Test Çözerken Birşeyler Dinlemek
-
bende dinledim zamanında pek bi zararını görmedim. Ama Fringe den gördüğüm kadarıyla metal rock felan dinlediğin zaman düşünmek zorlaşıyo,klasik müzik de pozitif etki yapıyo dinliyosanda klasik müzik dinle.
-
Ashitaka bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam ben yıl boyunca daha önceden ezbere bildiğim rock n' roll parçaları ile çalıştım. Faydasını gördüm, müzikle çalıştığım zamanlar 2-3 kat daha hızlı soru çözüp daha hızlı çalışabiliyordum. Zaman falan kazanılıyor hem fazlasıyla. Sınavda da müzik mırıldanarak çözdüm, her bölümden de 25 dakika artırdım. Kısacası zararı olacağını sanmıyorum, aksine faydalı oluyor baya.
-----------------------------aynı şekilde hocam
sadece klasik, blues, jazz
-
Sessiz ortamda ders çalışmak daha yararlı ama ders çalışma insandan insana değişir o yüzden olasılıkları deneye deneye senin bulman lazım...
-
inanma böyle saçmalıklara hocam. İster amuda kalk ister müzik dinle.Ama tavsiyem sözü olmayan müzikler dinle apocalyptica gibi. Fakat sınavda müzik dinlemek istiyeceğin bi gerçek onun için denemelerde müzik dinleme.
-
Holyzone bunu yazdı:
Ashitaka bunu yazdı:
Hocam ben yıl boyunca daha önceden ezbere bildiğim rock n' roll parçaları ile çalıştım. Faydasını gördüm, müzikle çalıştığım zamanlar 2-3 kat daha hızlı soru çözüp daha hızlı çalışabiliyordum. Zaman falan kazanılıyor hem fazlasıyla. Sınavda da müzik mırıldanarak çözdüm, her bölümden de 25 dakika artırdım. Kısacası zararı olacağını sanmıyorum, aksine faydalı oluyor baya.
-----------------------------Hocam banada bi kaç blues , jazz , klasik albüm önerisinde bulunurmusun
-
şu şekil fark eder kimisi müzik ile soru çözemez ama ben paragraf çözerken sürekli metal çözerdim hiç fark etmezdi benim için
kişiden kişiye değişir zararı da olmaz nasıl rahatsan o şekil devam etmelisin birinin yaptığı sey sana faydalı olmayabilir.
-
bizim arkadaş bangır bangır rock müzik dinliyor..Sınavlarda da işi berbat..Yani durum bu dikkat et.Bence dinleme.
Bende ders çalışırken çıt çıksa kafam dağılıyor
-
sakin ortam da çalış hocu. illa dinlicem diyorsan bilimsel olarak ta kanıtlanmış sakin & klasik tarz dinle. artık ne kadar seversin bilmem senfoni :D
-
Haci muzikle 2 saat calisacagina, muziksiz odaklanarak 25-30dk calisman yeterli.
Muzik isi yas is.
Hatta bununla ilgili Alman Bilimadami Mihail Balak'in onemli arastirmalari vardi, oradan okumustum da ayrintilara girmeyeyim.
;)
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
Holyzone bunu yazdı:
Ashitaka bunu yazdı:
-----------------------------Hocam banada bi kaç blues , jazz , klasik albüm önerisinde bulunurmusun
-----------------------------perşembe akşam 6-10 arası dinle hocam