istersen
-
sedapet diye bi ilaç var al onu ağızdan az miktarda ver sersemler zaten . eğer ağızdan veremem dersen şuruplar var pasiflora bi tatlı kaşıgı ver yemeğine sonra al makası kes hayvanı güzelcene