Testlerdeki Cevapları Tahmin Etme.İlginç
-
mesela bir hoja okulda test yapacak bu hojanın hangi şıkları yapabilceğini tahmin edebilir myizi?
bunu okuyan birçok kişi bsg diyecektir
bunun bi benzerini fenomende gördüm emre altuğun hangi kızı seççeğini bildi,hatta bunu 25 kız dada hangisini seçeceğini bildi
bir kaç gündür kafam karışı bu olayda
hayatını iyi bildiğimiz bir hojanın test sınavıdna şıkları tahmin edebilir miyiz?
not:lütfen uçuk kaçık insanlar cevap yazsın
düz mantıkla cevap yazmayın :)
-
ne de güzel biliyorsun vereceğimiz cevapları =)
-
hocam ucuk kacik bi adam olsun
zaten deli gibi derslere calisirdin
o yuzden ucuk bi cevap bekleme..
-
Normalde sana direk olarak bsg derdim ama fenomen adlı program bunu engelledi işte :) Abicim oradaki adam gibi bir kabiliyetin olsa bunu kullanabileceğin tek yer hocanın sınavı ÖSS'de vs bunu kullanamazsın. Hadi okul sınavı oldu diyelim o anda hoca cevapları düşünmüyorki sadece sınıftakilerin ne alemde olduğunu düşünüyor anlayacağın kitapları karıştırmaya devam ne varsa onlarda var :)
-
Eğer saf biriyse iki aynı şıkkı üst üste koymaz diye düşünüyorum.Ne alaka bilmem içime doğdu.
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------bunu okuyan birçok kişi bsg diyecektir
-----------------------------
o bircok kisi de bende varım gazozks :D
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------mesela bir hoja okulda test yapacak bu hojanın hangi şıkları yapabilceğini tahmin edebilir myizi?
bunu okuyan birçok kişi bsg diyecektir
bunun bi benzerini fenomende gördüm emre altuğun hangi kızı seççeğini bildi,hatta bunu 25 kız dada hangisini seçeceğini bildi
bir kaç gündür kafam karışı bu olayda
hayatını iyi bildiğimiz bir hojanın test sınavıdna şıkları tahmin edebilir miyiz?
not:lütfen uçuk kaçık insanlar cevap yazsın
düz mantıkla cevap yazmayın :)
-----------------------------la olum o akşam yeminleki aynı şeyler aklımdan geçti testlerde manyak işe yarar cinsinden :S
-
hadi böyle bi şeye possible diyelim
emin ol sen çalışarak daha rahat tahmin edebilirsin
-
Manyakmısın :D bak zihin okuma ve tahmin farklı şeylerdir,o seçeceği karıyı bilme zihin okumadır,şıkları tahmin etmeye biz doktorlar işkembeği kübradan sallama diyoruz :D :P
-
hacı test cevaplarını bilmeye kastırana kadar derse çalışsan full yaparsın zaten :))))
bu tür olaylarda kişisel çıkar için kullanmak başına kötü şeylerin gelmesine sebebiyet verebilir.
cinlerle irtibatta olan insanlara bak mesela çoğu şeyi bilebilirler ama kişisel çıkar için kullanmıyorlar falcılar cinciler vs. vs. bir düşün bakalım neden...
-
wasd bunu yazdı:
Manyakmısın :D bak zihin okuma ve tahmin farklı şeylerdir,o seçeceği karıyı bilme zihin okumadır,şıkları tahmin etmeye biz doktorlar işkembeği kübradan sallama diyoruz :D :P
kadının beynini okuma telepati.şıkları görme durusezi veya durugörü olabilir
fenomende cumhurun yaptığı durugörü de olabilir telepatide kendine sormak lazım fakat durugörü diye tahmin ediyorum.