THK Model Uçak Kursu Hakkında
-
İyi akşamlar.lise 3 öğrencisiyim bu kurs okulda mı oluyor,ne kadar sürüyor..giden varmı
-
http://www.thk.org.tr/yeni/turkkusu/modelucak/modelucak.htm
veya
http://www.google.com.tr/#hl=tr&biw=1280&bih=579&&sa=X&ei=dR70TMe9Jo6cOtfIldUK&ved=0CBUQvwUoAQ&q=THK+Model+U%C3%A7ak+Kursu+ne+zaman+nerede&spell=1&fp=5a7327641064405d
-
Okulda açılabiliyor ama ben yazın ankarada gitmiştim. 3 gün orda kalmıştım. yemek ve kalıcak yeri onlar veriyorlardı.
-
Her sene subat sonuna kadar bulunduğun il/ilçedeki thk şubesine gidip başvuracaksın...
Başvurun kabul edilirse, ankara etimesguttas turkkuşu tesisleri içindeki model ucak okulunda eğitim göreceksin...
Hazirandan eylüle kadar devamlı kurs olur...
Eğitimler sırasında yatma kalkma 3 öğün yemek dahil herşey thk tarafından karşılanır... Eğer ankara içinde isen servislerinden yararlanabilirsin...
başka bi sorun varsa cevaplıym...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Her sene subat sonuna kadar bulunduğun il/ilçedeki thk şubesine gidip başvuracaksın...
Başvurun kabul edilirse, ankara etimesguttas turkkuşu tesisleri içindeki model ucak okulunda eğitim göreceksin...
Hazirandan eylüle kadar devamlı kurs olur...
Eğitimler sırasında yatma kalkma 3 öğün yemek dahil herşey thk tarafından karşılanır... Eğer ankara içinde isen servislerinden yararlanabilirsin...
başka bi sorun varsa cevaplıym...
bu sene ygs/lys ye giricem pmyo sınavları hakkındada bılgın varmı -
Rene hocam bi sorum var. 2 kez denememe rağmen planöre gidemedim. hatta bayramda deri toplamaya gitmişliğim bile var : )
-
Planor zor iştir şubenin izin vermesi lazım, thk genel merkezine dilekce yazabilirsin, bu kadar yardım yaptım halen kabul etmediler diye.
-
peki katilim ucreti ne model ucak kursunun? Telden yaziyorum linkleri acamadigimdan direk yazarsaniz cok iyi olur. Tesekkurler
-
@renegadealien
Bu Adam Asker Beyler Dikkat :D
-
rene hocam ben tekirdağ çorludayım :)
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
peki katilim ucreti ne model ucak kursunun? Telden yaziyorum linkleri acamadigimdan direk yazarsaniz cok iyi olur. Tesekkurler
-----------------------------Thknın tüm başlangıc eğitimleri ücretsizdir hocam