Tikky"Lere Sokuş :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
beni ziklemez görcek adam zaman bulur gelir görür.lale : )
-----------------------------yaw hojalarından ayrılamıolar zaten bi de azar işitiolar sürekli aq (:
-
komutandan fırça yemekten iyidir amk :D
-
kardeş salla tikkyleri askeriyedensin bak dikkatli ol atılabilirsin bu durumlar tehlikeli normal vatandaş olsan vur iki tekme diyecem fakat askeriyenin disiplini olduğu için dikkat et değmez
-
:D:D süpermiş yaaaaa ağzınıza sağlık ii mıçmışınız tikkylerin ağzına :D
-
bizimcemsit bunu yazdı:
-----------------------------lan götler ha birgun ewrken h bi gun gec önemli olan yaşadigin surece hizli yaşiya bilmek risklerle dolu bir yaşam olmasi sikerim anti oksidanizi simdi ibinler
-----------------------------toybox'dan mı çıkdın?
-
Tikky adamın haline ağlarım hem z*kerim.Pahalı giyinen ucuz insan toplulukları.Bunların alayını amele z*kmeli ancak anlarlar hayat zorluğunu ve güçlülüğünü.Ayaklarındaki çorabın bile benim tüm mal varlığımdan daha pahalı olacağını düşünürsek,basit bir tüketici topluluğundan ziyade s*kilecek tavuk muamelesi yapmakta yerinde olur.Embesildir bunlar IQ maksimum 70 i geçmez,lakin para da boldur bunlarda geçilmez.alayını amele s*ksin yeniliyorum burdan
-
Shamanist bunu yazdı:
-----------------------------Tikky adamın haline ağlarım hem z*kerim.Pahalı giyinen ucuz insan toplulukları.Bunların alayını amele z*kmeli ancak anlarlar hayat zorluğunu ve güçlülüğünü.Ayaklarındaki çorabın bile benim tüm mal varlığımdan daha pahalı olacağını düşünürsek,basit bir tüketici topluluğundan ziyade s*kilecek tavuk muamelesi yapmakta yerinde olur.Embesildir bunlar IQ maksimum 70 i geçmez,lakin para da boldur bunlarda geçilmez.alayını amele s*ksin yeniliyorum burdan
-----------------------------
zikeriz gülüm ayıp ediyon :Dsen sıraya diz ben üstüme rahat bişiler giyip geliyom :)))
-
abazaya zük de ..iki eli kanda olsa ..gelir züker :D ..Canımsın :)
-
Tüm tikkylerin hayallerini,hayal güçlerini zi*eyim.g*tlerine modem bağlayıp,tüm dünyanın bağlanıp z*kmesine olanak sağlamalı.O alt yapı mevcut.o ışığı kendimde ve müritlerde görüyorum.
-
muahau süpersinizz :)