Timde Çalışan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

selam beyler. yeni hat alacağım, birkaç numara sorgulatmam lazım. işimi görmesi durumunda da arkadaşa güzellik yapmayı ihmal etmeyeceğim. timde çalışan varsa yazabilir mi?

çalışan arkadaşlar için sıkıntı çıkabilir diye konuyu gizliyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

varsa öyle bi çalışan bende birşey soracağım benim hat turkcelldi benim üzerime değildi 2 gün önce türkcell e gidip kendi üzerime aldım hattı sonrada avea ya gidip hattı avea geçirdim lakin hattı aldıktan sonra belli bir süre beklemek gerekiyor ya değiştirmek için 3 ay mı 6 ay mı ne kadın kaç aydır kullanıyorsun deyince 5-6 yıldır kullanıyorum dedim ama kendi üzerime yeni aldım yeni hat almış gibi oldu sanırım avea nın hattını sözleşmesini falan aldım geldim eve bu hat şimdi geçer mi avea ya sizce

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

şimdi benım hat avea turkcelden dönme gıttım sordum turkcel dedıkı turkcele gecıcen snra ustune aldıkdan snra bır yılda kalcan daha var mı böyle bır zorunluluk yoksa beni turkcele enayılıgıme devam etmemeı ıstıyorlar.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

ben turkcelle gittim hattımı kendi üzerime almak istiyorum dedim, tc kimlik numarası falan verdim anne kızlık soyadıydı falan 2 3 kelime söyledim kadın geri kalan herşeyi kendisi doldurdu hayırlı olsun dedi bıraktı. 5dk sonrada turkcellden mesaj geldi sizin üzerinize geçti falan filan diye.

eğer kastettiğiniz şey buysa durum yukardaki gibi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    OttomanSlap bunu yazdı

ben turkcelle gittim hattımı kendi üzerime almak istiyorum dedim, tc kimlik numarası falan verdim anne kızlık soyadıydı falan 2 3 kelime söyledim kadın geri kalan herşeyi kendisi doldurdu hayırlı olsun dedi bıraktı. 5dk sonrada turkcellden mesaj geldi sizin üzerinize geçti falan filan diye.

benimkisi dayımın üstüne amerikan pasaportuna kayıtlı, dayım olmadan tek başıma kendime alamam dimi ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

ben aveadayım ama suan turkcele gecmem lazım da gectıkten sonra bır sene kalmak zorunlumu

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    Jilet_Boris bunu yazdı
    OttomanSlap bunu yazdı

benimkisi dayımın üstüne amerikan pasaportuna kayıtlı, dayım olmadan tek başıma kendime alamam dimi ?

alabilirsin. bir turkcell tim'e gidip hat başkası üzerine ama benim hattım deyip alabilirsin. hattı devraldığında tüm borçları ve yasal sorumlulukları sana geçer. 1 sene içinde o hattı başka operatore yada başkasına devam edemezsin.

ftw
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı

şimdi benım hat avea turkcelden dönme gıttım sordum turkcel dedıkı turkcele gecıcen snra ustune aldıkdan snra bır yılda kalcan daha var mı böyle bır zorunluluk yoksa beni turkcele enayılıgıme devam etmemeı ıstıyorlar.

hattın yasal sahibi olmadan devralmak istiyorsan boyle bir sorumluluk var. 1 yıl operator değiştiremezsin. bu diğer operatorler içinde aynıdır. 1 ekime kadar zamanı var.

ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

yok mu timde çalışan?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı

Hayır kardeşim ben 3 hattim var biri babamın uzerineydi digeri arkadaşın hatlari uzerime aldım 2-3 hafta sonra taşıdım taşımak için üzerime aldım 3 ay içinde operator taşırsan kampanyalardan faydalanamazsın o kadar

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

çalışan olmasına gerek yok normal direk sorgulata biliyorsun , ben vodafone a geçerken öyle yaptım.

Toplam Hit: 1468 Toplam Mesaj: 13