folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder THK Model Uçak Kursu Hakkında

THK Model Uçak Kursu Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

İyi akşamlar.lise 3 öğrencisiyim bu kurs okulda mı oluyor,ne kadar sürüyor..giden varmı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

http://www.thk.org.tr/yeni/turkkusu/modelucak/modelucak.htm

veya

http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1280&bih=579&&sa=X&ei=dR70TMe9Jo6cOtfIldUK&ved=0CBUQvwUoAQ&q=THK+Model+U%C3%A7ak+Kursu+ne+zaman+nerede&spell=1&fp=5a7327641064405d

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Okulda açılabiliyor ama ben yazın ankarada gitmiştim. 3 gün orda kalmıştım. yemek ve kalıcak yeri onlar veriyorlardı.

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Her sene subat sonuna kadar bulunduğun il/ilçedeki thk şubesine gidip başvuracaksın...

Başvurun kabul edilirse, ankara etimesguttas turkkuşu tesisleri içindeki model ucak okulunda eğitim göreceksin...

Hazirandan eylüle kadar devamlı kurs olur...

Eğitimler sırasında yatma kalkma 3 öğün yemek dahil herşey thk tarafından karşılanır... Eğer ankara içinde isen servislerinden yararlanabilirsin...

başka bi sorun varsa cevaplıym...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Her sene subat sonuna kadar bulunduğun il/ilçedeki thk şubesine gidip başvuracaksın...

Başvurun kabul edilirse, ankara etimesguttas turkkuşu tesisleri içindeki model ucak okulunda eğitim göreceksin...

Hazirandan eylüle kadar devamlı kurs olur...

Eğitimler sırasında yatma kalkma 3 öğün yemek dahil herşey thk tarafından karşılanır... Eğer ankara içinde isen servislerinden yararlanabilirsin...

başka bi sorun varsa cevaplıym...

bu sene ygs/lys ye giricem pmyo sınavları hakkındada bılgın varmı

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Rene hocam bi sorum var. 2 kez denememe rağmen planöre gidemedim. hatta bayramda deri toplamaya gitmişliğim bile var : ) 

der die das
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Planor zor iştir şubenin izin vermesi lazım, thk genel merkezine dilekce yazabilirsin, bu kadar yardım yaptım halen kabul etmediler diye.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    peki katilim ucreti ne model ucak kursunun? Telden yaziyorum linkleri acamadigimdan direk yazarsaniz cok iyi olur. Tesekkurler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

@renegadealien

Bu Adam Asker Beyler Dikkat :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    rene hocam ben tekirdağ çorludayım :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    peki katilim ucreti ne model ucak kursunun? Telden yaziyorum linkleri acamadigimdan direk yazarsaniz cok iyi olur. Tesekkurler

Thknın tüm başlangıc eğitimleri ücretsizdir hocam

Toplam Hit: 2181 Toplam Mesaj: 19