Testlerdeki Cevapları Tahmin Etme.İlginç
-
Fenomen'de yapılan şey zihin okuma gibi bişeydir sanırım... Test'lerinde zihni olmadığı için böyle birşey mümkün değildir diye düşünüyorum :D
Test'te yapılacak tek şey bulduğun sonuç seçeneklerde yoksa ona en yakın olan rakamı işaretlemek, yada o piti piti diye saymaktır :D
Ha bide çoğu insanın işine gelmeyen çalışmak !
-
ya sallayin hocalar o adamin gercekten tahmin etigini mi saniyorsunuz ?
ya biz tam olarak ne yapacagini bilmedigimiz icina adam herturlu bizi aldatabilirdi diyelim diger bayani secseydiler adam cebinden resimi cikaramazmiydi yani ?
bakin cebimde baska resim yok bu kizin secilecegini biliyordum vs vs
ikinci yaptigi da numara orda emre altug baska bi karta dokundu bu baska kart cikardi bence fenomenin bolumundeki cogu sey iluzyondu ve cogunu aciklayabilirim :|
bide o adam oyle tahmin edebilseydi simdi nerelere gelirdi nerelere :) o yarismaya bile katilma geregi duymazdi
-
işte bu konuda devreye ben giriyorum. evet bilebiliriz. :D
Ama gerçekten. Bize 3 şey gerek.
1)hocanın nasıl biri olduğunu bilmeliyiz. Yani ders anlatırken adamın kurduğu cümlelere dikkat edeceğiz. Zekasının kıvrak mı yoksa tekdüze mi olduğuna bakacağız. Ancak tabii ki sadece bu yeterli değil. Bayağı tanımak gerek.
2)Sınavın hangi oda ya da ortamda hazırlandığını bileceğiz.
3)İlk sorunun cevabının hangi şık olduğunu bileceğiz.
Eğer 3 şıkkı da tam olarak elde edersek ben sana garanti ediyorum %80 tutar. Psikoloji bi boktur ve bende senelerdir bunlarla uğraşıyorum. :) (imkansız diye bişey yoktur.)
-
cumhurun yaptıgı çngeri önsezi durusezi vs. değil sahtekarlıktır sadece
testlerdeki şıkları tahmin etmek için onun gibi düşünmek lazım gelir herhalde
-
cinci hocalar biliyo:))
otobüste kadının birisi öss den kızının tıpı kazanması için cinci hocaya gideceğini anlatıyordu:)
napmalı ? öyle bi kabiliyetimiz yok. inek olup soruları çöz.
-
Tarantula bunu yazdı:
-----------------------------işte bu konuda devreye ben giriyorum. evet bilebiliriz. :D
Ama gerçekten. Bize 3 şey gerek.
1)hocanın nasıl biri olduğunu bilmeliyiz. Yani ders anlatırken adamın kurduğu cümlelere dikkat edeceğiz. Zekasının kıvrak mı yoksa tekdüze mi olduğuna bakacağız. Ancak tabii ki sadece bu yeterli değil. Bayağı tanımak gerek.
2)Sınavın hangi oda ya da ortamda hazırlandığını bileceğiz.
3)İlk sorunun cevabının hangi şık olduğunu bileceğiz.
Eğer 3 şıkkı da tam olarak elde edersek ben sana garanti ediyorum %80 tutar. Psikoloji bi boktur ve bende senelerdir bunlarla uğraşıyorum. :) (imkansız diye bişey yoktur.)
-----------------------------zaten avatarından herşey belli :|
-
fenomendeki adam o kadar çok biliyosa öss , kpss, tus sorularını önceden bilip satsın köşe olur.
adam seviyolar ayakta ....ler.
-
Adamların öle kabiliyeti olsa bugun peygamberliklerini ilan ederlerdi bence saçma bişey
-
falla %25 şansın var dene belki tutar (:
-
sınavın sayısal dersi filansa sorularda verilen rakamlardan cevabı çıkarabiliyorsun.ama bunu yapabilmen için o derste azda olsa bişeyler biliyor olmalısın