Test Çözerken Birşeyler Dinlemek
-
Best of Seal...
Madem kafana koydun dinle gitsin :)
Zaten bu metodu da tutmazsın yakında yine değiştirmeye karar verirsin.
Ders çalışacak ortam önerin dersin işte o zaman sana ben Erciyesin tepesi derim, alırsın, yani tepesini :) -
Mesela 12-3 arası çalışılan konu kafada kalmaz
Hacı bunun gibi baska püf noktalarda var mı
-
Hocam ders esnasında bi sorun olmaz slow sözsüz müzikler ama sınav esnasında arayabilirsin öyle alıştığın gibi
-
ben geçen sene hazırlandım istediğim yeri kazandım fazlasıylada puanını yaptım.. 7/24 müzik dinliyordum .. özet olarak geriye baktığımda müzik olmasa çok daha verimli çalışmalar yapabilirdim diyorum kendi kendime
-
müzik dinleyceksen Baroq largo bunu bi araştır ve bu müzikleri dinle özellikle 9/8 liklerini. dıgerlerının aksıne dikkatını dağıtmıyor, dikkatını toplamaya ve beyıne farklı dalgalar yollayarak farklı açılardan ve hızlı düşünmeyi sağladığı tesbit edilmiş.
-
Onu diyenler dünyanın en muhterem en yüce en ayküsü yüksek insanlarıdır. Müzik dinlerken ders çalışılmaz. Kolay soruları tamam güzel çözersin tarkandan acımayacak gel bakim buraya yavrum dersin ama zor bir soru gelir öylece kalırsın hiçbirşey anlamazsın yani saçmalık. Her saatte de kafan alır iş ki sen gerçekten anlamayı iste.
-
kişiye göre değişir kimisi çıt çıksa konsantrasyonu bozulur kimisi gürültüde bile ders çalışabilir. bende gerek lisede gerek ünide olsun sınavlara çalışırken müzik dinlerdim beni etkilemiyordu.
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
dinleme. sınavda ararsın o müzikleri.
----------------------------- -
bi yerde beynin gizliden muzige sartlandıgını ve bundan sonra test cozerken surekli muzige ihtiyac duyacagını okumustum
-
bana tam tersi gece çalışmak daha iyi oluyor gibi geliyorAma adamlar araştırmış demek ki o saatlerde daha az anlaşılıyormuş tabi bu herkez için geçerli olmuyor. .Müzikle daha iyi çalışanlarda vardır elbet ama mantıken çalışılmamalı diyorum..Çünkü insan tam olarak sadece birşeye konsantra olabiliyor, sen konsantrasyonunun bi kısmınıda müziği ayırmış oluyorsun. Ben ders çalışınca genelde sessizliği tercih ederim, çerez konularda yada canım sıkılınca çalışmak için çalışınca müzikle çalırım.Kişiden kişiye değişebiliyor böyle şeyler.